Måndag 23/9-torsdag 26/9

24 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan fokuserar du mer på dig själv än på din omgivning. Något har hänt i ditt horoskop som gör att du inte riktigt orkar engagera dig i andra personer. Under måndagen kan du stöta på en konflikt som har med arbetet att göra. Tisdagen blir lugn. Då reflekterar du mycket över det som händer i ditt liv. Under onsdagen kan ett möte få dig att tänka om. Torsdagen blir den perfekta dagen att utveckla en idé från tanke till verklighet.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen blir du föremål för skvaller. Håll dig för god för att sänka dig till de här personernas nivå. Du vet sanningen så du borde inte ha ett behov av att hävda dig. Under tisdagen har du mycket att göra. Här gäller det att du är organiserad och att du tar ansvar för vad som händer. Under onsdagen vill du gärna trösta en vän som mår dåligt, men sanningen är att du inte vet vad du ska säga. Torsdagen passar bra att göra många, men små uppgifter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan ligger fokus på ekonomi och pengar. Det kan röra sig om ett ansvar du har eller så handlar det om att du måste ta hand om dina privata finanser. Under måndagen finns det en del frågetecken som du bör reda ut. Tisdagen blir intensiv och du känner dig stressad över det som du inte hinner med. På onsdagen prövar du olika teorier för att få en positiv dynamik i en grupp. Torsdagen passar bra till fysiska aktiviteter så som idrott och jogging.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan sätter du stark tilltro till dina vänner och deras förmåga att förlåta ett misstag. Just nu är du disträ och det förstärks ytligares av Jupiters påverkan.  Du funderar mycket över din situation under onsdagen och risken är stor att du kommer fram till att du just nu är maktlös. Besluten ligger på någon annans bord. Du får vackert anpassa dig. Torsdagen blir en ganska långtråkig, men konfliktfri dag. Njut av lugnet före stormen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del frågor som du vill få svar på, men det känns inte som att du når fram. Ditt största problem just nu är att ingen lyssnar på dig. Du får en mängd indikationer på att du gör ett bra arbete, men när du vill vidarutveckla vissa idéer så tar det stop. Dina chefer är så upptagna med sitt att de glömmer bort att ta till vara på de resurser som de faktiskt har. Under tisdagen och onsdagen är du oroad över en familjemedlems beteende. Torsdagen börjar stressigt men slutar bra.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen tvekar du när du blir tillfrågad om en viss sak. Visst vill du säga sanningen, men din lojalitet gör att väljer att tiga. För dig kommer lojalitet med dina vänner före sanningen. Under tisdagen möts du av en överraskning som färgar hela dagen. Onsdagen börjar bra men slutar sämre. Då får du lov att inse att du inte kommer att hinna med allt som du vill göra. Under torsdagen ifrågasätter du en kollegas motiv. Du anser att den här personen kunde göra bättre ifrån sig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan handlar om att ge och ta i många olika situationer. Genom att hitta rätt balans kommer du att få en bra vecka där du både får mycket gjort och hinner lära dig nya saker. Måndagen och tisdagen blir hetsiga dagar där du hela tiden känner att du har dåligt samvete över det du inte hinner med. På onsdagen är du ikapp och du får möjlighet att jobba vidare med ett projekt som du har. Torsdagen handlar om att lära sig nya saker, utvecklas och gå vidare.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen tar du tag i saker som rör praktiskt arbete. Det blir bra dagar där fokus ligger på att lyckas utan att för den skull tryck ned någon annan. På onsdagen får du ett förslag som du både gillar och gillar. Du blir velig och risken är stor att du inte fattar något beslut alls i den här frågan. Torsdagen bidrar med både idérikedom och en hel del lärdomar. Du utvecklas i snabb takt den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i period där du hela tiden tycker att andra fattar besluten åt dig. Du känner dig kvävd och har svårt att se meningen med saker som rör arbetet. Egentligen skulle du behöva en andningspaus. Det kan vara att komma ifrån och göra annat ett tag eller bara hitta lite andra arbetsuppgifter så att du får förändring. Under tiden är det bäst om du försöker det positiva i vardagen så som kärleken och vännerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig vecka även om den inleds lite stelt. Du har mycket att göra på dagarna och tiden flyger iväg. Du funderar mycket över relationer kärlek och vänner, särskilt under måndagen och tisdagen. Onsdagen passar bra för Stenbockar som söker förändring i vardagen. Under torsdagen kan en förflugen kommentar förstöra din dag. Hela tirsdagen är du extrem känslig och behöver mycket uppmuntran från omgivningen för att må bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du har svårt att inte lyssna på andra personer trots att du vet att det mesta är struntprat. Merkurius är stark i ditt tecken just nu och det hjälper dig att sälja in dina idéer samtidigt som det gör dig extra social. Under tisdagen och onsdagen kan du räkna med nyheter som är relaterade till arbetet. På torsdagen får du chans att visa upp din förmåga till slutledning och samarbete. Det blir en bra dag där du lyckas med det mesta du tar dig för.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan blir du både glad och irriterad på en kollega som envisas att hjälpa dig även när du inte behöver hjälp. Under tisdagkvällen passar det bra att träffa vänner. Onsdagen blir en dag då du förmedlar tankar och reflektioner till din omgivning. På torsdagen kan nyheter från en vän få dig att fundera över vissa val du gjort. Du undrar om du valt fel och hur du ska kunna förändra livet i så fall.

Annons