Fredag 27/9-söndag 29/9

27 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen strävar du mot perfektion inom ett eller flera områden. Om det går som du tänkt beror till stor del på ditt tålamod. Du är knappast känd för att orka med särskilt petiga uppgifter under en längre tid. Lördagen bjuder på överraskningar som hjälper dig att få tillbaka en del av ditt självförtroende. Under söndagen kan det finnas möjlighet till en flirt, i alla fall för tidigt födda Vädurar. Venus gör dig ovanligt charmig.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen och lördagen satsar du mycket på att umgås med familjen. Det är bra dagar att odla kärleken och låta romantiken flöda. Oxens romantiska sida gör att hon gärna lagar extra god mat och skämmer bort sin partner med ett vackert dukat bord. Är du singel så är det dina vänner som får njuta av dina baktalanger och din kokkonst. Under söndagen möter du någon från det förflutna. Det blir både roligt och lite konstig. Du känner att ni får kontakt direkt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen kan du få en del att göra. Här gäller det vara väl organiserad och att inte det inte springer iväg för mycket tid på döprat. Lördagen blir kreativ och rolig. Du lära dig nya saker och du träffa nya bekantskaper. På kvällen väntar ett roligt besked av något slag. Söndagen blir en lugnare dag då du får mycket kärlek från din familj. Oavsett vilka projekt du påbörjar den här dagen kommer du att göra bra ifrån dig. Väduren skänker ditt tecken ett bra driv att slutföra olika projekt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen får du en kollega att hjälpa dig fast han inte har tid. Just nu är din charm på topp och ingen klarar av att säga nej till dig. Hemma kan det vara en del motsättningar mellan vissa familjemedlemmar och då är det bra om du kan medla. Söndagen blir en dag då respekt för varandra spelar en avgörande roll om dagen ska bli så där underbar som den kan bli om du bara bjuder till. Under kvällen får du gärna ta dig tid att lyssna på en vän med problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period då det mesta går bra. Du har många järn i elden den här helgen, särskilt under fredagen så det gäller att du är pigg. På fredagskvällen möter du en eller flera människor som få dig att drömma om varmare breddgrader. Under lördagen tycks det vara en sammankomst eller en fest. Det blir en rolig och händelserik dag. Söndagen bjuder på färre överraskningar och mer vila. Du utnyttjar tiden du har för dig själ till att prova på en ny hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att säga ifrån, vare sig det är till dina chefer eller till din partner. Det finns en, för dig ovanlig tvekan i ditt tecken. Du vet inte riktigt vad du vill och det gör att du har svårt att bilda dig en uppfattning om olika situationer. Din velighet ställer till problem både under fredagen och under lördagen då du får extra arbete eftersom du har inte säger ifrån. Under lördagskvällen och delar av söndagen verkar det vara god mat och trevligt umgänge som står i fokus.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Ibland tar du inte kroppens varningssignaler på allvar. Den här fredagen känner du dig rejält hängig. Du har varken ork eller lust att arbeta. Lyssna på din kropp istället för att köra på. Om du tar det lugnt kan du kanske stävja sjukdomen innan den bryter ut helt. Under lördagen kan ett löfte som en vän gett dig komma på tal. Du vill att din vän ska stå vid sitt ord, men din vän är tveksam. Under söndagen törs du mer än vanligt. Du tar risker den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen vill du gärna visa att du faktiskt lyssnar på andra än dig själv. Du är lugn, medkännande och väldigt stresstålig den här dagen. En konflikt på jobbet löser sig själv när du ger din synpunkt på problemet. Under lördagen är det mer av en känslomässig berg och dalbana. Pluto skapar en oro i tecknet och får dig att reagera starkt på små saker. Under söndagen viker du inför en vän med väldigt stark tilltro till sin förmåga inom ett visst område.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du trotsar din egen instinkt och väljer att lita på en person som du uppfattar som falsk. Du borde följa din magkänsla i det här fallet. Det här en person som bara ställer sig in om han/hon kan vinna fördelar med det. Under lördagen upplever du en känsla av att något är fel, men du kan inte sätt fingret på orsaken till den här oron. Det är stora planeter i rörelse i ditt tecken och det kan skapa olustkänslor när en större påverkan övergår i något nytt. På söndagen bör du unna dig lite vila.

Stenbocken 22/12-19/1

Hela den här perioden har du jobbat hårt med att förbättra kommunikationen med en kollega och vän. Tyvärr verkar det som om ni pratar om varandra istället för med varandra. Under lördagen får du en välförtjänt paus från allt och alla. Du får chansen att göra något på egen hand och det är en ovanlig lyx. Kvällen handlar om att unna sig något ut över det vanliga. På söndagen stöter du på problem i form av en väldigt envis granne eller bekant. Här gäller det att vara diplomatisk.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen trotsar du både chefer och tyranniska arbetskamrater. Du väljer att följa ditt eget spår och du vågar sätta dig emot andra personer åsikter. Under lördagen passar du på att roa dig. Det var länge sedan du fick göra något som helt fokuserar på dina egna intressen. Kvällen blir lagom social, försök att inte reta upp dig på mindre begåvade människor. Under söndagen tycks du vara på väg någonstans. Det blir en lång dag fylld av resor.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att umgås och om att ha roligt. Det blir en inspirerande dag där dina idéer får mycket uppskattning. På lördagen känner du dig inte riktigt i form. Lyssna på dig kropp och unna dig att vila mycket. Ett samtal från en vän gör dig mer upprörd än du vill erkänna. Söndagen flyter på bra utan för många störningar. Är det fin väder tar du gärna en lång promenad för att rensa huvudet från både arbete och privat problem.

Annons