Måndag 30/9- torsdag 3/10

30 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bidrar med en hel del vardagliga uppgifter som du tycker är jättetråkiga. Här gäller det att hitta sätt för att liva upp rutinerna. Under tisdagen får du inte ta det ansvar som du vill ta. Du hålls i korta tyglar och det irriterar dig. Onsdagen blir stressig på ett roligt och utvecklande sätt. På torsdagen lär du dig nya saker och du får en enorm respekt för en eller flera kollegors kunnande. Plötsligt inser du dina egna brister.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen blir inte alls så harmoniska som du hoppats på. Du tvingas konfrontera brister hos dina kollegor och det uppskattas inte alls. Under onsdagen löser konflikten upp sig och du kan fokusera på arbetet snarare än på intriger på jobbet. På torsdagen får du en verklig utmaning som kan blir både kreativ och utmanade, särskilt för tidigt födda Oxar. På torsdagskvällen träffar du vänner och har det trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Måndagen lovar mer än den håller. Ditt problem är att du vill för mycket och då blir det mindre gjort. På måndagskvällen är du väldigt, väldigt trött. Unna dig att få vila. Tisdagen och onsdagen är bra dagar för kreativt arbete. Då kommer Månen i en positiv position i förhållande till ditt tecken. Månen kommer att hjälpa dig att lösa problem på ett innovativt sätt hela veckan. På torsdagen finn det risk för konflikt mellan dig och en kollega som är rätt så aggressiv just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu hoppar du för minsta lilla. Dina nerver är på helspänn och du vet inte varför. Mycket hänger samman med de förändringar som pågår och har pågått en tid i ditt tecken. Under måndagen är du på ett lite annorlunda humör. Då tar du fler risker än du brukar. Tisdagen handlar om att övertyga någon om din oskuld. Under onsdagen och torsdagen händer det inte så mycket på jobbet. Du fokuserar mer på ditt privatliv de här dagarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan tar du mod till dig och bekänner dina känslor för en viss person. Det behöver inte röra sig om kärlek, det kan även handla om avsky, förakt eller likgiltighet. Det som är unikt för veckan är din totala uppriktighet. Måndagen och tisdagen passar bra till detaljarbete som kräver hög precision. Onsdagen blir förvirrande. Många personer sliter och drar i dig samtidigt. Du blir arg när du får vara ifred. Torsdagen handlar om ömsesidig förståelse och empati.

Jungfru 23/8-22/9

Inledningen på den här veckan blir lagom intensiv. Trots att du har många järn i elden känner du att har kontroll. Under måndagen eller tisdagen tar du över ett ansvarsområde från en vän eller kollega. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete för något som du inte hunnit med. Torsdagen tycks handla om skvaller och om en konflikt som blir mer och mer djuplodande. Här gäller det att du hela tiden hålla reda på fakta.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att acceptera människor för vad det är just nu. Du blir ledsen och frusterad när dina kollegor inte tar lika stort ansvar som du. Egentligen handlar det om att du har en förmåga att se vad som behövs göras mer än vad andra har. Under tisdagen får du en trevlig komplimang. Onsdagen blir väldigt stressig, men produktiv. Under torsdagen bör du vara extra lyhörd mot en vän eller kollega som har allvarliga privata problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vad du vill och du är beredd att driva din linje hårt. Du självgående och du gillar att bestämma. Just nu ger Mars ditt tecken extra skjuts och det kan ibland få dig att bli en aningen hänsynslös. Jobba på din emotionella sida. Under början av av veckan kan det bli konflikt med en vän som inte vill göra som du vill. Onsdagen handlar om att göra unika fynd och hitta guldkornen i vardagen. På torsdagen tar du tag i en mängd olika projekt som har med detaljarbete att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan handlar om att ha en öppen kommunikation med dina kollegor och vänner. Ditt problem är att du tycker att dina planer är bra och det gör att du får det jobbigt när andra tycker motsatsen. Vanligtvis anpassar du sig bra, men just nu delar du influens med Skorpionen och det gör dig mer egensinnig än annars. Under onsdagen får du nyheter av något slag. Torsdagen blir en varierande dag där det sker en hel del informationsutbyte i form av skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att vara på fel plats vid fel tillfälle i början av den här vecka. Det handlar om att du är lite för optimistisk när du beräknar hur lång tid olika projekt ska ta. Om du inte får bukt med din tidsoptimism så kommer du hela tiden ligga ett halvt steg efter vad du än gör. Onsdagen bjuder på vänskap, värme och empati. En bra dag att vädra sina känslor. Under torsdagen får du jäkta en hel del. Här gäller det att ha bra fokus.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen tar du det lugnt. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ser du till att ha ett ganska skönt tempo. På onsdagen tvingas du konfronteras med ett problem som en kollega har orsakat. Som tur är har du kunskapen och tålamodet att rätta till det här misstaget. Torsdagen tycks fokusera på ekonomi och på en resa. Du planerar en semester/resa inom ett halvår och nu funderar du över hur du ska kunna få råd med den.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan funderar du mycket över livets orättvisor. Du anser att du har miss gynnats på något sätt och du har svårt att sätt fingret på vad det är som är fel. Det är många tankar och känslor som rör sig inom dig. Under måndagen och tisdagen är det viktigt att du inte undertrycker din vilja att förändra saker omkring dig. På onsdagen kan en kollega komma med ett tips som visar sig vara ovärderligt. Torsdagen handlar om att låta förnuftet styra.

Annons