Fredag 4/10-söndag 6/10

04 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen tar du det lugnt och vilar upp dig ordentligt. Det har hänt så mycket i ditt liv den senaste tiden att du verkligen behöver få en paus från vardagen. På fredagen är det främst familjen som gäller. Under lördagen chansar du lite väl mycket mellan varven. Försök att ta mindre risker. Söndagen handlar om att stärka sig själv genom att gå på gym, ta promenadet eller vistas i miljöer som får dig att må bra.

Oxen 20/4-20/5

Under den här helgen är det fullt upp. Under fredagen försöker du att leva upp till alla krav, men du kommer att göra någon besviken eftersom all inte kan bli nöjda. Här gäller det att väga för och nackdelar mot varandra. Under lördagen ägnar du dig åt social verksamhet. Det kan vara att häng med kompisar, träna, umgås med släkt eller mysa med din partner. Kvällen blir tidigare än du tänkt dig eftersom du inte mår hundra. Under söndagen drabbas du plötsligt av ett dåligt samvete.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen kan bli riktigt lyckad om du bara slappnar av och låter någon annan ta kontroll. Njut av att kunna träffa vänner och släkt utan att vara den som ordnar något. På fredagen kan ett ekonomiskt bekymmer vålla en del besvär. Under lördagen möter du nya människor i intressanta miljöer. Det blir en lärorik dag. Under söndagen testar du på aktiviteter för att glädja din partner eller en nära vän.  Du inser att du faktiskt gillar den här aktiviteten.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen och lördagen blir stressiga dagar där du vill hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Under fredagskvällen blir du irriterad på en bekant som alltid anmärker på ditt beteende. Lördagen handlar mer om ett stillsamt umgänge än om fest. Det blir en skön dag och en lagom tidig kväll. Funderingar kring jul och nyår kan komma på tal de här dagarna. Här gäller det att du verkligen klargör din ståndpunkt. Söndagen bjuder på ett par roliga överraskningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill så mycket just nu, men du tar dig inte tid att lära dig dina nya uppgifter ordentligt. Det här är lite beklagligt eftersom du skulle vinna både tid och respekt på att sätta dig in lite djupare

i de ämnen som du lär dig. Under lördagen bör du vara lyhörd mot en bekant eller granne. Han/hon har klagomål som du bör ta i beaktande. Under lördagskvällen får du träffa en gammal vän i ett högst oväntat sammanhang. Söndagen blir stressig eftersom du lovat bort din hjälp till en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen satsar du på att umgås främst med din familj. Det blir en riktigt mysig fredag där du får massor av saker gjorda utan att stressa. Under kvällen kan du råka på en knivig fråga som får dig att ifrågasätta något som tror starkt på. Lördagen handlar om att röra på sig och om att träffa vänner. Det blir en härlig dag där du får massor av uppmärksamhet från människor som du tycker om.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen tar du mod till dig och ställer en väldigt personlig fråga till en vän. Du har varit jättenyfiken på en sak, men känt att det har inkräktat på hans/hennes integritet att fråga. Nu har det dykt upp en öppning som gör att samtalsämnet kommer upp naturligt. Under fredagen motsätter du en kollegas idé. Lördagen och söndagen blir lagom spännande med en mäng aktiviteter, främst under eftermiddagen. Venus skänker ditt tecken harmoni och värme.

Skorpionen 23/10-21-11

Under både fredagen och lördagen får du en positiv influens i ditt horoskop som ger dig massor av energi och vilja att prestera. Även om du är ledig får du massor gjort. Det kan röra sig om att fixa i hemmet, en fritidsysselsättning som plötsligt får din uppmärksamhet eller ett frivilligt engagemang. På lördagskvällen träffar du gärna dina vänner och har det trevligt utan att det blir för ambitiöst. Söndagen handlar om att sätt upp villkor för att ett förhållande ska kunna fungera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu vill du gärna att en vän ska lyssna på dig, men den här personen är för upptagen av sin egen problem för att orka fokusera på dina. Under fredagen löser du en konflikt på jobbet. Lördagen handlar om att känna in din omgivning utan att helt glömma bort dig själv och dina egna behov. Under söndagen presenteras en unik möjlighet för dig. Frågan är om du är redo att hoppa på det här tåget. Du känner dig lite ambivalent.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en skön och inspirerande helg att se fram emot. Det är främst familjen och de närmaste vännerna som du fokuserar på just nu. Du har så mycket att göra i veckorna att du inte hinner med dem du bryr dig om. Helgen är den tid då du kan visa extra omsorg och värme utan att jäkta. Lördagen blir lugn och du njuter av varje sekund. På söndagen har du en del aktiviteter som du måste delta i. Här gäller det att vara effektiv så att du får mer tid över att slappa och ta det lugnt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen ifrågasätter du en släktings uppförande. Han eller hon har en förmåga att trigga igång dina värsta sidor. Nu förstärks alla aggression av Mars och det hjälper knappast dig i den här konflikten. Under lördagen har den värsta stormen blåst förbi och du är på gott humör. Har du möjlighet så ägnar du gärna större delen av dagen åt en hobby. Under söndagen tar du tag i något som har med hemmet att göra. Du tar hjälp av en granne eller bekant och det blir en trevlig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu vill du väldigt mycket, men du har inte den ork som du skulle önska att hade. Försök att komma igång med träning eller bara gå ut och gå. Du kommer att må bättre om du får röra på dig. Lördagen blir en riktigt inspirerande dag. En utflykt eller en kortare resa väcker din fantasi. Under söndagen tvekar du inte när en vän ber dig om hjälp. Du vill verkligen visa den här personen hur mycket han/hon betyder för dig.

Annons