Måndag 7/10- torsdag 10/10

07 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Början på den här veckan blir nästan långtråkig. Du får inte den stimulans du behöver för att motivera dig i arbete eller studier. Under tisdagen möter du en person som du verkligen saknat. Det blir ett härligt möte fullt av glada skratt. Under onsdagen och torsdagen undrar du över detaljfrågor som inte tycks stämma. Hur du än kontrolerar ler dubbelerkontrolerar fakta så saknas det viss information i ämnet.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen sätter du full fart för att få en så bra start på veckan som möjligt. Trots att du är väldigt trött så kämpar du för att skapa fungerande rutiner både på jobbet och hemma. Under tisdagen kan ett möte med en vän få dig att ändra på något i din planering de närmaste veckorna. Onsdagen handlar om att vara på plats och om att våga ta egna initiativ. Lita på din instinkt. Under torsdagen ska du gärna unna dig en långlunch med en vän. Miljöombyte är bra för dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu så har du svårt att fokusera på målet. Du är disträ och det gör att du slarvar med saker som borde sitta i din ryggmärg. Under tisdagen och onsdagen får du frågor som berör dig. Det handlar om att hjälpa en eller flera personer som har det svårt just nu. Torsdagen blir både upplyftande och oroande eftersom kraven på dig hela tiden ökar. Har du en chefsposition är det viktigt att du lär dig att delegera.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att ta in den information som du får i början av veckan. Det blir för mycket fakta och för lite tid att smälta all information. Försök att säga ifrån när du känner att du inte kan in mer siffror i din hjärna. På onsdagen får du arbeta mer med händerna och mindre med hjärnan vilket blir en skön kontrast. Under onsdagskvällen kan ett bråk eller en diskussion urarta. Torsdagen handlar mest om att samarbeta med alla typer av personligheter vilket blir något av en utmaning för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska stressig start på veckan. Mycket handlar om dålig planering, men till viss del drabbas du av yttre omständigheter som du faktiskt inte kan påverka. Här gäller det att behålla lugnet och försöka hitta lösningar på problemen istället för att hetsa upp sig. På onsdagen blir du upptäckt av en chef eller en person i högre position än du själv. Torsdagen handlar om att vara ödmjuk i et sammanhang som du behärskar till fullo. Låt någon annan glänsa.

Jungfru 23/8-22/9

Under början av veckan får du alldeles för mycket uppgifter för att du ska hinna med. Det blir kaos och du känner dig misslyckad. När det är som värst kommer hjälpen i form av en fantastisk kollega som vet hur han/hon ska muntra upp dig och hjälpa dig att klara ut situationen. Under onsdagen bör du undvika mat från haven, risken är stor att du blir sjuk. Torsdagen handlar om pengar och om vikten av en sund budget.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna hjälpa en kollega som har det svårt, samtidigt inser du att om du hjälper honom/henne så kan ditt eget arbete bli lidande. Försök att hitta en sund balans där du kan vara hjälpsam utan att gå till överdrift. Under tisdagen tar du tag i ett problem som handlar om att ta till sig kritik. Du har en vän eller kollega som tar all form av negativ feedback väldigt personligt. Här gäller det att gå varsamt fram. Under torsdagen får du en riktig snilleblixt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan handlar mer om att lära sig av dina misstag än att lyssna på andra. Du får jobba självständigt och det trivs du med. Under måndagen är du lite isolerad och det gör dig social på kvällen. Tisdagen blir lite mer lättsam. Det finns möjlighet till en flirt för tidigt födda Skorpioner. Under onsdagen och torsdagen vill visa vem du är genom att sätt din signatur på ditt arbete, ett tilltag som kanske inte uppskattas av alla kollegor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en händelserikvecka där du får utlopp för den positiva energi som finns i ditt tecken just nu. Både på måndagen och tisdagen haglar superlativen och du känner dig uppskattad. Onsdagen kan bli jobbig. Det verkar som du förtränger något viktigt, men kommer på det i sista minuten och då får du verkligen stressa. Under torsdagen så är det god stämning och mycket skämt. Du är på busigt humör och driver gärna både med chefer och med kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du en hel del att fokusera på. Du vet att du sällan får så mycket tid som du skulle vilja med varje projekt och det stör dig. Under måndagen råder det totalt kaos i ditt liv. Inget blir som planerat, men det slutar ändå bra. Tisdagen blir lugnare och du får möjlighet att lära dig nya saker. Under onsdagen ska du inte bry dig om ett elakt rykte. Torsdagen bjuder på hårt arbete och underhållning.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Det är en del olika människor som cirkulerar in och ut i ditt liv. Vanligtvis trivs du bra med den här typen av variation, men just nu skulle du föredra att det var lugnt omkring dig. På jobbet är det stressigt och det märks inte minst på måndagen och tirsdagen då kraven periodvis känns orimligt höga. Onsdagen blir lugnare och du får möjlighet att arbeta mer självständigt vilket passar dig bra. Torsdagen bjuder på en överraskning som du kunde varit utan.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan är en blandning av kreativt tänkande. Just nu stormar det periodvis kring ditt tecken och det kan skapa oro, i vissa fall till och med ångest. Du vet inte vad som är fel utan känslan är mer allomfattande. Den här påverkan kommer att hänga med ett tag så hitta ett sätt att hantera känslorna måndagen tisdag blir utvecklande på flera plan. Under onsdagen ska du inte döma människor i förväg. Torsdagen bjuder på en mängd variation.

Annons