Fredag 11/10- söndag 13/10

11 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet hur du ska roa dig utan att det kostar för mycket och det är bra nu när ekonomin är lite tajt. Den här helgen handlar om att umgås med vänner äta god mat och bara ha trevligt. Redan på fredagen låter du feststämningen infinna sig. Kvällen bjuder på angenäma överraskningar. Inledningen på lördagen blir stillsam, men tempot trappas upp under dagen. Söndagen är rätt så stressig eftersom du ligger efter med ett projekt som har med en släkting att göra.

Oxen 20/4-20/5

Under den här helgen umgås du med relativt nya vänner och det blir både trevligt och en smula påfrestande eftersom du har svårt att släppa in nya personer i din vänskapskrets. På fredagen får du räkna med att stå upp för din åsikt i ett visst sammanhang. Lördagen blir social och lång. På kvällen är du slut och försöker smita i säng rätt så tidigt. Frågan är om du kommer att lyckas. Under söndagen undviker du att svara på en fråga som rör jul och nyårsfirandet. Du vill fundera lite till.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska lugn helg. Det har varit en anstängande vecka och du behöver verkligen få koppla av. Fredagen bjuder på en del problem att lösa, men tack vare Merkurius position lyckas du lösa dem utan problem. Under lördagen kan ett löfte bli föremål för en dispyt. Du tycker att den vän/partner förstorar upp hela saken medan han/hon anser att du inte tar honom/henne på allvar. Under söndagen bör du undvika att göra affärer. Risken är stor att du ångrar dig efteråt.

Kräftan 21/6-22/7

Uppfinningsrikedom är kreativitet är nyckelorden till framgång den här helgen. Under fredagen får du möjlighet att imponera på en vän eller kollega. Lördagen blir ganska utmanande i olika sammanhang, men du lär dig nya saker och har kul på kuppen. Under söndagen ska du inte förkasta en god idé bara för att du stöter på lite mothugg. Tron kan försätta berg, vilket i det här fallet en ganska envis släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu undviker du en chef eftersom ni tycks ha svårt att dra jämnt. Genom att vara lite påhittig kan du få en bättre möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter på ett positivt sätt. Lördagen verkar bjuda på en riktig familjedag där dina närmaste står i fokus för all din uppmärksamhet. Under lördagskvällen bjuder du gärna på något överraskande gott. Under söndagen får du inte vara allt för påstridig. Risken är stor att du förlorar en diskussion om något som du tycker är väldigt viktigt.

Jungfru 23/8-22/9

Både fredagen och helgen bjuder på överraskningar. Det är en kombination av starka planeter som bidrar till de här händelserna. Under fredagen får du gärna bjuda lite på din charm och din humor. Det kan hjälpa dig när du får problem. Lördagen handlar om att visa hänsyn utan att det blir allt för trassligt. Ibland kompromissar du lite väl mycket för ditt eget bästa. Under söndagen händer något oväntat som får dina planer att ta en ny inriktning. Det här kan vara början på något riktigt bra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen vill du få råd i en fråga som rör känslor. Du är attraherad av en viss person, men osäker på om det är något för dig att spinna vidare på. Lördagen blir en berg och dalbana. Du känner dig positiv, pirrig, deppig och ilsken på samma gång. Kvällen handlar om att våga öppna upp sig och bli sårbar. Under söndagen är du gärna ute så mycket som vädret tillåter. Du behöver få komma ifrån och vara för dig själv en stund. Det här är en dag med mycket självinsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här helgen tycks du har svårt att bestämma dig. Vågens velighet färgar av sig på ditt tecken, särskilt i sammanhang som rör hjärtat. Under fredagen kan du bli arg och ryta ifrån. Lördagen handlar om vänskap. Du tillbringar gärna timmar med en god vän. Tillsammans ältar ni både era problem och det som är bra med era liv. Lördagskvällen kan bli ovanligt sen. Under söndagen har du svårt att komma igång. Det finns en influens som varnar för sjukdom och ohälsa den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska underhållande fredag. Det sker en mängd dråpliga incidenter som bidrar till skratt och god stämning. På fredagskvällen träffar du gärna vänner och går ut. Lördagen handlar om att hjälp till med något. Egentligen tycker du att den här uppgiften både är onödig och trist, men du ställer ändå upp för du vill vara en bra vän. På söndagen kan ett möte med en vän eller bekant få dig på riktigt bra humör. Den här personen vet vad han/hon ska säga för att få dig att må bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen trivs du med att synas och vara i fokus för uppmärksamhet. Under en längre tid har Venus påverkat ditt tecken och fått ditt själförtroende i sociala sammanhang att öka. Under den här helgen är allt på topp. Redan på fredagen tjuvstartar helgen med massor av aktiviteter glada skratt och god stämning. Lördagen bjuder mer på mys än på fest. Du omger dig gärna med nära vänner. Under söndagen är du i ett sammanhang där du möter många nya människor. Du knyter kontakter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just finns det mycket du gillar med ditt liv. Det finns många olika parametrar som bidrar till ditt välbefinnande, men en av dem är din familj och din nära relation till den. Under fredagen drabbas du av otur som snare vänder till något positivt. Lördagen handlar om att ta en sak i taget och att inte starta upp för många projekt samtidigt. Under söndagen kan en påverkan från Månen ge dig kreativa idéer som du bör bejaka. De här idéerna är början till något nytt.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu vill du fokusera på ditt arbete och det gör att helgen nästan känns lite i vägen. Under fredagen och lördagen träffar du gärna vänner, pysslar med arbetsrelaterade aktiviteter och skämmer bort dig själv lite extra. Under lördagskvällen kan en flirt utveckla sig och bli mer seriös. Här gäller det att du vet vad du själv vill innan du lovar för mycket. Under söndagen kan en släkting problem delvis gå ut över dig. Se till att markera när du tycker att du fått nog.

Annons