Måndag 14/10 – 17/10

14 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska tråkig. Du har en mängd projekt som du borde ta tag i, men du har ingen lust att göra något. Tisdagen blir lite mer händelserik. Ett möte med en person som du inte sett på länge får dig att fundera över om du valt rätt väg. Under onsdagen kan en obehaglig händelse eskalera och resultera i något som påverkar framtiden. Torsdagen handlar om att håll ett löfte som du gett. Inga ursäkter är acceptabla.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv vecka där du känner för att kasta in handduken redan på måndagen. Tisdagen blir rolig, men stressig. Du får väldigt lite tid för dig själv. Under onsdagen lyckas du övertyga en vän om att han eller hon kan mer än han eller hon tror. På torsdagen ska du undvika konflikter. Argumentera inte emot, det kommer inte att hjälpa dig i det här fallet, Det bästa är att visa upp en positiv attityd och försöka att ta ett problem i taget.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är verkligen lättroad just nu och det märks både under måndagen och under tisdagen då de små detaljerna lyckas få dig på gott humör. Onsdagen blir lite stressig, men med hjälp av en positiv attityd och draghjälp från Mars kommer du lyckas att ro det mest omfattande projekten i land. Torsdagen kan vara rätt i seg i starten, men när du väl fått upp tempot så finns det inget som kan stopp dig. Kvällen kan bjuda på en överraskning i form av ett oväntat besök.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och intensiv vecka. Särskilt måndagen kan kännas stressig. Mycket handlar om att du måste lära dig att lägga upp ditt arbete på ett vettigt sätt. När du stressar så får du inget gjort. Försök att göra en lista över vad du vill göra och håll dig sedan till den. Under tisdagen och onsdagen kantas dina dagar av värme och humor. Det finns en positiv påverkan i ditt tecken som ger dig energi och skänker dig harmoni. På torsdagen får du se upp så du inte gör av med för mycket pengar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en konflikt i ditt horoskop och den tär på dig. Eftersom du har svårt att fokusera på de bra sakerna i ditt liv kan du uppleva vardagen som tung just nu. Som tur är kommer en kombinerad påverkan från Månen och Venus lätta upp stämningen och du mår bättre. Tillåt dig att vara positiv, våga ta för dig och tro på din förmåga att påverka andra människor. Ditt tecken är starkt och du är omtyckt av många. Bra dagar att söka upp gamla kontakter är onsdagen och torsdagen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan har du fullt av projekt och det gäller att kunna koppla ihop alla. Du är vaken, nyfiken och väldigt framåt just nu. Tack vare din klarsynthet kan du spåra konflikter lång väg och stävja dem innan de blossar upp. Du lyckas skapa en god stämning, både hemma och på jobbet. Under tisdagen kan en nyhet om en vän få dig att bli ledsen. Onsdagen handlar om att ta tag i problem och inte sopa dem under matten. Torsdagen blir en riktigt bra dag där du får massor av positiv feedback.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns få personer som kan få dig på så gott humör som en av dina bästa vänner. Den här kompisen har gjort det till sitt uppdrag att få dig att le när du mår dåligt. Under början av veckan utsätts du för mycket stress och det märker din vän av. Genom att får dig att fokusera på rätt saker lyckas nu gemensamt att häva den värsta pressen och få dagen att fortsätta smidigt. Under tisdagen och onsdagen får du en möjlighet att göra något tillbaka för din vän. Torsdagen handlar om att fokusera.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir besvärlig i starten, ditt humör är uselt och någon i din omgivning tenderar att provocera dig hela tiden. Under måndagseftermiddagen faller alla bitar på plats och du känner dig på bättre humör. Tisdagen blir en produktiv dag där din fantasi är det enda som sätter gränser.  Under onsdagen argumenterar du gärna för din sak. En del personer kan uppleva dig påstridig, men det är du beredd att ta. Torsdagen passar bra till rutinarbete och till att umgås med vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan kräver både planering och en hel del struktur, något som är ditt teckens svaga sida. Jobba med listor och försök ta en sak i taget, särskilt under måndagen och tisdagen. Onsdagen blir lite mer självständig. Där har du möjlighet att påverka ditt arbete mer och att ändra metod allt eftersom det passar dig. Ondagskvällen bjuder på nyheter. Torsdagen blir stressig men rolig. Du lyckas med att göra något som du trodde var omöjligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den finns en konflikt i ditt tecken som tycks handla om avundsjuka. Det kan vara en vän eller en bekant som tycker att du vinner fördelar på ett orättvist sätt. Här gäller det att ignorera de sylvassa kommentarerna och att våga lita på ditt eget omdöme. Under tisdagen får du positiv feedback på jobbet och det gör dig stolt och glad. Onsdagen och torsdagen handlar om att sätta ribban på rätt nivå. Du får inte ställa för höga krav på dig själv, men du får inte heller underskatta din egen kompitens.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det här blir en bra vecka, särskilt för sent födda Vattumän. Du får massor av saker gjorda, du utvecklar minst en teori från tanke till verklighet och du träffar nya spännande människor. Under måndagen och tisdagen utnyttjar du din medfödda charm skamlöst. Onsdagen handlar om att våga ge svar på tal, även om personen ifråga är auktoritär. På torsdagen vill du gärna hjälpa en vän, frågan är bra om du har kunskap nog att bidra eller om du bör stå över den här gången.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu får du mycket gjort de dagar du aktiv och ingenting gjort de dagar du mår mindre bra. Du är inne i en period där det är allt eller inget som gäller. Hur du tacklar situationen beror till stor del på din dagsform. Oftast är du positiv och då flyter allt på utan problem, men ibland drabbas du av osäkerhet och då blir du passiv. Under tisdagen får du uppmuntran från oväntat håll. Onsdagen uppfyller en dröm som du har.

Annons