Fredag 18/10- söndag 20/10

18 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen går fort. Du har många aktiviteter inplanerade och det finns en risk att du får avboka vissa på grund av tidsbrist. Under fredagen lyckas du imponera med din skicklighet inom ett visst område. Lördagen handlar till stor del om att ta och om att ge. Du måste våga ta för dig mer i vissa sammanhang samtidigt som du måste kunna ta ett steg tillbaka och ge blygare personer utrymme. Under söndagen inleds en konflikt inom familjen som kan bli långvarig om det inte kvävs i sin linda.

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del att göra på helgerna, men du försöker ändå hitta lite utrymme för att få vara ifred och funder för dig själv. På fredagen ställs det stora krav på din kompitens och på din förmåga att samarbeta. Under lördagen kan du fatta ett beslut som rör framtiden. Här gäller det att vara modig. Söndagen bjuder på en trevlig överraskning som får hela helgen att sammanfattningsvis bli riktigt bra. Just nu är du inne i en period där du ser det mesta på ett positivt sätt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas att konfrontera en bekant eller släkting och det tycker du inte om. Tvillingens svaga sida är att han kan vara konflikträdd. Du argumenterar gärna för din sak och du vinner nästan alltid alla diskussioner, men du har svårt att slåss för en åsikt då du blir inträngd i ett hörn. Under lördagen satsar du mycket på fysiska aktiviteter. Du mår som bäst när du rör på dig. Söndagen blir en dag då förhandlingar av något slag finns på menyn. Du försöker få till en kompromiss.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen försöker du ta in och lyssna på dina vänner. Genom att var medkännande och empatisk lyckas du nå fram till en vän som stängt in sig bakom ett skyddande skal. Fredagen blir den mest aktiva dagen där både arbete och fysisk aktivitet t upptar den större delen av dagen. Under lördagen får du en chans att ta det lugnt, träffa vänner och bara ha det skönt. Söndagen blir lite mer stillsam. Du ägnar du dig gärna åt djuplodande samtal med en vän där du berör både drömmar och fantasier.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du bra på att säga ifrån och det hjälper dig både privat och i arbetet. På fredagen vågar du mer än någonsin. Du tar ut svängarna och du ger din fantasi fritt spelrum. Under lördagen hittar du en väg till din väns hjärta genom att vara extra omtänksam. Du sätter dina egna behov åt sidan till förmån för din vän. Under söndagen unnar du sig lite extra guldkant på tillvaron. Du behöver mer lyx när du är ledig för att kompensera det hårda arbetet i veckorna

Jungfru 23/8-22/9

Att våga säga ifrån när något är fel är inte alltid så lätt och det upptäcker du på fredagen. Dina moraliska värderingar kämpar mot viljan att passa in i ett visst sammanhang. Under lördagen får du en viss frihet att göra som du vill och du låter verkligen kreativiteten flöda. Söndagen handlar om att utveckla och fullbord en idé du har. Det är sällan du har tid över att putsa till din mer kreativa och lite galna infall så de blir användbara i vardagen. På kvällen kan ett möte leda till något oväntat.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu tolkar du saker lite efter ditt eget huvud och det kan bli fel. Försök att ta reda på fakta och jabba mer strukturera så kommer du att vinna massor av tid. Lördagen blir väldigt lugn. Du har möjlighet att vila upp dig ordentligt den här dagen. Ta chansen till en riktigt lat dag och fyll den inte med en massa mindre aktiviteter. Söndagen är du betydligt piggare och kan unna dig att vara ute i friska luften en del. En vän från förr söker efter dig. Han eller hon har ett behov av att återuppta er vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går en ganska lång och skön helg till mötes. Tack vare en positiv påverkan i ditt horoskop känner du dig mer utvilad och piggare än du egentligen borde göra. Fredagen blir en ganska aktiv dag där tonvikten ligger på vänskap. Under lördagen ifrågasätter du en vän betydelse i ett visst sammanhang och det kan skapa en del slitningar mellan er. Ibland tenderar du att lägga näsan i blöt och det vet du om. Under söndagen får du en påminnelse om en aktivitet eller åtagande som du nästan glömt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu sker det mycket i ditt liv och du känner dig stressad. Genom att ta ett djupt andetag och fokusera på nuet snarare än framtiden kommer du kunna hitta en balans i vardagen. Underfredagen ska du undvika att lyssna på rykten om en kollega. Gör din egen bedömning istället. Under lördagen får du en massa beröm från en släkting eller vän. Sug åt dig och njuta av alla superlativ, det förtjänar du. Söndagen handlar om val som både kan vara svåra och lätta beroende på vart du är i livet.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du en del roliga aktiviteter för dig och det gäller att du vågar blanda in både vänner och bekanta för att genomdriva dina planer. Var inte orolig att du siktar för högt, du behöver ha den här typen av visioner för att lyckas. Under lördagen är du rätt så trött. Det har varit en lång vecka och du behöver få vila upp dig, men det verkar som om ödet har andra planer för din del. Under söndagen kan ett möte med en tjej eller kvinna bli avgörande på något sätt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland sviker ditt tålamod och då fräser du åt en vän eller familjemedlem utan att egentligen mena det. Den här fredagen är en sådan dag och risken är stor att du sårar någons känslor omedvetet. Lördagen handlar främst om att prioritera rätt. En vän behöver ditt stöd i en viss fråga och det är viktigt att du lyssna på honom/henne. Under söndagen åker dina känslor berg och dalbana. Venus spelar dig ett spratt och få dig att känna saker som inte är helt äkta.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter en lång vecka väntar en skön helg. Unna dig det du drömmer om på utan att fundera så mycket. Just nu är din ekonomi ganska stabil och du har råd att kosta på dig lite extra. Under lördagen väntar ett samtal som kan göra vissa familjemedlemmar en smula upprörda. Under söndagen får du chansen att delta i en aktivitet som både är spännande, utmanade och en smula ansträngande. Du gillar att tänja på gränserna, särskilt när du har inflytande från Mars som är fallet just nu.

Annons