Höstfunderingar

19 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken
IMG_3326

Inga höstälskare direkt, men bra diskmaskiner till frukostdisken.

Nu är hösten här på allvar och jag kan äntligen strunta i allt trädgårdarbete utan att ha dåligt samvete. Även om jag föredrar sommaren och ljuset så finns det fördelar med vintern. Dammråttorna syns inte lika bra, man kan tända en brasa utan att svettas ihjäl och det är inte kriminellt att stanna halva dagen i sängen tillsammans med en tidning eller en riktigt stäckläsare till bok.  Tyvärr är min almenacka oftast fullbokad från september till maj så många sköna latmansdagar hinner jag nog inte med.

E undrar om man kan maila mig direkt eftersom hon inte vill publicera sin fråga offentligt. Det går om ni mailar Elles redaktion så brukar de vidarebefordra frågan till mig och jag svarar så fort jag hinner.

Lejoninnan undrar över kärleken och Lejonets tecken. Det finns romantik, men det är ingen omvälvände passion utan en vänskap som växer sig starkare undan för undan till du en dag inser att du är bredd på något mer än vänskap tillsammans med den här personen. Var inte rädd att låta saker ta sin tid. Du behöver också tid till att mogna in i tanken på tvåsamhet.

🙂

Felicia

 

 

Annons