Måndag 21/10-torsdag 24/10

21 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen satsar du på att ta en riktig chansning och det verkar gå hem. Just nu är du både initiativrik och charmig. Tisdagen handlar om att fatt rätt beslut under tidspress, något som inte är din starka sida. Under onsdagen har du en förmåga att göra dina kollegor och din familj på bra humör. Genom att vara både medkännande och humoristisk tar du udden av en allvarlig situation. På torsdagen vill du visa vad du kan utan att framstå som skrytig.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen flyger iväg. Det blir dagar då kritik blandas med ros och du känner att du inte alltid hinner smälta all feedback som du får. Under onsdagen väntar en hel del roliga uppgifter. Du får utlopp för din kreativitet och ditt självständiga tänkande. Torsdagen handlar om etik och moral. Här gäller det att inte tveka när en person uppför sig klandervärt. Stå för dina åsikter och låt inte den här personen tvinga dig att göra något du inte vill.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan vill du gärna vara i centrum för olika människors uppmärksamhet. Du har en fin känsla för tajming och det utnyttjar du maximalt, särskilt under tisdagen och onsdagen. Torsdagen handlar om ett möte och om att ta nya människor på ett bra sätt. Svälj dina fördomar och se vad den här eller de här personerna har att erbjuda dig. Genom att ha en öppen attityd kan du lära dig nya saker. Under torsdagskvällen passar det bra att träffa vänner eller ägna sig åt en hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är Mars starkt i ditt tecken och det skänker dig både kraft och vilja att starta upp olika projekt. Under måndagen och tisdagen sprudlar du av idéer. En del är väldigt bra och andra kanske behöver jobbas på en aning. Onsdagen handlar om att försvara sin position och om att inte låta någon, varken kollega eller chef, trycka ned dig. På torsdagen uppstår ett missförstånd som till en början är riktigt pinsamt, men som sikt faktiskt är rätt så komiskt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period där du tar moral och etik på yttersta allvar. Du blir lätt förolämpad om dina kollegor tullar lite på gränserna för vad som är rätt och riktigt. Normalt sett är Lejonet rätt så frigjort och har inga problem med att tänja gränserna, men just nu så har du en stark influens från Stenbocken som gör dig väldigt moralisk och ståndfast. Under onsdagen kan ett besked i en viss fråga väcka starka känslor. Torsdagen handlar om ett givande och om ett tagande.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu vill du vara i centrum för uppmärksamheten, i varje fall från en viss person. Du är lite småförälskad även om du vägrar att erkänna det för dig själv. Det här är en så kallad fling, och den är snabbt övergående. Har du ett förhållande kan du njuta av pirret utan att göra något alls. Som singel kan du försöka ta den här flirten till nästa nivå, men det ser ut att gå ganska trögt. På torsdagen får du massor av beröm från en vän eller kollega.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan handlar om att våga ta ut svängarna utan att känna att du går över gränsen. Genom att utmana dig själv kommer du att lyckas med det mesta som du tar dig för. Måndagen och tisdagen blir roliga och kreativa dagar där ditt omdöme blir din ledstjärna. Under onsdagen ska du inte hålla tillbaka på vad du tycker och tänker om en viss person. Var tydlig om det är något i hand/hennes beteende om du ogillar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den kommande veckan blir du ständigt arg över småsaker. Din irritation bottnar i en influens från Månen som inte är den bästa. Om du försöker att tänka efter innan du regerar så kommer du att slippa onödiga konfrontationer. Under måndagen och tisdagen är den här påverkan som mest påtaglig. Onsdagen blir lite mer behaglig då slappnare du av och njuter av dagen utan att oroa dig så mycket. På torsdagen får en kollega beröm för något du har gjort. Det gör dig besviken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en turbulent period där dina känslor ständigt skiftar. Är du i ett ganska nytt förhållande är det här en känslig tid. Försök att var diplomatisk och lyssna in din vän. Under tisdagen får du flera bra förslag från en kollega. Det är bra att du tar till vara på den skatt av kunskap du har omkring dig. Ibland är du lite för självständigt för att ta råd från andra och då går det snett. Torsdagen handlaar om att vara först ut med en idé. Det kan du både tjäna pengar på och vinna respekt för.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu vill du väldigt mycket, men du är lite för lat för att uppnå dina mål. Genom att fokusera på bra saker och att tvinga dig att öva även om det är tråkigt kommer du att uppnå dina allt du vill. Särskilt måndagen och tisdagen bjuder på olika sorters prövningar. Onsdagen blir en rolig dag där vänner och skratt dominerar dagen. Under torsdagen försöker du smita undan tråkiga uppgifter, men det leder bara till en konflikt mellan dig och en kollega.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu försöker du vara på flera ställen samtidigt och det går så där. Genom att ta sen sak i taget och inte boka in för många aktiviteter kommer du att kunna underlätta för dig själv. Under måndagen och tisdagen har du flera olika pågående projekt. Onsdagen handlar om att ta och ge i ditt förhållande. Kompromiss är nyckeln till din lycka just nu. Torsdagen blir en rolig dag där du äntligen får tid att ta det lugnt och andas ut.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir både roliga, vemodiga och ganska intensiva dagar den här veckan. Du möter nya intressanta människor, och du säger farväl till en vän eller kollega. Genom att vara i händelsernas mitt lyckas du med att både få saker gjorda, vara social utan att dominera. Du är väldigt eftersökt just nu. Dina idéer är kreativa och din charm obestridlig. Njut av all uppmärksamhet som du får och grubbla inte sp mycket över framtiden.

Annons