Fredag 25/10- söndag 27/10

25 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen blir intensiv på ett dåligt sätt. Det ligger gräl och konflikt i ditt tecken och risken är stor att du gör eller säger saker så du ångrar. Det positiv är att under den här helgen kommer flera års irritation till ytan och det är bra för dig att få agera ut alla frustration som du bär inom dig. Du kommer att ha en ny plattform och ett renare sinne innan helgen är slut. Det blir en positiv transformation för din del.

Oxen 20/4-20/5

Under den här helgen har du en hel del projekt på gång. Du tycker att det är roligt att ha mycket att göra, men din kropp vill vila efter en rätt så ansträngande vecka. Försök att ta det lite lugnt mellan varven. Kombinera dina projekt med lite latmanstid. Unna dig en tupplur mitt på dagen eller en timme läsning i en riktig mysfåtölj. Under lördagen är du mer kreativ än vanligt och idéerna fullkomligen sprutar ur dig. Söndagen blir social och händelserik. Räkna med en och annan överraskning.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen vill du få en misstanke bekräftad. Det blir något av ett detektivarbete att få alla fakta på plats. Fredagen handlar om att lyssna in andra människor och se till deras behov. Under lördagen får du testa dina gränser både fysiskt och moraliskt. Du inser att du luskar i saker som du egentligen inte har med att göra, men din nyfikenhet driver dig vidare. Under söndagen stöter du på en gammal vän och det blir ett bitteljuvt återseende.

Kräftan 21/6-22/7

Just den här helgen vill du gärna ägna dig åt familjen. Du är inne i en period då du riktigt bonar in dig med dina när och kära. Har du egen familj kan det bli en riktigt härlig helg med en mängd utomhusaktiviteter. Som singel söker du dig gärna till vänner eller dina föräldrar. Du föredrar en god middag och mys in på småtimmarna snarare än en festkväll. Under söndagen ägnar du dig åt att jobba kreativt med dina händer. Det kan vara att sy, baka eller liknande aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen blir rolig, men den går lite för snabbt för din smak. Under fredagen ägnar du dig åt varierande arbete som kanske inte är stimulerande, men som är nödvändigt. Kvällen blir social och trevlig. Lördagen bjuder på en del överraskningar i form av oväntat besök eller en ovanlig förfrågan. Kvällen handlar främst om familjen och era gemensamma behov. Under söndagen passar det bra med förändringar i hemmet eller att planera inför en kommande resa.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir ganska rolig även om du inte får som du vill i en viss fråga. Under lördagen träffar du en person som inspirerar dig att göra något annorlunda. Det blir en dag fylld av upplevelser och du växer som person. Var inte rädd för att ta plats i ett visst sammanhang. Du vet vad du pratar om och du mår bra av att få synas. Under lördagskvällen finns det möjlighet till en romantisk date. Söndagen handlar om att fatta ett beslut och stå fast vid det. Här gäller det att uppbåda din jordiga envishet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under både fredagen och lördagen finns det en risk för att du känner dig lite hängig. Ditt horoskop varnar för ohälsa och för att du inte ska överanstränga dig. Du tenderar att inte lyssna på de signaler som du får utan kör på i vanligt tempo tills att du går in i väggen. Under lördagskvällen träffar du en vän som kan hjälpa dig med ett problem som du har. Söndagen handlar om att ta och om att ge. Genom att vara flexibel vinner du fördelar.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir kreativ och flexibel. Du får en lagom stor utamningar som gör att arbetet känns givande. På fredagskvällen utmanar du en vän att visa sig modig i ett socialt sammanhang. Lördagen handlar om att bryta ett mönster och förändra din inställning till vissa saker. På lördagskvällen blir du positivt överraskad av en väns emotionella utveckling. Under söndagen utmanar du dig själv både psykiskt och fysiskt. Du vill se vart dina gränser går.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du gärna pressa dig själv lite extra. Du har länge försökt smita undan med att göra så lite som möjligt i ett visst sammanhang och nu är det

dags att ändra på den ovanan. Under lördagen får du nys om en hemlighet som inte var ämnad för dig. Hur du reagerar beror på dagsformen och för dina känslor för personen i fråga. Kvällen ser ut att bli lugn och harmonisk. Du unnar dig att verkligen slappna av. Under söndagen får du inte vara ifred för en ihärdig släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Just den här helgen utmanar dig känslomässigt. Du är tvungen att få fram vad du vill och det sker inte utan hårt arbete från din sida. Du har svårt att släppa någon in på livet oavsett om det är familj eller en ytlig bekant. Lördagen blir mer tillfredställande. Då lyckas du med saker som du inte brukar klara av under normala omständigheter. Söndagen blir ganska intensiv. Du verkar ha lovat bort dig på flera håll samtidigt och dagen kan bli stressig eftersom du vill hinna med allt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under helgen genomför du en kortare eller längre resa. Det handlar om att göra något nödvändigt snarare än att en nöjesresa, men det blir ändå trevligt. Fredagen rusar iväg och du tar ansvar för någon annans uppgifter. Lördagen blir en ganska långsam dag då den här resan tycks stå i centrum. Under söndagen uppfyller du ett löfte som du gett till en yngre familjemedlem eller släkting. Det blir en lagom aktiv dag där du sätter någon annans intressen i centrum för din uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen försöker du initiera en ny vana. Ditt försök är ärligt och välmenat, men faller tyvärr inte i så god jord. Under lördagen har du en hel del roliga projekt på gång. Du rör dig gärna utomhus om vädret tillåter. Just nu är du ganska anpassningsbar till nya situationer och det förenklar när du tvingas att helt ändra de planer du har för lördagskvällen. På söndagen får du veta en hemlighet som du hade varit gladare av att inte känna till.

Annons