Måndag 28/10- torsdag 31/10

28 okt, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Sista veckan den här månaden tycks handla om stress, krav och om en växande osämja i familjen. I ditt tecken finns många instängda känslor och flera tecken på frustration. Måndagen och tisdagen är ganska sega dagar där du får en hel del tid över att tänka på saker som irriterar dig och det gör att din ilska växer. Under onsdagen är det ett rasande tempo på jobbet vilket är ett välkomnande avbrott i grubblet. På torsdagen får du en riktig energikick av en vän. Värme och sympati får dig att mjukna.

Oxen 20/4-20/5

Du har så mycket att göra att du sällan tar dig tid att stanna upp och tänka efter. Det här kan vara dumt eftersom det resulterar i att du periodvis inte är så effektiv som du kan vara. Försök att unna dig lite mer vila och lite mindre stress, särskilt under måndagen och tisdagen. På onsdagen och på torsdagen får du en uppgift som är både spännande och en smula omvälvande. Här gäller det att du fokuserar på rätt saker och ser till att avsluta det du påbörjar innan du kastar dig in i nästa utmaning.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan blir lagom stressig. Du har mycket att göra, men det mesta är roliga saker så tiden går fort. Under måndagen och tisdagen satsar du på att sälja in olika idéer som du har. Din övertalningsförmåga förstärks av Merkurius inflytande och gör att du är svår att stå emot. På onsdagen startar du omedvetet ett falskt rykte. Torsdagen tycks handla om fysiskt arbete och om träning/motion. Du rör mycket på dig den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Just måndagen bjuder på få överraskningar och en hel del rutinarbete. Du känner dig lite uttråkad och har svårt att hitta någon glädje i det du gör. Onsdagen blir trevligare. Du får utmana dig själv inom flera områden och du känner att din omgivning uppskattar dina idéer. Hemma får du både kärlek och uppmuntran när det gäller det mesta du tar dig för. Under torsdagen ska du se upp för fallgropar. Du tycks vara inne på farlig mar och det gäller att vara vaksam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att hitta din riktiga livsglädje. Dagarna går på rutin och det mesta som du gör upplever du som okej snarare än som roligt. Det är för lite humor i din vardag. För att ett Lejon ska må bra måste det finnas massor av spontanitet och skratt i din omgivning. Försök att hitta nya vägar till en mer stimulerande vardag. Skaffa en hobby, träffa dina vänner oftare eller se till att skämma bort dig själv en smula så här i höstrusket. Tisdagen passar bäst för kvällsaktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv vecka där du satsar på att träffa de rätt människorna och att vara i händelsernas centrum. Redan under måndagen och tisdagen får du en indikation på att du är på rätt spår när det gäller jobbet. Onsdagen tycks handlar om att kompromissa, något som inte är din starka sida. Under torsdagen får du äntligen som du vill i en viss fråga och det gör dig väldigt nöjd. Du känner att din chef/partner faktiskt lyssnar på dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan börjar bra. Du hinner med det du vill göra både under måndagen och på tisdagen. Även hemma får du en hel del gjort och det gör att du känner dig nyttig. Du får extra energi från Solen just nu och det är den energin som ger dig kraft att agera nu när de flesta i din omgivning tycks föredra att vara passiva. Under onsdagen tar du dig tid att lyssna på en vän som har allvarliga problem. Torsdagen blir lärorik. Du får antingen prova på nya sysslor eller så går du en kurs eller utbildning.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan blir intensiv, rolig och väldigt lärorik. Redan på måndagen får du en rejäl utamning att sätta tänderna i. Som Skorpion viker du sällan för det svåra utan kastar dig gärna in i projekt som du inte behärskar. På tisdagen bör du lyssna på en äldre medarbetare som mer erfarenhet än vad du har. Onsdagen blir rolig med ganska stressig. Du har svårt att knyta ihop alla lösa trådar. Trosdagen tycks kretsa kring ett samtal eller ett mail. Det blir många spekulationer och väldigt få fakta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte rädd för att ta i, särskilt inte i början av veckan. Fysiskt arbete är bra för dig och får dig att sova bättre på nätterna. Du har ägnat alldeles för mycket tid att åt att grubbla över problem istället för att hitta lösningar. Nu ger Månen dig positiv energi som du ska ta till vara på. Tisdagen och onsdagen handlar om att lösa en gåta. På torsdagen får du möjlighet att imponera på en kollega. Du har en hel del talanger som du föredrar att hålla för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att acceptera allt som händer omkring dig som du inte kan påverka. Det kan vara separationer i vänskapskretsen, sjudomar eller ekonomiska problem. Du blir frustrerad av att inte kunna hjälpa de personer som du håller av, men i de här fallen bör du låta dina vänner vara vuxna och reda ut problemen på egen hand. Under måndagen och tisdagen tycks du tala en hel del i telefonen eller sitta på möten. Onsdagen och torsdagen handlar om kommunikation.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är du mer borta än hemma och det kan irritera din familj. Även om du har viktiga åtaganden bör du inte sätta dina egna intressen för era gemensamma behov. Måndagen ser stressig ut på ett positivt och konstruktivt sätt. Onsdagen handlar om att göra rätt och att inte vara rädd för att be om hjälp. På torsdagen tycks du göra av med alldeles för mycket pengar. Tänk dig för och rådfråga gärna din partner när det gäller den här typen av utgifter.

Fiskarna 19/2-20/3

Under början av veckan vill du inte alls vara med över huvudtaget. Du känner dig trött och på dåligt humör. Som tur var är den här influensen temporär och du kommer märka skillnad redan under onsdagen då din entusiasm vaknar på ett helt nytt sätt. Våga visa dina idéer även om de inte är helt färdiga. Den respons som du får kan sporra dig till mästerverk. Torsdagen handlar om att se problemen innan de är ett problem.

Annons