Fredag 1/11-söndag 3/11

01 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig helg med kusliga inslag blandat med en smula vemod. På fredagen kör du på för fullt. Då gäller det att nöta in information. Under kvällen passar du på att träffa vänner och att ha det trevligt. Under lördagen är det fest som gäller Då vill du vara kvällens stjärna och du anstränger dig för att glänsa. Det blir en minnesvärd kväll där du får chansen att möta nya intressanta människor. Under söndagen tar du det lugnare. Då vill du gärna få en chans att fundera över framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen passar bra för en utflykt eller en kortare resa. Redan på fredagen försöker du smita undan lite tidigare från jobbet. Du vill komma hem i god tid så att du kan tjuvstarta helgen. Lördagen tycks kretsa mycket kring barn och djur. Kanske blir du lite irriterad på en vän, men Venus mildrar ditt humör och gör att du har överseende med det mesta. På söndagen åker du gärna till kyrkogården och tänder ett ljus för de döda. En tradition som skänker dig lugn och eftertanke.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du flera bra idéer, det gäller bara att omsätt dem till verklighet. Under lördagen kan du drabbas av dåligt samvete för något som du glömt bort. Försök att inte fundera så mycket, det hjälper inte att oroa sig. Lördagskvällen ser mysig ut. Du njuter av din familj eller av dina vänner. Under söndagen får du flera fina förslag av dina vänner, men det finns en risk att du stannar hemma i sängen istället eftersom du inte känner dig helt kry.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen färgas av kontraster. Ena stunden är du lycklig, i nästa deppig. Ena stunden händer det en massa saker omkring dig, i nästa är det alldeles för lugnt för din smak. Fredagen bjuder på en välkommen överraskning. Under lördagen satsar du på att få många människor att trivas. Tack vare Venus är dina sociala talanger på topp och du charmar alla du möter. På söndagen bör du undvika att tjafsa med en släkting som alltid vill ha rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En riktigt skön helg där din familj står i fokus för din uppmärksamhet. På fredagen är du trött och tjänar gärna extrapoäng genom att fixa till något alla gillar som kräver minimal ansträngning. Lördagen handlar om stora och små val. Det blir en rolig dag även om du är lite ambivalent inför att tvingas till att fatta så många beslut. På söndagen är det uteaktiviteter och motion som gäller. Det blir en dag som går i hälsans och välmåendes tecken.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här helgen vill du vara med i händelsernas centrum och det krävs att du är vaken och alert så du inte missar din chans. På fredagen tvingas du delvis ta på dig någon annans arbetsbörda. Under lördagen hänger du gärna på en vän som har en massa roliga förslag. Du vill gärna vara där det händer, men du vill inte vara den som bestämmer. Du föredrar att iaktta lite i bakgrunden. På söndagen övertalar du vän att testa något som han eller hon aldrig vågat pröva på tidigare.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under helgen har du en hel del olika saker som du vill hinna med men dina planer ser ut att kullkastas på grund av att du inte mår riktigt bra. Redan på fredagen känner du dig hängig och har svårt att fokusera dig på jobbet. Lördagen blir lugn och du tvingar dig själv till att stanna hemma och återhämta dig. På söndagen kan ett samtal från vän pigga upp dig. Din kompis har massor av färskt och smaskigt skvaller att bjuda på.

Skorpionen 23/10-21-11

Skorpioner står väldigt nära sitt tecken den här helgen och det kan märkas på en pirrande känsla i hela kroppen. Du är förväntansfull utan att veta varför. Mycket handlar om närheten till döden och mörkret. På fredagen har du en fråga som en vän inte vill besvara. Under lördagen tar du ansvar för en fest eller sammankomst som bli väldigt lyckad. Under söndagen vill du gärna visa respekt inför de döda oavsett om det på kyrkogården eller om du tänder ett ljus hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just den här helgen har du en hel del att tänka på. Du har gett ett löfte till en vän som du måste anstränga dig en hel del för att hålla. Fredagen blir ganska lugn och du får möjlighet att ta hand om dig själv lite extra. Under lördagen tycks vänner, god mat och en massa humor stå i centrum för dagen. Under lördagskvällen kan en flirt liva upp stämningen. Söndagen handlar mycket om närheten till naturen och om att ta det lugnt. Det blir en skön och mysig eftermiddag/kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Både fredagen och lördagen bjuder på överraskningar. Under fredagen handlar det om en nyhet som inte är allt för uppskattad. Lördagen blir roligare och en vän lyckas göra dig på bra humör med det hon har att berätta. Under lördagskvällen kan det vara en fest eller en tillställning av något slag. Oavsett vad det är som händer är du verkligen kvällens stjärna. På söndagen kan en väns försening orsaka både irritation och missförstånd. Du avskyr att vänta på andra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att våga vara egen och stå fast vid din åsikt även om det inte är allt för bekvämt.  Under lördagen är det familjen som gäller. Det blir en skön dag med mycket frisk luft och en hel del lugn och ro. Under kvällen är det god mat och dryck som gäller. När Vattumän vill så kan de verkligen lyxa till det. Under söndagen tar du gärna en tur till kyrkogården och tänder ett ljus för de döda. För dig är traditioner viktigt, även om du inte alltid följer dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Både fredagen och lördagen handlar om att var först på plats. Du vill synas och märkas. För dig är rätt så mycket på vardagarna så nu när du har möjlighet att festa lite så tar du till vara på den chansen. Under fredagen är du tidigt hemma för fixa lite med familjen. Lördagen handlar om vänskapsband och om att utveckla en närmare relation till en person som du precis har börjat lära känna. Kvällen blir trevlig och informationsrik. Under söndagen upptäcker du nya sidor hos dig själv.

Annons