Måndag 4/11- torsdag 7/11

04 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan är det bra om du styr upp ditt arbete ordentligt redan från måndagen. Du är lite disträ just nu och ditt horoskop varnar för att du lätt glömmer viktiga saker. Onsdagen handlar om att agera och ta ansvar. Det blir en påfrestande dag där du tvingas arbeta med en del monotona uppgifter som du inte gillar. Försök att hitta det positiva i de små detaljerna. På torsdagen är du väldigt trött och har svårt att fokusera. Allt du gör går alldeles för sakta den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen blir bra dagar där du ser till att få mycket gjort. Under måndagen lär du känna en ny bekantskap lite närmare och det blir på både gott och ont. Du inser att det är en del jobb innan den här personen blir en bra kollega/vän. Under onsdagen tar du mer ansvar än du egentligen vill göra. Resultatet blir bra och du får en hel del beröm. Under torsdagen gäller det att driva på en kompis eller kollega så att han eller hon inte halkar efter för mycket så att du tvingas jobba dubbelt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan hinner du med att starta upp många olika projekt. Som vanligt har du massor av järn i elden, det gäller bara att du har karaktär nog att avsluta dem innan du börjar på nästa uppgift. Under tisdagen avslöjar du en bekant eller kollega med att ljuga. Det tar du väldigt personligt och det finns risk för en konflikt. Onsdagen handlar om att må bra och om att ta hand om andra. På torsdagen kan du få möjlighet att testa vidden av din kunskap i ett specifikt ämne. Det blir en intressant och lärorik dag.

Kräftan 21/6-22/7

Just den här veckan har du få möjligheter att imponera på en vän som du alltid tävlar med i all vänskap. Det handlar om tävling som har pågått mellan er i många år och just nu tycks du ligga under. Tisdagen blir energisk så det gäller att du utvilad. Kraven på dig är höga just nu. Under onsdagen satsar du på träffa människor som du inte har sett på länge. Det blir en kreativ dag och en trevlig kväll. På torsdagen varnar stjärnorna för att du är ovanligt naiv och går på en nit som du i vanliga fall skulle ha undvikit.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan handlar till stor del om att ge och om att ta. Genom att vara kompromissvillig kommer du betydligt längre än om du hela tiden ska gå din egen väg. Både tisdagen och onsdagen passar bra till mindre projekt som kräver att du är noggrann. Torsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Timmarna flyger iväg och du har roligt. På kvällen träffar du gärna en släkting eller en vän. Du tar dig den här tiden för att du vet att det är så sällan ni har tid att träffas.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen och tisdagen blir stressiga dagar och det gör att du hela tiden har en känsla av att du glömt något. Under onsdagen börjar du äntligen komma ikapp på jobbet och det ger dig möjlighet att slappna av privat och träffa vänner när du äntligen är ledig. På kvällen kan en ny bekantskap få dig att tänka på en vän/älskare som du inte sett på många år. Du vet att det finns en agenda med den här personen som du borde reda ut eftersom den uppenbarligen fortfarande stör dig. Torsdagen blir rolig och kreativ.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu får du många roliga idéer tack vare Månens påverkan. Försök att ta tillvara på den här fördelen. Utnyttja dina geniala insikter både i arbetet och privat. Måndagen handlar om pengar och om hur du ska kunna spara till en dröm. På tisdagen diskuterar du gärna livligt så länge du får rätt. På onsdagen får du gärna ta ett kliv tillbaka och låt en kollega som är lite blyg få komma till tals. Under torsdagen väntar nyheter. Det blir en dag då drömma uppfylls och krossas.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en händelserik vecka där du sätter flera roliga projekt i centrum för din uppmärksamhet. Tyvärr kan det bli så att jobbet kommer att dominera din tid och att dina vänner samt familj får ta ett kliv tillbaka, särskilt under tisdagen och onsdagen. Måndagen handlar om problemlösning på ny nivå. Torsdagen handlar om att ifrågasätta en problematik som har med en kollega att göra. Genom att våga lyfta den här diskussionen kan du förbättra arbetsförhållandet för flera personer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndag och tisdag handlar om att prioritera rätt. Var inte rädd för att få igenom din vilja i flera sammahang. Just nu drivs du av en kamplust och en förmåga att se saker från en nytt och fräsch perspektiv. Utnyttja dina fördelera för att stärka din position på jobbet. Under måndagen kan en kollega gå på dina nerver. Tisdagen och onsdagen är rätt så familjeorienterade.  Under torsdagen är det hårt arbete och sedan nöjen som gäller. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor av energi och kreativitet i ditt tecken. Det finns en hel del känslor som tumlar runt i dig, särskilt under måndagen och tisdagen. Det kan hända att du blir både uppspelt och ledsen för småsaker. Bli inte oroad av att tårarna stiger när du hör en fin ballad eller ser en söt bäbis på stan. Månens påverkan är väldigt påtaglig men ofta rätt så kortvarig. Onsdagen blir lärorik och torsdagen bjuder på många skratt, en del skvaller och minnesvärda stunder.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan arbetar du mycket och du blir irriterad över att ju mer du får gjort desto fler uppgifter  tycks trollas fram igen. Under måndagen och tisdagen blir du senare hem än du tänkt dig. Du snöar lätt in på små detaljer och glömmer bort de stora sammanhangen. Under onsdagen kan ett samtal från en vän få dig att börja planera en mindre resa. Torsdagen handlar om vardagliga beslut som har med pengar och ekonomi att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är det många olika projekt som du ska få ihop. Det är besvärligt samtidigt som du inser att du måste försöka strukturera lite mer för att få alla pusselbitar på plats. Under måndagen och tisdagen tycks du vara upptagen av möten eller mindre officiella sammankomster. Onsdagen och torsdagen tycks handla om att lära sig nya saker och om att ha struktur i det du gör. Här gäller det att vara noggrann.

Annons