Fredag 8/11- söndag 10/11

08 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lärorik fredag där du verkligen lyckas suga åt dig ny information. Privat är ditt liv lite trassligt just nu. Har du en partner kan det vara problem mellan er. Ni kommunicerar inte särskilt bra just nu och passionen går på sparlåga, något som de flesta Vädurar upplever som väldigt frustrerande. Lördagen blir mer harmonisk. Då umgås du gärna med vänner eller så arbetar du. Söndagen handlar om ett viktigt beslut som du egentligen inte vill fatta just nu.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen har du fullt upp från fredag till söndag, som vanligt. Under fredagen så har du en del omfattande projekt på jobbet som du måste ro i land med. Lördagen handlar om att våga ta för dig i mer än ett sammanhang. Visa precis hur charmig du kan vara. Under söndagen vill du gärna få möjlighet att komma ut i naturen. Du behöver sol och frisk luft för att må bra. Som Oxe är du mer väderbunden än du vet om. Solen ger din energi och naturen skänker dig harmoni.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen handlar om att ta det lugnt och vila, något som egentligen inte passar din rastlösa natur. Nu är det så att din kropp och du är inte överrens om hur mycket du orkar. Lyssna på signalerna du får och inse att du verkligen behöver lite lugn och ro. Under fredagen fokuserar du dig allt för ofta på fel saker. Lördagen handlar om värme och kärlek. Under söndagen tar du ett initiativ som du inte vet vart det kommer att leda. Du känner att det är något du måste våga chansa på.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir mysig och familjeorienterad. Oavsett om det blir fredagsmys med chips framför tv eller en god familjemiddag så blir det en bra start på helgen. Under lördagen satsar du på att få i ordning saker i hemmet som länge bara legat och irriterat dig. Det blir en slitsam men kreativ dag där du får massor av saker gjorda. Under kvällen äter du gärna god mat tillsammans med dina vänner. Söndagen handlar om att uttrycka sig. Det kan vara genom en hobby, konst eller musik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen ska du se till att skaffa dig lite egen tid. Du har ett väldigt behov av att få vara ifred just nu, men det tycks sällan finnas utrymme för det. Under fredagen ställs det höga krav på dig i något sammanhang. Under lördagen försöker du balansera flera olika viljor och det är inte så lätt. Glöm inte bort dig själv i allt det här komprimissandet och medlandet. Du har också behov som behöver tillgodoses. Under söndagen träffar du gärna en vän och shoppar lite.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu finns det flera slitande krafter i ditt horoskop och det kan påverka ditt humör negativt. Försök att särskilja det som är astrologisk påverkan och det som faktiskt är irritationsmoment i ditt liv. På fredagen får du hjälp med en uppgift från ett oväntat håll. Du har en beundrare som är lite blyg inför dig. Lördagen blir rolig och omväxlande. Du ägnar dig gärna åt sport, motion eller andra fysiska aktiviteter. På söndagen ägnar du dig åt trista måsten som ekonomi, tvätt och artighetssamtal.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett lugn i ditt horoskop som gör att du kan ta både med och motgångar med en nypa salt.

Fredagen bjuder på får överraskning, men den är ändå trevlig och omväxlande. På jobbet har du roligt och du möter många intressanta människor.  Lördagen blir annorlunda eftersom du testar dina gränser inom ett visst område. Du är vanligtvis inte särskilt äventyrlysten, men nu påverkas du av eld och då förändras många förutsättningar. Under söndagen ägnar du dig åt en äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu vill du inte visa vad du känner inför en viss person. Det verkar som om Venus ställer till det och rör upp känslor som egentligen inte är äkta. Har du ett förhållande kan det uppstå problem, särskilt under fredagen och delar av lördagen då dina känslor är som mest intensiva.  Söndagen blir något mer harmonisk. Du inser hur du ska kunna tackla dina känslostormar på ett sunt sätt. Under söndagen passar du gärna på att göra ett nyinköp av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen kan bli lite omtumlande eftersom det finns en hel del aktivitet i ditt horoskop. Det sker både saker som du kan påverka och saker som du inte kan göra något åt. Fredagen blir intensiv men rolig. Under lördagen träffar du vänner och lär dig nya saker. Det blir en händelserik eftermiddag där fokus ligger på att ha trevligt snarare än på det du lär dig. Söndagen blir en smula seg. Efter en händelserik helg är du rätt så utmattad.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu vill du gärna träffa människor och roa dig. Den hemkära Stenbocken är plötsligt en partypingla som inte alls vill vara hemma och trycka. Mycket handlar om att du den senaste tiden tagit mer ansvar för de vardagliga rutinerna än den övriga familjen. Lördagen blir händelserik på ett bra sätt men tyvärr finns det en risk att du gör av med lite för mycket pengar. Du tenderar att impulsshoppa just nu och det. Under söndagen vill en vän som dyker upp som vill ha hjälp med ett problem.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en intensiv med rolig helg att se fram emot. Fredagen handlar om att förbereda olika saker. Under lördagen tycks du vara värdinna/värd för ett engagemang av något slag. Som vanligt strålar du och bländar omgivningen med din charm. Du är en person som det är svårt att inte tycka om. Söndagen blir lovande eftersom du lyckas slå flera flugor i en smäll. Du får en hel del nytta gjort samtidigt som du lyckas att upprätthåll ditt sociala umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lyckad helg. Du känner dig inte lika trött som vanligt efter en lång arbetsvecka utan är nästan på festhumör. Som singel kan det mycket väl hända att du går ut på fredagskvällen. Annars så stannar du hemma och tar en myskväll med familjen. Under lördagen lär du dig fler nya tekniker inom ett intresseområde som du har. Det blir en rolig och aktiv dag. Söndagen handlar om att äntligen komma igång med ett projekt som du har.

Annons