Måndag 11/11- torsdag 14-11

13 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir informativ. Du lär dig saker om personer som du normalt sett inte umgås med. Det här är fördelar som du kan utnyttja under nästa år. Tisdagen handlar om att lyssna och till sig de råd som du får. Under onsdagen överväger du att tala om sanningen så som du ser den. Du tycker att man ska vara ärlig, men frågan är om din rättframhet gör någon skillnad. På torsdagenser du en möjlighet att utvecklas inom ett nytt område.

Oxen 20/4-20/5

Just nu känner du sig osäker på många beslut som du fattar och du skulle gärna ha någon att ventilera dia bekymmer med. Tyvärr känner du dig rätt så ensam och har få personer som du kan dela dina tankar och funderingar med. Visst har du nära vänner, men de tycks ha fullt upp i sina egna liv och du vill inte belasta dem med mer bekymmer. Bortsett från det här så blir veckan både bra och kreativ. Du lär dig nya saker och du träffar spännande personer.  Onsdagen blir särskilt intressant.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du går din egen väg och ha svårt att ta till dig råd från andra. Det här märks särskilt under månadgen och tisdagen då du kan slippa problem om du bara lyssnar bättre. På onsdagen kan en konflikt inom familjen eskalera. Mycket beror på din släktings envishet och din oförmåga till empati i just det här fallet. Torsdagen handlar om att hålla hårt i pengarna även om du blir frestad till ett riktigt bra klipp.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen blir bra dagar arbetsmässigt sett, men ganska tråkiga dagar privat eftersom du är för trött på kvällarna för att orka aktivera dig. Under onsdagen får du ett nytt energitillskott från Solen och det hjälper dig att komma igång med träning eller någon hobby. Det finns mycket familj i ditt tecken just nu. Många tankar, projekt oh aktiviteter inkluderar dina närmaste. På torsdagen visar du lite extra hänsyn och omtanke till en familjemedlem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen och tisdagen passar bra till aktiviteter som har med ett kreativt tänkande att göra. Månen ger dig förmågan att skapa och din konstnärliga sida förstärks stora delar av veckan. Under onsdagen verkar det vara möten och sammankomster som tar upp den mesta tiden. Du tycks inte få tillräckligt med frihet att göra det du själv vill. Torsdagen blir lättsam. Vänskap och skratt dominerar dagen. Kvällen bjuder på oväntade nöjen och en del positivt skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i en period där du är tvungen fatta snabba beslut, Som Jungfru är du oftast noga med fakta och du gillar inte att ta beslut baserat på gissningar. Måndagen och tisdagen handlar om att vara flexible och tillgänglig för dina chefer. Under onsdagen överväger du att ställa in ett möte eftersom du tycker att underlaget för det ni ska prata om är undermåligt. Tyvärr får du inte som du vill. På torsdagen är du ovanligt positiv, och din glädje är smittsam. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Inledningen på veckan blir seg. Du är inte på humör för någonting, men det är en övergående känsla. På tisdagseftermiddagen kommer det nyheter som piggar upp dig och får dig att må riktigt bra. Under onsdagen hjälper du en vän som inte har samma kunskaper som du inom ett visst område. Det här är din chans att briljera. Torsdagen handlar om vad som rätt och vad som är fel. Som Våg vill du alltid vara rättvis mot alla, men det blir svårt i det här fallet.

Skorpionen 23/10-21-11

Tidigt födda Skorpioner har en fördel den här veckan. Du påverkas av en influens som ger dig mer tur än vanligt. Det handlar inte om att vinna pengar i spel utan snarare om att vinna fördelar i arbete eller i kärlek. Under tisdagen får du nyheter som gör dig upprörd. Onsdagen blir en aktiv dag där timmarna går alldeles för snabbt. Under torsdagen får du en komplimang från en kollega. Han eller hon beundrar dig och det värmer dig ända in i hjärtat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen passar bra för att göra saker som har med ekonomi att göra. Du hanterar pengar på ett bra sätt den här dagen. Tisdagen blir lite mer innovativ. Ditt nytänkande skapar möjligheter.  Under onsdagen råkar du i luven på en kollega eller bekant. Mycket i det här grälet tycks röra sig om stolthet och prestige snarare än konkreta fakta. Torsdagen passar bra till fysiska aktiviteter, motion och träning.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen vill du gärna vara på plts tidigt, men ödet tycks inte vilja samma sak som du. Hur du än kämpar för att vara ute i god tid tycks förseningar och andra missöden kanta din väg den här dagen. Tisdagen blir bättre. Då har du oddsen på din sida och det mesta du gör tycks fungera. En bra dag för att fatta större och mer avgörande beslut. Onsdagen handlar om att samla tankarna och att vara säker på det du säger så att du inte kommer med faktafel.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen vill du visa dina vänner att du faktiskt kan vara både kreativ och saklig på samma gång. Tisdagkvällen tycks bjuda på god mat och trevligt sällskap. Under onsdagen är du ständigt på dåligt humör. Det finns en influens i ditt tecken som gör din stubin ovanligt kort. Försök att behärska dig. Torsdagen handlar om flera viktiga faktorer. Du vill gärna visa dig från din mest självsäkra sida den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket handlar om att orka och om att vara positiv. När du blir arg och trött går det mesta sämre den här veckan. Försök att inte se problemen utan lösningarna istället. Måndagen och tisdagen är bra dagar för att lösa mindre tvister och att organisera papperarbete. Onsdagen handlar om att ta upp viktiga saker och att ventilera dina känslor. Under torsdagen shoppar du gärna och risken är stor att du köper saker som är rätt så onödiga.

Annons