Fredag 15/11- söndag 17/11

15 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ta hand om dig själv och låta dina egna behov få stå i centrum. Det är så sällan som du tillåter dig själv att helt fokusera på vad du vill göra. Under lördagen är det familj eller släkt som gäller. Det kan vara en födelsedag eller något annat som du firar. Det blir en intensiv dag där du hela tiden befinner dig i nuet och slipper fundera över framtiden. Under söndagen passar det bra att komma ut i naturen. Du behöver frisk luft och du behöver samla jordenergi inför vintern.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir både bra och dålig på samma gång. Fredagen blir intensiv och du får ta ansvar för en kollega som inte riktigt är så mogen i sitt beteende som du skulle önska. Privat är det främst familj och familjemys som gäller den här dagen. Under lördagen är du ofrivilligt social. Du tvingas att delta i aktiviteter som ligger utanför ditt eget intresseområde. Under söndagen skänker Månen ditt tecken massor av kreativitet och du får möjlighet att genomför en mängd mindre projekt och idéer som du har.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du en fråga som gör dig ställd. Det visar sig att en bekant i din närhet hyser helt andra känslor för dig än du trodde från början. Hur du tacklar det här beror till stor del på vad du själv känner för den här personen. Under lördagen ägnar du dig gärna åt fysiska aktiviteter som sport eller att gå på gym. Du behöver reda ut dina tankar och det gör du bäst när du rör på dig. Under söndagen gör du av med alldeles för mycket pengar på ett impulsköp som du senare ångrar.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du flera bra förslag om hur du kan förändra din arbetssituation så att den passar dig bättre. Under lördagen är diplomati som gäller. Försök att hitta ett sätt att kompromissa utan att du ger upp dina egna drömmar. Under lördagskvällen möter du en person som ger dig perfektiv på saker och ting. Det blir ett omtumlande möte och en intressant kväll. Söndagen handlar om att var modig fast du är rädd. Tveka inte när en vän behöver din hjälp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här helgen bjuder på en mängd roliga och annorlunda överraskningar. Mycket handlar om att du är mogen för en förändring i din vardag och stjärnorna försöker att skuffa in dig på rätt spår. Använd din intuition och följ ditt hjärta. Under lördagen får du en vän att förstå att han eller hon är inne på helt fel spår. Normalt sett undviker du att lägga dig i andra personers liv men nu känner du dig tvungen att komma med goda råd. Söndagen handlar om arr undvika att göra av med pengar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och annorlunda helg. Du är väldigt utvilad just nu och du får en extra energikick av Solens placering i förhållande till ditt tecken. Under lördagen provar du gärna på nya utmaningar. Du tycker det är roligt att testa gränser. Väduren gör dig äventyrlig och lite dumfristig mellan varven. Under lördagskvällen finns det utrymme för närhet och kärlek. Söndagen handlar om att sätta sig in i ett tråkigt men matnyttigt ämne. Här gäller det att ha disciplin.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period då du har svårt att vara nöjd med din vardag. Du längtar hela tiden bort, men du vet inte vart du vill vara eller vad du vill göra. Det finns en påverkan av eld i ditt tecken som skapar den här rastlösheten. Den här påverkan är övergående men kan upplevas som jobbig när den pågår. Under lördagen får du hjälp av en bekant eller granne med att lösa ett problem. Söndagen handlar om att våga säga ifrån även om du vet att det kan orsaka en konflikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu ifrågasätter du en hel del saker i din omgivning. Det kan vara arbetskamraters agerande, en grannes attityd eller en familjemedlems oförmåga att förstå hur du känner det. Fredagen blir ett känslomässigt tumult, men i övrigt fungerar dagen bra. Under lördagen kan Pluto ställa till en del oreda. Pluto är nyckfull planet som ofta påverkar temperamentet. På lördagskvällen är det fest av något slag. Under söndagen tar du det lugnt och passar på att vila upp dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska jobbig men omväxlande helg. Du behöver i alla fall inte oroa dig för att ha tråkigt. Fredagen handlar om att lyssna på andra och förstå hur de tänker. Kvällen blir rolig, det ser ut som du träffar vänner. Under lördagen vågar du lite mer än vanligt. Genom att satsa vinner du fördelar som du normalt inte får. På kvällen är det familj eller släkt som gäller. Under söndagen försöker du kompromissa i en känslig fråga. Du vill egentligen inte ge vika men du inser att du måste.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant helg eftersom den handlar om möten och om upplevelser. Det kan vara att du är ute och reser eller så befinner du dig på ställen som du inte brukar vara på. Under lördagen får du en riktig aha- upplevelse när du möter en person som du får en fin kontakt med. Du inser något om dig själv som är både skrämmande och spännande på samma gång. Söndagen blir lite mer aktiv. Du rör dig mellan flera olika platser. På kvällen försöker du sortera alla intryck som du fått.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland är det okej att vara lite lat och det är du den här helgen. Under fredagen är du snarare glad och social än effektiv. Jobbar du i ett utåtriktat yrke kan det vara till din fördel annars är risken stor att du inte får mycket gjort den här dagen. Under lördagen passar du på att göra saker som du inte hinner med i veckan. Det kan vara trista vardagliga sysslor eller så träffar du vänner och uppdaderar dig på det senaste skvallret. På söndagen hjälper du en vän eller släkting som är sjuk.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra helg på många sätt. Något som du längtat efter verkar äntligen ta form. Du inser att du faktiskt har en förändring i sikte. Under lördagen får du flera bra tips på hur du ska förbättra ett projekt och utveckla det så att det ger dig det du vill ha. Söndagen blir lagom lättjefull och ansvarslös. Du njuter av att bara vara utan att behöva fundera så mycket på framtiden. På kvällen kan ett samtal från en släkting förändra den kommande veckan.

Annons