Måndag 18/11- torsdag 21/11

18 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan inleds med väldigt högt tempo samtidigt som du känner att du är på väg att bli sjuk. Dessa två faktorer gör att du inte riktigt kan fokusera dig på saker inte har högsta prioritet. Under tisdagen väntar en del diskussioner. Här är det bra om du står på dig. Din kollega har fel och du har rätt i just det här fallet. Under onsdagen får du gärna vara lite mer pedagogisk och lite mindre krävande. Torsdagen handlar om att se de små detaljerna och om att göra någon glad.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan handlar om att leda och fördela arbetet. Under måndagen är du mycket rak i allt du säger och det underlättar. På tisdagen och onsdagen önskar du att en kollega kunde ta lite mer initiativ. Som det är nu får du dra det tyngsta lasset själv. På onsdagskvällen träffar du gärna vänner. Torsdagen blir intensiv, lärorik och väldigt stressig. Här jobbar du på marginalerna. Det gäller att du är uppmärksam på vad andra gör så att det inte blir fel.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan blir en blandning av aktivitet och passivitet. Det ser ut som du kanske inte mår hundra och det förklarar varför du inte hinner hålla tempot så högt som du skulle vilja. Under måndagen kan en kollega bli lite väl personlig och ställa frågor som du inte vill svara på. Tisdagen ser stressig ut och det finns en risk att du gör slarvfel. Under onsdagen och torsdagen får du chans att bli närmare vän med en person som du finner intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir ineffektiv eftersom som du är sen redan från start. Du blir irriterad på småsaker och du har svårt att få upp tempot. Under tisdagen ger ett möte dig inspiration.  Du inser att du är på rätt väg och att du vet hur du ska få hjälp när du stöter på hinder. Onsdagen bjuder både på med och motgångar. Det blir en rolig och inspirerande men stressig dag. Under torsdagen ska du undvika alla människor som utstrålar negativ energi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här veckan bjuder på en mix av känslor. Under måndagen och tisdagen tycks mycket kretsa kring familjen. Onsdagen handlar om ta egna initiativ och om att våga vara rak i en konflikt. På onsdagskvällen passar det bra med sport eller motion av något slag. Torsdagen blir en intensiv dag där ditt humör lämnar en del övrigt att önska. Försök att inte reta upp dig på kollegor eller bekanta den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här veckan tar du flera bra beslut som backas upp av din chef. Du känner att du äntligen blir förstådd och att du når fram med dina argument. Under måndagen och tisdagen ska du passa på att förverkliga idéer som du har. Onsdagen handlar om att kunna ta ett kliv tillbaka. Just den här dagen vinner du fler fördelar genom att agera lite i skymundan. Under torsdagen får ett möte dig att känna dig knäsvag. Du blir förvånad över hur starkt den här personen påverkar dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under både måndagen och tisdagen skänker Månen ditt tecken en hel del kreativitet och roliga idéer. Onsdagen blir lite tråkigare. Då är det bra om du fokusera på saker som du måste göra snarare än saker som du vill göra. En bra dag för förändringar är onsdagskvällen. Då får du underlag för att fatta flera viktiga beslut. Torsdagen handlar om att vara organiserad vilket inte är din starkaste sida. Ta gärna hjälp av en mer strukturerad kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här veckan kan bli både rolig och lite jobbig. I början av veckan blåser det medvindar. På både måndagen och tisdagen går allt som planerat och du lyckas till och med hinna med lite extra uppgifter. Onsdagen blir mer intensiv och du tvingas att reda ut en oreda som någon annan har skapat. Här gäller det att vara både bestämd och diplomatisk på samma gång. Torsdagen blir en dag kantat av möten och information. Periodvis tråkig men matnyttig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Både måndagen och tisdagen blir inspirerande dagar där du hinner med både saker du måste göra och saker du vill göra. Under tisdagskvällen passar det bra att ägna sig åt en hobby eftersom din kreativitet är på topp. Under onsdagen är du mycket trött och det finns en risk att du missar något viktigt. Var uppmärksam på all detaljer som har med pengar och arbetet att göra. På kvällen är det bra om du kommer i säng tidigt. Du behöver din sömn. Torsdagen blir stressig, särskilt på morgonen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir inspirerande rolig och lite annorlunda, Du har en hel del Luft i ditt tecken just nu och det hjälper dig att se gamla problem från en ny vinkel. Ett möte under tisdagen får dig att drömma om sommar och värme. Onsdagen handlar om att bestämma sig vilket i och för sig inte brukar vara ett problem för dig. Under kvällen får du flera bra nyheter som sätter färg på vardagstristessen. Torsdagen blir en stressig dag. Här gäller det att du vågar sticka ut.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska jobbig vecka eftersom du har så mycket som du vill göra. Både under måndagen och under tisdagen har du flera roliga aktiviteter på gång, men risken är stor att du får ställa in en eller flera på grund av tidsbrist. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete för ett löfte som du glömt bort att infria. Tänk på att det aldrig är försent. Torsdagen handlar om omtanke och om värme. Det blir en fin dag där du verkligen njuter av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i en period där du vill få mycket gjort men saknar struktur och ordning vilket hindrar dig från att vara effektiv. Måndagen och tisdagen bjuder på varierande utamningar och problem. Här gäller det att var kreativ och uppfinningsrik. Under onsdagen träffar du en person som inspirera dig och får dig att mår bra. Torsdagen handlar främst om att avsluta de saker på du påbörjat.

Annons