Fredag 22/11- söndag 24/11

22 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ibland går dagarna så fort så att du inte hinner med att tänka och så är fallet med den här helgen. Under fredagen drabbas du av motgångar i saker som handlar om studier och om att lära sig nya saker. Under lördagen tycks det var släktfest eller födelsedagskalas på gång. Venus ger ditt tecken ännu mer charm och ännu fler sociala talanger.  Det finns särskilt en person som du gärna skulle vilja imponera lite er på. Under söndagen tar du tag i din ekonomi och planerar framåt.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir intensiv men rolig. På fredag är det bra med ordning och reda. Då gäller det att strukturer arbetet så du inte glömmer något viktigt. Kvällen bjuder på god mat och familjemys. Under lördagen tycks du vara aktiverad i en sport eller hobby av något slag. Det blir en lång men lyckad dag där du röner nya framgångar. Under söndagen finns det risk att du gör av med lite mer pengar än du tänkt dig. Just nu är du bra på att impulsshoppa.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska tråkig fredag men en rolig lördag. Fredagen handlar om att lösa problem och att vara fokuserad medan lördagen handlar om at ha roligt och om att släppa loss. Kvällen bjuder på en överraskning som är knuten till ditt förflutna. Under kvällen kommer både roliga sorliga minnen upp till ytan. Söndagen handlar om att vara modig för någon annans skull. Det är inte ofta du tar tillfället i akt att spela hjälte/hjältinna, men idag har du din chans.

Kräftan 21/6-22/7

Både fredagen och lördagen blir kreativa dagar där pyssel och hobbys är i fokus. Arbetar du lyckas du på något sätt kombinera ditt jobb med ditt fritidsintresse just den här fredagen. Under lördagen vill du gärna få en vän eller din partner att testa din passion men du stöter på hårt motstånd. Din vän/partner anser att hon eller han har vettigare saker för sig. På kvällen finns det utrymme för romantik som du är på det humöret. Under söndagen planerar du gärna en resa eller en utflykt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Helgen kommer som ett skönt avbrott i vardagen. Både fredagen och lördagen blir roliga dagar där du belönas för din kreativitet och för din framförhållning. Under lördagen får du inte glömma bort att ringa till en vän som behöver ditt råd. Den här personen kan ibland bli lite väl efterhängsen och det gör att du omedvetet skjuter på samtalet du lovat att ringa. Under söndagen går Mars in med en aggressiv energi i ditt tecken. Bra dag att starta igång långvariga och jobbiga projekt.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen bjuder på inspiration och glädje. Du får både komplimanger och massor av positiv energi från dina medarbetare. Under lördagen verkar det vara kärlek som ger den här dagen lite extra skimmer. Är du singel är chansen stor att du möter en person som får dig att drömma dig bort. Har du ett förhållande är det en mer vardaglig och jordnära romantik som kantar den här dagen.  Kvällen blir rolig om än lite sen. Under söndagen möter du nya människor som kan få dig att tänka framåt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen ska du ta lite risker. Du har turen på din sida och du kan vinna mer än du kan förlora. Fredagen handlar främst om att vara strukturerad och effektiv på jobbet, men att släppa loss och ha kul på kvällen. Under lördagen verkar du ha vänner omkring dig. Det blir en riktig mysdag i höstmörkret där du får chansen att rå om de som står dig nära. Under söndagen ska du inte missa tillfället att komma ut och få lite frisk luft. Du behöver mer dagsljus i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu går dagarna väldigt fort och du känner att du inte riktigt hinner med. Under fredagen får du flera bra förslag från en kollega och vän. Ta till vara på de här råden och var inte för stolt för att utnyttja dem. Under lördagen möter du flera personer från spridda bakgrunder och deras berättelser slår an en sträng i dig. Du inser hur lyckligt lottat du är. Under kvällen träffar du gärna familjen eller vänner. Söndagen blir en stressig dag där du flänger omkring en hel del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under både fredagen och lördagen finns det flera personer som misstror dig. Mycket beror på ett missförstånd som uppstått i mitten av veckan. Det går ett rykte om att du skor dig på andra personers förluster. Här gäller det att du tydlig med vad du tycker och tänker om den här saken. Du tänker inte finna dig i att bli falskt beskylld för någonting. Söndagen blir rolig och inspirerande. Ditt hopp i ett visst sammanhang stärks den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen bjuder på flera roliga överraskningar. Både Uranus och Jupiters rörelser påverkar ditt tecken och skänker dig mer empati, tålamod och lite avundsjuka mot dem som är bättre än vad du är. Här gäller det att vända det negativa till något bra. Våga erkänna dina känslor. Under lördagen blir du inspirerad av en väns kreativitet och det får dig att vilja skapa. Söndagen handlar mer om att vara på plats och att vara tillgänglig än att vara den som styr och ställer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du flera bra anledningar att kicka igång ett projekt som blivit förhalat en bra tid. Under kvällen är du trött och grinig och det går ut över fel personer. Lördagen handlar om at stödja någon som står dig nära. Det kan vara en tävling, en uppvisning eller en utställning. Under lördagskvällen får en komplimang dig att rodna. Söndagen blir intensiv och rolig. Du tycks spendera en hel del tid med yngre personer den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu försöker du ta en dag i taget. Genom att inte planera för långt in i framtiden lyckas du behålla rätt fokus. Fredagen bjuder på utmaningar som har med stil att göra. Under lördagen vilar du en hel del. Du har ett behov av att få vara ifred och få tid över för dig själv. Under lördagskvällen kan ett samtal från en vän eller släkting få dig på gott humör. Söndagen blir inspirerande på många vis. Du inser att du har fler bra idéer som förvandlas till något bra.

Annons