Måndag 25/11-torsdag 18/11

25 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns många saker i ditt liv som orsakar bekymmer just nu och en av dem tycks vara ditt privatliv. En eller flera personer låter sitt dåliga humör gå ut över dig och det gör dig både arg och ledsen. På måndagen kan ett antagande från en vän få dig att fatta humör. Tisdagen blir kreativ och utvecklande, då får du en verklig utmaning. Under onsdagen prövas ditt tålamod mer än en gång. Torsdagen handlar om samarbete och om att ta hänsyn till varandra.

Oxen 20/4-20/5

Under den här veckan får du en hel del att fundera på. Det finns ett djup i ditt tecken som inte brukar finnas där. Många tankar kretsar kring framtiden och en oro för saker som har med din familj att göra. Under måndagen och tisdagen är det bra om du är konsekvent. Onsdagen handlar om ett löfte som du har gett en vän. På torsdagen sätt din organisationsförmåga på prov. Här gäller det att du är noga med detaljer.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan bjuder verkligen på variation och det är bra eftersom du är extrem lättuttråkad just nu. Under måndagen får du flera tuffa utmaningar som kräver en blandning av sunt förnuft och kreativitet för att lösa. Under tisdagen är det pengar och ekonomi som är i fokus. Onsdagen tycks kretsa kring en hobby eller fritidsintresse. På torsdagen blir du överraskad av en vän. Det blir en trevlig dag och en fin kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att säga nej till dina vänner. Under både måndagen och tisdagen tvingas du ta tag i problem som egentligen inte är dina. Här gäller det att kunna dra gränser så att du inte blir utnyttjad. Onsdagen blir rolig och kreativ. Du får äntligen fokusera på saker som intresserar dig. En chef uppmuntrar sig så att du vågar ta risker och det betalar igen sig flera gånger om. Torsdagen bjuder på få överraskningar, hårt arbete och en hel del skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du får rätt om du bara står på dig, men mot en viss person viker du oftast ned dig. Under måndagen får du chansen att bevisa att du faktiskt kan vara både envis och självsäker. Tisdagen handlar om val som du måste göra. Under onsdagen väcks din nyfikenhet när du träffar en ny bekantskap. Det kan vara början på en romans eller en fin vänskap. På torsdagen har du ovanligt lätt för att göra av med pengar. En influens från vatten gör att du ger efter för dina impulser.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu vill du gärna visa vad du går för och det ställer till en del besvär eftersom du kan bli ganska dominant och drivande när du sätter den sidan till. Under måndag och tisdag så får du massor av positiv energi av dina vänner och av dina kollegor. Onsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har så fullt upp att du inte hinner tänka, men samtidigt har du roligt och du utmanar dig själv. Torsdagen blir luggnare och äntligen orkar du ta hand lite mer om dig själv och dina egna behov.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen och tisdagen vill du ingenting. En negativ influens över ditt tecken orsakar en hel del problem för dig och gör dig håglös. Som tur är så är den här påverkan högst temporär och i slutet av veckan mår du mycket bättre. Onsdagen bjuder på personliga och roliga överraskningar. Torsdagen handlar om att förlåta en vän eller en släkting för ett misstag som han eller hon har begått. Kvällen bjuder på en mysig stund och lite skvaller.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan vill du gärna visa hur mycket du tycker om en person som finns i ditt liv. Det kan vara din partner, en släkting eller ett barn. Under måndagen och tisdagen är det den här personen som först och främst får din uppmärksamhet. Onsdagen blir ganska ordinär. Det händer inte så mycket den här dagen utan det mesta handlar om att sätta rutiner och att få vardagen att fungera. Torsdagen blir rolig, krävande och annorlunda. Det är en dag där det är bra att fokusera på detaljer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då du tycker att jobbet är väldigt tråkigt. Mycket beror på Plutos påverkan som drar ned ditt humör och får dig att drömma dig bort till exotiska äventyr. Under måndagen eller tisdagen får du nyheter som piggar upp dig. Onsdagen handlar om att ta tag i tråkiga uppgifter och få dem gjorda. Här gäller det att inte tänka så mycket utan bara att jobba på. Under torsdagen agerar du medlare i en konflikt mellan två kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir väldigt omhuldad den här veckan och det passar dig bra eftersom du känner dig hängig. På jobbet flyter allt som det ska och du arbetar lagom mycket. Hemma bir du bortskämd både med kärlek och med små överraskningar. Under tisdagen möter du en person som får dig att se saker ur ett nytt perspektiv. På onsdagen är det planering som gäller. Det är många bitar som ska falla på plats den här dagen. Under torsdagen blir du ifrågasatt 0ch det irriterar dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu får du mycket fakta levererat på jobbet och det är bra om du lyckas sortera dina intryck under veckan. Ofta är du för stressad för att smälta all information som du får och det resulterar i att du blandar ihop fakta. Under måndagen ska du lyssna till en kollegas råd. På tisdagen tar du mod till dig att protesterar mot något som du tycker är orättvist. Onsdagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Under torsdagen ska du se upp med elakt skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Just har du svårt att ta in allt som sker omkring dig. Du fokuserar på det som har med dig och med dina behov att göra. Under måndagen kämpar du för att lösa ett knivigt problem. Tisdagen blir givande på jobbet men ganska långtråkig hemma. Under onsdagen lyssnar du gärna på en person som du beundrar. Torsdagen handlar om att göra kloka val och om att vara hänsynsfull.

Annons