Fredag 29/11-söndag 1/12

29 nov, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen satsar du mest på att lära dig nya saker. Det blir en intressant dag där du ständigt utvecklas. Under fredagskvällen går du gärna ut eller har vänner hemma på middag. Under lördagen ligger det en konflikt i ditt tecken. Du och din partner/vän tycks ha svårt att komma överrens om hur ni ska göra i en viss fråga. Under söndagen går en påverkan från Solen in i ditt tecken och skänker det massor av ny energi.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en period där det händer en massa saker, både saker som du själv orsaker och skeenden som du egentligen inte kan påverka. På fredagen är du tvungen att fatta en del beslut även om det känns motigt. Lördagen handlar om att vara social i olika sammanhang. Kvällen tycks bjuda på en god middag och trevligt sällskap. Under söndagen vill du gärna hinna med både nytta och nöje. Det blir en stressig dag med betoning på pyssel och hemarbete.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du plötsligt lust att göra något obetänkt och impulsivt. Om du följer dina instinkter kommer det att gå bra, det viktiga är att du lyssnar och tar in den information som du får. Under lördagen uppstår en situation som kan upplevas som pinsam. Här är det viktigt att du är rak i din kommunikation och talar om precis hur du känner det. Lördagskvällen kan bjuda på romantik och närhet. Söndagen blir en välförtjänt paus i en stressig vardag. Då träffar du vänner och tar det lugnt.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu vill du så mycket, men tiden räcker inte till för att hinna med att avsluta alla projekt som du påbörjat. Här gäller det att lära sig att prioritera och att låta saker få ta sin tid. Fredagskvällen ser social och trevlig ut, men ser upp för en Tvilling som kan bli lite närgången. Under lördagen tar du ett stort kliv fram ur kulisserna. Tack vare Solens påverkan tar du för dig på ett helt nytt sätt. Under söndagen är det främst familj och nära vänner som får njuta av din uppmärksamhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu vill du väldigt mycket men tiden räcker inte riktigt till. Du sliter hårt och det märks inte minst på ditt humör som är väldigt pendlande. Under fredagen ska du undvika att hamna i dispyter för de kommer bara att göra dig upprörd. Lördagen tycks kretsa kring djur eller barn. Det blir en harmonisk dag där du får möjlighet att utmana din kreativitet. Under söndagen ska du se upp så att du inte gör ett dåligt inköp. Du har lätt för att falla för smicker och övertalning den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du precis så envis som ett jordtecken kan vara och det ger både bra och dåliga resultat. Det positiva är att du får som du vill och att du lyckas driva olika projekt framåt. Det negativa är att du ibland gör ett onödigt arbete eftersom du inte tar till dig de råd som du får. Lördagen blir annorlunda men givande. Den tycks kretsa kring vänner och god mat. På söndagen är det julmys som gäller. Det kan vara adventsfika eller julmarknad. För dig är det stämningen som är det viktiga.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen blir förvånansvärt avslappnande. Äntligen har du möjlighet att bara ta dagen som den kommer och njuta av nuet. Det finns en liten varning för en lättare åkomma i ditt tecken så som förkylning eller liknande. Familjen står i centrum av din uppmärksamhet. Du skämmer bort dina nära och kära med god mat och omtanke. Under söndagen flänger du runt bland bekanta och släktingar en del. Det blir en rolig och intensiv dag på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen blir du orolig för en vän eller släkting som inte mår bra. Det kan påverka ditt arbete och göra dig disträ. Lördagen handlar om andra mer än om dig själv. Det kan vara att du är volontär i något sammanhang eller så hjälper du en familjemedlem/vän med ett projekt. Under söndagen tänder du ett ljus äter en lussekatt och njuter av lugnet. På eftermiddagen är det främst utomhusaktiviteter som stå på agendan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en skön och lång helg. Under fredagen är stämningen på topp och du skämtar en hel del med dina vänner och arbetskamrater. Lördagen blir rolig eftersom du äntligen får igenom din vilja i en viss fråga och kan starta upp ett projekt som blivit förhalat under hela hösten. Lördagen handlar också om att tänka ekonomiskt och om att lägga din energi på rätt saker. På söndagen vill du gärna vara med dina vänner. Oavsett om det vankas bullbak eller adventsmingel så är humöret på topp.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu vill du ingenting. Du känner dig trött, håglös och utarbetat. Till det kommer en negativ influens från Solen som förstärker det här känsla av hopplöshet. Här gäller det att hitta de små sakerna som piggar upp. Påbörja inga större projekt den här helgen utan ta det lugnt och vila upp dig. För dig är inaktivitet höjden av lyx just nu. Under lördag får omtanken från en vän dig att må bättre. Söndagen handlar om att våga säga nej och lyssna till ditt hjärta.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du upptagen både med roliga och lite mindre trevliga saker. Mycket i ditt liv tycks kretsa kring familjen. Det kan vara närheten till dina närmaste, en äldre släkting som inte mår bra eller en vän som har behov av ditt stöd. Fredagen blir effektiv och lång. Lördagen blir mysig med mycket julstämning och många skratt. Du träffar gärna kompisar på kvällen. Under söndagen har du fullt upp med aktiviteter både inom och utomhus. Se upp för en konflikt mellan två vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tillbringar den här helgen med personer som du verkligen bryr dig om. Det kan vara din familj, nära vänner eller släkten. Fredagen blir stressig och du tvingas fatta en del snabba beslut som du inte fått tid att tänka igenom. Under lördagen ägnar du dig gärna åt kreativa projekt eller åt bildande aktiviteter som att gå på museum. Under söndagen får romantiken fritt flöde i ditt horoskop. Det kan vara passion för en person lika väl som för en aktivitet.

Annons