Måndag 20/12- torsdag 2/12

02 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns många saker som du vill påverka under måndagen, men det verkar som du inte får en chans att göra din röst hörd. Nyårsafton blir en härlig historia med massor av god mat vänner och en del dråpliga incidenter. Du njuter av varje minut. Årets första dag handlar mest om att ta det lugnt, vila och tillåta dig att få vara trött. Reta inte upp dig på klämkäcka personer i onödan utan håll dig bara undan människor som ser misstänkt äppelkindade och utvilade ut. Torsdagen blir både lång och intensiv.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen låter du kreativiteten flöda och du skapar underverk. Nyårsafton blir en lugn dag men festlig kväll. Du lyser som en stjärna och du njuter av att få människorna omkring att trivas, oavsett om du har middag hemma eller är på en fest. På nyårsdagen försöker du komma ut i friska luften. Du vill andas i fräschören av det nya året. För dig handlar de första dagarna 2014 och nya tag, positivt tänkande och en vilja att förändra det som du inte trivs med i ditt liv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir ganska virrig. Du har flera projekt och du har svår att göra dem ett och ett, utan du startar upp lite här och där vilket blir jobbigt. Nyårsafton startar dåligt eftersom du nekas att göra saker på ditt sätt. På kvällen tinar du upp och du blir ditt allra charmigaste jag istället. Det blir en fantastisk kväll eftersom ingen kan motstå en Tvilling på gott humör. Se upp med svartsjuka om du har en partner. Onsdagen och torsdagen bjuder på lugnt tempo och få överraskningar.

Lejonet 23/7-22/8

Början på veckan handlar om att tänka kreativt och om att ge människor vad de vill ha. På tisdagen tar du det rätt lugnt. Antingen är du bortbjuden på kvällen eller så blir det bara ett litet firande hemma. Nyårskvällen tycks cirkulera kring härlig mat, goda vänner och att ha det trevligt. Det blir en festlig men lugn kväll. Under nyårdagen ägnar du dig åt att ta hand om dig själv och mysa. Torsdagen bjuder på en överraskning som är knutet till ditt förflutna.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen kan du bli upprörd över en vän/kollegas bettende. Mycket handlar om att ni två aldrig har dragit jämt när det kommer till pengar. Tisdagen inleds lite lugnt med en skön morgon och få aktiviteter. Ju längre dagen går ju mer får du att göra och det blir riktigt stressigt strax innan gästerna förväntas att komma. Kvällen blir riktigt trevlig på ett stillsamt sätt. Under onsdagen kan ett samtal från en gammal vän få dig att fundera över ditt liv. Under torsdagen ska du vara försiktig med utlägg.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är det högt tempo och du får flera olika projekt att arbeta med. På kvällen är du irriterad överallt som du inte hann med. Nyårafton inleds på ett mycket behagligar sätt än måndagen och du njuter av att kunna disponera dagen efter eget huvud. Kvällen blir precis så drömsk och glittrig som du hoppats på. Som singel har du goda chanser att möta någon speciell just nu så håll ögonen öppna. Onsdagen och torsdagen handlar om beslut som har med framtiden att göra.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir något stressig eftersom du vill hinna med så mycket som möjligt den här dagen. Här gäller den att ha ordning och att jobba efter listor. Under tisdagen blir du mer fokuserad på dig själv och dina egna behov. Det blir en härlig dag och en magisk kväll. Nyårsdagen bjuder på en nystart på många sätt. Gamla synder är förlåtna och du går vidare med ett oskrivet blad. Torsdagen blir intensiv. Du tvingas ta tag i uppgifter som är väldigt monotona.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen vill du gärna visa upp ett fynd du gjort, men du blir besviken när du inte får den respons som du förväntat dig. Tisdagen handlar mer om andra människor än om dig. Det blir en intensiv dag och en rolig kväll även om det blir på ett helt annat sätt än du tänkt dig. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar om du ägnar dem åt praktiska och kreativa projekt snarare än åt siffror. Försök att unna dig mycket vila den närmaste tiden. Du är tröttare än du tror.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Sista veckan det här året verkar handla mycket om utomhusaktiviteter och om vänner. Det blir roliga dagar med massor av skratt men också en del konflikter. Under nyåret vill du att allt ska vara perfekt och dina höga krav kan göra att du blir besviken. Sänk ribban något så blir det bättre. Under onsdagen kan en spontanfest eller en inbjudan till en middag förhöja dagen. Torsdagen blir rätt så kravlös. Äntligen får du chansen att slapp utan att någon blir irriterad.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan handlar om att vara alert och om att våga visa vad du går för. Måndagen blir ineffektiv men trevlig. Du ägnar dig åt ett intresse som du har. Tisdagen försvinner snabbt. Oavsett om du är värd eller ska bort på kvällen så ägnar du dagen åt förberedelser och kvällen åt att festa. Det blir en glittrig och minnesvärd nyårsafton. Onsdagen och torsdagen passar bra att träffa familj, vänner eller släktingar, Se bara upp för att boka in för många aktiviteter åt gången.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

För dig markerar hela den här veckan en nystart av något slag. Det kan röra sig om ett menatalt avstamp eller en fysisk förändring. Måndagen blir ganska lugn och du får chansen att samla dina tankar. Nyårsafton ger dig den energi och den nytändning som du behöver. Under det glittrande lagret av fest, god mat och nöje finns det ett allvar. Du känner att du fått en chans att förändra och förbättra dit och andra personers liv. Onsdagen och torsdagen ägnar du mycket år att fundera över dina beslut.

Annons