Måndag 3/12- torsdag 5/12

03 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan handlar om att göra rätt för i både arbetet och privatlivet. En konflikt tycks vara under uppsegling och den här främst med en kollega att göra. Ni är lite för mycket Alfor båda två och det gör att blir en omedveten maktstrid mellan er. Under tisdagen och onsdagen är det bra om du är ödmjuk och viker i en fråga som har med jul och julfirandet att göra. Torsdagen handlar om att vara vaken på detaljer och om att arbeta hårt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen kräver en hel del organisation från din sida. Som tur är gillar du ordning och struktur så det underlättar snarare för dig än försvårrar arbetet när du får styra upp dagen efter eget huvud. Onsdagen blir lite jobbig eftersom du tvingas konfrontera en kollega eller vän som har missköt sig. Du tycker det är obehagligt att lyfta det här ämnet samtidigt som du vet att du faktiskt inte har något val. Torsdagen blir givande och kreativ.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du inte tänker så mycket utan mest jobbar på och låter ditt liv gå på autopilot. Resultatet är inte lika genomtänkt som vanligt men det duger för dig. Under både måndagen och tisdagen känner du dig trött och tenderar att glömma bort viktiga saker. Onsdagen tycks handla om pengar på ett eller annat sätt. Torsdagen bjuder på överraskningar av olika slag. Här gäller det att hänga med i svängarna.

Kräftan 21/6-22/7

Rädslan för att gör fel eller säga fel saker i ett visst sammanhang lurar under ytan på måndagen. Tisdagen blir ganska enformig och du tvingas lyssna på en person som aldrig tycks kunna sluta prata. Under onsdagen vänder veckan och blir riktigt rolig. På arbetet dyker det upp spännande utmaningar på jobbet. Privat tycks harmonin blomstra. Du njuter verkligen av livet den här dagen. Torsdagen handlar om att inte uppmuntra elakt skvaller och förtal. Föregå med gott exempel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan flyger iväg eftersom du har fullt både privat och på jobbet. Du känner dig betydande särskilt när du får agera akut hjälp och stötta olika personer som har kört fast. Du mår som allra bäst när du känner dig oumbärlig. Privat är det både egna och andras aktiviteter som får timmarna att rusa iväg. Onsdagen passar bra till träning och fysiskt arbete. Under torsdagen bör du hålla extra hårt i dina pengar eftersom du riskerar att bli lurad eller av med en större summa.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen och tisdagen bjuder på en variation av hårt arbete och roliga projekt. Var noga med detaljerna och skriv upp allt som du måste komma ihåg eftersom du är rätt så tankspridd just nu. Onsdagen blir kreativ och lärorik.  Kanske går du en utbildning eller kurs den här dagen.

Torsdagen handlar om att vara effektiv, kreativ och lite mer impulsiv än du brukar vara. Tillåt dig att tänja på gränserna och vara lite tokig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inte så effektiv som du kan vara och det beror på att du hela tiden måste bryta dina rutiner för att göra saker som egentligen inte har med ditt arbete att göra. Eftersom du påverkas så mycket av jord just nu så blir de här avbrotten väldigt besvärande. Du behöver struktur för att trivas. Under tisdagen finns en risk att du blir sen både till arbetet och till möten. Onsdagen blir ganska rörig. Det är svårt att få tid till saker som du måste göra. Under torsdagen bör du undvika gräl.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill väldigt mycket och det är bra, men risken är stor att din vardag blir rörig eftersom du inte strukturerar upp jobbet ordentligt. Samtidigt som det är rörigt är det roligt och lärorikt. Måndagen och tisdagen blir ganska intensiva eftersom du tvingas vara på flera ställen och inte riktigt har planerat resorna emellan. Onsdagen handlar om att vara korrekt och inte improvisera för mycket. På torsdagen tar du äntligen tag i ett jättetråkigt projekt som du vet att du måste göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och aktiv vecka där du lyckas få mycket gjort. På måndagen kan en komplimang från en kollega eller bekant få ditt självförtroende att växa. Under tisdagen är det främst dina vänner som får njuta av din uppmärksamhet. Ett problem som du har ältat under en längre tid får sin lösning den här dagen. Onsdagen blir rolig men ganska tidskrävande. Torsdagen handlar mer om att ge av dig själv än att få. Du har en vän som söker ditt råd i en ekonomisk fråga .

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt självuppoffrande och det är inte bra eftersom det försämrar ditt humör. Tänk lite mer på dig själv och dina egna behov. Visst är det bra att vara omtänksam, men i slutänden handlar det om att när du mår dåligt så mår de som bryr sig om dig dåligt. Genom att ta hand om dig själv tar du hand om dina nära och kära. Under tisdagen dyker upp en fråga beträffande julhelgen. Onsdagen handlar om att kompronmissa. På torsdagen gäller det att säga ifrån om du blir irriterad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt aktiv både på arbetet och hemma. Du har flera olika projekt på gång och det är både krävande och roligt på samma gång. Det största problem den här veckan är att du läser din omgivning rätt så dåligt och det i sin tur leder till missförstånd. Under tisdagen tar det mesta som du gör längre tid än planerat och det gör att du får stressa. Onsdagen blir annorlunda men rolig. Torsdagen bjuder på både glädje och sorg. En omtumlande dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period då du har svårt att tänka allt för långt fram i tiden. Det mesta du planerar är kortsiktigt. Du måste öva på att vara mer positiv, särskilt när det gäller dig själv och din hälsa. På jobbet går det mesta din väg och Månen ger dig massor av kreativitet. Under början av veckan kan en konfrontation med en anhörig göra dig frusterad. På onsdagen eller torsdagen får du massor av positiv energi från en vän eller kollega.

Annons