Fredag 6/12-söndag 8/12

06 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen utvecklas du verkligen och mycket handlar om dina relationer med vänner och släktingar. Du har växt upp och du tar mogna beslut vilket tyder på att du äntligen lärt dig att prioritera det som är viktigt för dig. Fredagen handlar om att finnas till hand för någon som behöver dig. Lördagen blir kreativ och lärorik. Du testar gränserna för din fantasi och din kreativitet. På kvällen blir du överraskad av en vän. Under söndagen är det familj och hemmamys som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt stressad eftersom det ställs många och höga krav på dig. Tänk på att inte vara rädd för att säga som det är och att sätta gränser. Särskilt mot dina chefer. Under fredagen får du en fin komplimang. Lördagen tycks kretsa kring julen och kring barn. Det blir en lugn och mysig dag där du får chansen att vila upp dig. Under söndagen är det dags att ta itu med ett problem som har med familjerelationer att göra. Inte så roligt kanske, men nödvändigt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du så många projekt på gång att det blir rörigt i ditt liv. Under fredagen tar du tag i tråkiga uppgifter och ser till att avsluta påbörjade saker i tid för en gångs skull. Du är nöjd med dig själv när kvällen kommer. Under lördagen finns det risk för en konflikt. Du har hållit dina åsikter för dig själv en längre tid, men nu kan du inte vara tyst längre. Försök att vara rättvis i din kritik och låt inte känslorna ta överhand. Under söndagen väntar roliga aktiviteter och trevligt sällskap.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt sårbar för kritik och det märks på fredagen när du tar feedback från en kollega eller chef som ett personligt angrepp. Försök att ta in vad det är din arbetskamrat vill säga dig istället för att bli förolämpad. På kvällen njuter du av att ta det lugnt med familj eller vänner. Lördagen ställer höga krav på din punktlighet i ett visst sammanhang. Här gäller det att du faktiskt är lyhörd och inkännande om du ska lyckas med ditt projekt. På söndagen är det praktisk organisation som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt stressad eftersom du hela tiden slits mellan olika projekt på jobbet. Du får sällan ro att genomföra en sak i taget från början till slut. Under fredagen finns det en risk att du exploderar på en vän. Lördagen handlar om att förstå en familjemedlems dilemma och hjälpa honom/henne att lösa problemet. Under söndagen är det festligheter på gång. Det kan vara adventsfika, familjemiddag eller julmarknad. Det blir en skön dag där Venus skänker ditt tecken social anpassningsförmåga.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt medveten om vad som sker omkring dig. Det finns ovanligt mycket vatten i ditt tecken och det skänker dig en starkare emotionell inlevelseförmåga. Fredagen handlar om att prioritera och om att se de behov som finns. Under lördagen tar du gärna egna initiativ. Du är lekfull och på gott humör vilket smittar av sig både på familj och på dina vänner. Söndagen handlar om att våga vara annorlunda och att inte döma andra som sticker ut från mängden.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig helg där du hinner med många olika aktiviteter. Under fredagen stressar du en hel del, särskilt innan lunch. På kvällen är du trött, men vill ändå umgås med familj eller vänner. Lördagen tycks kretsa kring en tävling. Det kan vara inom en sport, eller ett familjespel. Oavsett vad det är så vill du vinna mer än vanligt. Kvällen bjuder på värme och närhet, särskilt för Vågar som har ett förhållande. Under söndagen är det shopping som gäller. Försök att tänka lite ekonomiskt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period där du har svårt att hinna med allt som du lovat att göra. Kärnan i problemet är att du helt enkelt inte kan säga nej. Försök att hitta ett sätt att prioritera i din vardag. Under fredagen blir du arg på en kollega som försöker maska. Lördagen handlar om att hämta kraft och ta det lugnt. Det blir en skön dag där mat, familj och socialt umgänge står på menyn. Under söndagen har du åtagit dig ett projekt som du inte kan backa ifrån även om du helst skulle vilja slippa undan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lång och skön helg. Det kan till och med vara så att du är ledig på fredagen eller slutar lite tidigare. Under kvällen träffar singel Skyttarna gärna vänner och går ut medan par Skyttarna föredrar hemmamys med familjen. Under lördagen tycks det vara en hel del uteaktiviteter och det passar den sportiga Skytten bra. Kvällen blir senare än planerad eftersom något roligt, men oväntat dyker upp. På söndagen finns det en risk att du hamnar i kläm mellan två släktingar som är Osams.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu vill du gärna tillbringa tid med din familj, men det är svårt att få alla samlade på samma ställe. Under fredagen kämpar du med ett problem som har med en kollega att göra. Du måste vara ärlig om du ska lyckas lösa det här dilemmat. Under lördagen är det en hel del roliga aktiviteter på gång. Det kan vara allt från julmarknad till parmiddag. Det blir en lång dag och en skön kväll där du blir mittpunkten för all uppmärksamhet. Under söndagen bör du se upp med falska vänner.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du svårt att fokusera på rätt saker. Du hjälper till lite här och där på fredagen, men egentligen får du inget vettigt gjort. Lördagen handlar om att samarbeta och om att lyssna på andra även om de är yngre och mindre erfarna än du. Söndagen blir rolig och aktiv. Det ser ut som du gärna ägnar dig åt aktiviteter som har med mat och ätande att göra. Kanske lagar du en god middag, gör julgodis eller bakar lussebullar. Du blommar verkligen ut när du får jobba med händerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Din fantasi är på topp tack vare Månens placering. Det här kan vara både en fördel och en nackdel för dig. Om du utnyttjar den här påverkan på rätt sätt kan det bidra till mer kreativitet på jobbet och en förmåga att göra det oförutsedda. Den negativa aspekten är att du förstorar upp problem och oroar dig över saker som inte är ett faktum. Under lördagen får du nyheter om en vän. Söndagen handlar om att fixa saker eller personer som är trasiga.

Annons