Måndag 9/12- torsdag 12/12

09 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du goda nyheter som lyfter upp hela veckan. Tisdagen handlar om att frigöra sig från gamla fördomar och att se till olika människors behov. Under onsdagen får du en svår nöt att knäcka. Här är det påhittighet och en massa humor som kommer att hjälpa dig. Tänk på att var snäll och hjälpsam mot de människor som du möter så kommer du att få samma respekt tillbaka. Under torsdagen hamnar du lätt i konflikt med en kollega.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en tuff vecka där det gäller att du håller dig till en i förväg uppgjord plan. Ge inte efter för dina kollegors hundögon och deras rop på hjälp. Du har fullt upp som det är. Under måndagen och tisdagen och det viktigt att du tydlig med den information som du ger. Onsdagen handlar om att var flexibel och om att anpassa sig till någon annans behov. Under torsdagen har du massor av aktiviteter och du tenderar att glömma vissa saker som du lovat att hjälpa till med.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir väldigt intensivt de första dagarna den här veckan. Mycket handlar om att du ligger efter med uppgifter från förra veckan. Under måndagen och tisdagen är det högt tempo och inte så mycket detaljarbete. Onsdagen blir roligare eftersom den bjuder på mer variation. Privat möter du många intressanta och annorlunda människor. Torsdagen börjar lovande men blir väldigt stressig mot slutet. Här gäller det att ha en lista att pricka av så att du inte glömmer något.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen får du inte tvekan när du får ett erbjudenade. Det här är en unik chans. Tisdagen handlar om att vara punktlig och att inte missa ett tillfäller att lära sig nya saker. Under onsdagen är det bra om du inte tjafsar emot utan gör som du blir tillsagd. Även om det tar emot måste du erkänna att det finns fall där andra faktiskt vet mer än du. Torsdagen blir en bra och kreativ dag som passar både till arbete och till nöjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan stöter du på problem som kan vara svåra att ta i tu med. Försök att vara rak i din kommunikation och undvik att tala illa om personer som du arbetar med. Under måndagen och tisdagen är det bra om du är exakt. På onsdagen kan du sticka ut lite mer. Genom att visa upp vad som är unikt med dig kan du lyckas dra en positiv uppmärksamhet till dig. Under torsdagen överväger du olika alternativ som har med helgen att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du ganska försiktig med hur du uppträder mot vissa människor. Du vill gärna vara tydlig utan att vara allt för bossig vilket i sig är en balansgång. Under måndagen och tisdagen stöter du på ganska jobbiga problem om har med en arbetskamrat att göra. Onsdagen handlar om att medla i en konflikt. Under torsdagen överväger du ett erbjudande som du har fått. Det är både frestande och lite skrämmande på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Tempot är högt just nu och det är inte ofta du får möjligheten att pusta ut. Under måndagen och tisdagen har du en hel del krav på dig vilket gör att du nästan underpresterar för att du är så nervös. Onsdagen blir bättre. Då kan du koppla av och göra som du brukar istället för att försöka leva upp till någon annans förväntningar. Torsdagen handlar om att vara först på plats i ett visst sammanhang. För dig är det viktigt att vinna fördelar om du ska kunna ta hem det här spelet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är du lite avvaktande. Du väntar besked i en fråga och innan du fått ditt svar är det bra om du undviker alla ställningstaganden. På tisdagen har du svårt att säga nej till en vän eller äldre släkting som behöver din hjälp. Onsdagen blir rätt så livlig. Du får plötsligt ordna med saker som du egentligen inte har med att göra. Under torsdagen är det en hel del hemligheter som far runt. Vissa personer finner nöje i att skapa rykten bara för att ställa till oro.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intensiv vecka där du kombinerar arbete, mingel och hemmamys. Under måndagen är det bra om du är bestämd och inte viker när du blir ställd mot väggen. Tisdagen handlar om att kompromissa och att ta ett kliv tillbaka. Under onsdagen och torsdagen är det bra om du vill visa vägen. Du har mer kunskap inom ett visst område än många av dina kollegor och de skulle uppskatta att få dina kloka råd.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra vecka där du får massor av intryck. Det finns en del bråk under måndagen, men egentligen är det inte så allvarligt utan handlar mer om att både du och en kollega vill ta plats. Under tisdagen kan en diskussion om pengar uppstå. Du vill göra en större investering men undrar om tidpunkten är den rätta. På onsdagen ska du lyda ett gott råd som du får av en vän. Torsdagen handlar att var uppmärksam mot en kollega eller vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Det blir en ganska lugn vecka där du får möjlighet att fokusera på rätt saker. Efter en stressig höst är det skönt att få möjlighet att styra lite över din egen tid. Under måndagen och tisdagen finns det risk att du drar på dig en förkylning eller någon annan sjukdom. Onsdagen blir enformig eftersom du ägnar dig åt samma sak hela dagen. Torsdagen kan bjuda på ett bra möte som leder till nya planer för framtiden. Du känner att du äntligen blir hörd.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i en period där du känner dig trött. Du har svårt att bli varken bli glad eller ledsen utan du tycker att det mesta som sker är ganska okej. Under början av veckan är det arbete och ekonomi som står i fokus. Onsdagen handlar om att reda ut ett missförstånd så att alla parter blir nöjda. Här gäller det att utnyttja Fiskens förmåga att få alla människor att trivas omkring sig. Genom din finkänslighet och charm lockar du dina medmänniskor att göra som du vill.

Annons