Fredag 13/12-söndag 15/12

13 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen består av julmys på hög nivå. Trots att du inte är för traditioner är det ändå du som styr pepparkaksbaket, fixar dekorationerna och bakar lussebullar. Plötsligt har du gått från en anti jul person till en riktig mystomte. Fredagen blir trevlig och du träffar gärna dina vänner. Lördagen handlar om att lyssna på andra och att skapa gemenskap. En bra dag för uteaktiviteter eller julpyssel. Du trivs bra i grupp just nu. Under söndagen tänker du mer på andra än på dina egna behov.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv helg där du ställer upp för andra snarare än att du tänker på dig själv. Fredagen blir den lugnaste dagen den här helgen. Då knaprar du lussekatter, jobbar i din egen takt och njuter av julen. Lördagen handlar om att ställa upp för ett projekt eller för en vän. Det blir en intensiv dag. Kvällen tycks bjuda på god mat och trevligt sällskap. Under söndagen är det lite lugnare. Då hinner du med att fixa en del saker i hemmet. Kvällen handlar om vänner, familj och nöjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då familjen och dina närmaste vänner betyder mest för dig. På fredagen prioriterar du ditt privatliv mer än jobbet och för första gången på länge låter du saker vara ogjorda för att du ska komma hem i tid. Under lördagen är du gärna utomhus om det är fint väder. Det kan vara julmarknad, långpromenad eller shoppingrunda. Det viktiga är vem du är tillsammans med, inte vad du gör. Under söndagen väntar en hel del roliga upptåg. Det blir en annorlunda och spontan dag.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen är det familjen som gäller. Redan på fredagen så överraskar du gärna din partner eller en familjemedlem med lite god mat och fredagsmys. Under lördagen blir det en del spring eftersom du vill hinna med både vänner, släktingar och grannar. Det kan vara allt från kyrkans basar till glöggmingel eller bara lite trevligt grannfika. Venus bridrar till att du är så social och med hjälp av Månen så förstärker det din naturliga charm. Under söndagen satsar du på hemmamys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en helg som bjuder på blandade upplevelser. Fredagen blir stressig snarare än mysig. Du vill visa vad du kan och då kan du lätt bli en smula bossig. Tänk på att alla inte uppskattar när du styr och ställer. Under lördagen är det lugnare. Då får du möjlighet att njuta av din familj och slipper stressa lika mycket. Du inleder gärna lördagen med ett tänt ljus och lite julmys. Under söndagen är det shopping och enklare nöjen som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn helg och du får chansen att pusta ut. Redan på fredagen hinner du med både arbetet och att mumsa på lussekatter. Du njuter av julen även om det är lite stressigt mellan varven. Under lördagen tar du gärna egna initiativ och det resulterar i att flera segdragna projekt äntligen kommer till ett avslut. På söndagen tillbringar du en hel del tid utomhus förutsatt att vädret samarbetar. Som jordtecken mår du bra av att få komma ut i den friska luften, särskilt när solen är uppe.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en hel del olika projekt på din agenda just nu och risken är stor att det blir lite förvirrat. Du har en förmåga att påbörja saker lite här och där men saknar både viljan och organisationsförmågan att avsluta dina projekt ett i taget. Under fredagen finns det en risk att du får jobba över på grund av slarv tidigare i veckan. Lördagen blir lugn och du kan ägna dig åt saker som gör dig glad. På söndagen tvingas du fatta en del beslut, vilket inte går så bra eftersom du är så velig.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här helgen är riktigt lovande, särskilt för singelskorpioner. Du är social och knyter gärna nya kontakter oavsett om det är på kurser, glöggmingel eller grannfester. Lördagen blir intensiv på ett bra sätt. Du träffar vänner, shoppar, julfikar och har det riktigt mysigt. På kvällen passar det bra att gå ut eller ställa till med middag hemma. Söndagen blir lite segare. Du har svårt att komma igång på morgonen. Eftermiddagen ägnar du gärna åt att ta hand om dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra, men liten väl intensiv helg. Du börjar redan på fredagen med att få flera av dina kollegor med på en tokig idé. På kvällen träffar du gärna vänner och går ut. Lördagen blir lite lugnare. Där är det julmys, lussekatter och hemmapyssel som gäller. Under söndagen tar du tag i ett projekt som blivit liggande en längre tid. Det är inte roligt men nödvändigt att du får just det här projektet ur världen den här helgen. Ett samtal på eftermiddagen får dig på gott humör igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på sjungande änglar, lussekatter och pepparkaksfika. Det blir också en intensiv dag där arbetet tvingar dig att ställa in en del privata planer som du har. Under eftermiddagen och kvällen kan du slappna av lite mer. Då får du äntligen chansen att fokusera mer på dina privata intressen och mindre på jobbet. Lördagen handlar om att var på rätt plats vid rätt tillfälle. Här har du möjlighet att knyta kontakterför framtiden. Under söndagen är det dags att uppfylla ett löfte som du har gett en vän.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du svårt att hinna med alla projekt som du har påbörjar. Egentligen handlar det om att du är lite förvirrad och att du saknar entusiasm. Under fredagen är du inte särskilt nöjd med vad du presterar. Lördagen blir lite trevligare. Du får möjlighet att ägna en del tid åt dina egna intressen och det är en oväntad lyx. Lördagskvällen tycks bjuda på fest och nöjen av något slag. Under söndagen tar du ställning i en fråga som rör våren. Det kan handla om studier eller en resa som du vill göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en mysig och lugn helg. Du ägnar dig främst åt hemmet och åt familjen. Genom att vara social med dina nära och kära förhöjer du julstämningen. Redan på fredagen får du möjlighet att smaka på julen. Det kan vara en glöggfest, ett luciamingel eller bara en pysselkväll hemma. Lördagen ägnar du åt aktiviteter som har med sport, motion eller träning att göra. På kvällen lagar du gärna god mat tillsammans med vänner. Söndagen blir mer spontan. Där låter du slumpen styra.

Annons