Måndag 16/12 torsdag 19/12

16 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen satsar du på var så effektiv som du bara kan. Du både sliter på jobbet och sedan fortsätter med ett frivilligt engagemang. Under tisdagen kan en dispyt mellan dig och en kollega blomma ut på allvar. Här gäller det att du är diplomatisk om du ska få dina medarbetare att lyssna på dig. På onsdagen får du en hel del uppgifter. Här gäller det att vara organiserad. På torsdagen inser du att du glömt något viktigt som orsakar förseningar för din del.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen passar bra att träffa vänner och att arbeta med kreativa utmaningar. Månen är stark just nu och det bidrar till ökad kreativitet och en större intuition. Under onsdagen utmanar en kollega ditt tålamod. Du inser att du måste hitta en ny metod för att vinna den här personens respekt. Torsdagen är en bra dag att avsluta omfattande projekt. Försök att vara strukturerad och undvik skaldjur och fisk eftersom det finns en risk för magrelaterade problem med den här typen av föda.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan börjar stressigt och du har svårt att hinna med. Mycket handlar om att du inte strukturerar ditt arbete utan påbörjar flera olika saker på samma gång och det skapar förvirring. Under måndagen bör du undvika att vara allt för framfusig. Tisdagen bjuder på en positiv överraskning. På onsdagen får du möjlighet att träffa en person som inte bara imponerar på dig utan som kan hjälpa dig att lösa ett problem som du har. Under torsdagen bör du undvika att göra av med pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan är både varierande och rolig. Redan på måndagen utmanas du intellektuellt av en kollega. Tisdagen handlar om att våga vara annorlunda även om det är lite otäckt. På onsdagen får du gärna vara frikostig med komplimanger. Den här dagen finns det utrymme för en liten flirt. Genom din charm och din omtänksamhet vinner du många hjärtan. Onsdagen blir lite stressig och risken finns att du slutar sent. På torsdagen hinner du med att hjälpa en vän som har problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu tvekar du om du ska hoppa på ett projekt eller hålla dig lite avvaktande. Du är inne i en period där du är mer osäker än du brukar vara. Influenser från Luft påverkar dig negativt och gör dig en smula tafatt. Under måndagen och tisdagen har du svårt att hinna med. Onsdagen blir bra även om du inte riktigt lyckas i dina ambitioner. Under torsdagen får du beröm av en kollega eller en chef. Du blir både förvånad och glad för alla superlativ som de överöser dig med.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan bjuder på både små och stora överraskningar. Även om du är stressig så hinner du njuta av den kommande julen. Både på måndagen och tisdagen träffar du vänner fikar och tittar på julklappar. Onsdagen handlar om att pricka av saker som du är klar med och göra en ny lista på det viktigaste i ditt liv. Under torsdagen kan du råka ut för svindleri. Det kan vara att du blir av med en plånbok, köper en falsk vara eller lånar ut pengar till någon som inte lämnar tillbaka dem.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att ta till dig goda råd samtidigt som du är desperat behov av dem. Försök att lyssna på personer med mer erfarenhet än vad du. Måndagen blir stressig med fylld av roliga händelser och massor av skratt. Tisdagen bjuder på nyheter om en vän. Du blir förvånad men glad för din kompis skull. Under onsdagen och torsdagen är det bra om du är fokuserad och koncentrerar dig på detaljer snarare än på helheten. Får du bara de små pullselbitarna på plats så löser sig resten.

Skorpionen 23/10-21-11

Vecka bjuder på utmaningar och många glada skratt. Under måndagen och tisdagen bjuder du gärna på dig själv. Omavsett om du gör fel, klantar dig eller glömmer bort något som är självklart så köper du att dina kollegor skrattar åt dig. Onsdagen saknar struktur och det mesta du gör känns rörigt och oorganiserat. Torsdagen blir raka motsatsen. Då är det ordning från morgon till kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att hänga med i alla förändringar både när det gäller ditt arbete och ditt privatliv. Vänner hittar nya partners, skiljer eller blir med barn. På jobbet råder det näst intill kaos och du är inte säker på din arbetssituation från en dag till en annan. Måndagen och tisdagen är bra dagar för julklappsinköp. Onsdagen handlar om punktlighet och om att vara exakt. På torsdagen lyssnar du gärna till en kollegas livliga historier. Du får dig ett gott skratt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen ska du se upp med falska rykten och avundsjuka. En kollega är arg på dig för att du är mer framgångsrik än han/hon. Onsdagen handlar om möten och om att styra upp jobbet på ett bra sätt. Privat är det lite stressigt eftersom du har en hel del åtaganden som du måste hinna med. På torsdagen får du både hjälp och råd av en kollega som både beundrar och respekterar dig. Torsdagskvällen blir lugn men lite väl sen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just den här veckan har du ovanligt lite att göra på jobbet och risken är stor att dagarna går långsamt på grund av arbetsbrist. Måndagen och tisdagen är trista dagar med få överraskningar. På kvällen knyter du kontakter och lobbar för framtiden. Under onsdagen orsaker du förvirring genom att komma med ett förslag som har med effektivisering av arbetet att göra. Du har hittat ett sätt att både spara pengar och tid. På torsdagen ska du undvika att dras in i en väns privata konflikt.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir stressig eftersom du inte kommer igång så effektivt som du skulle vilja. På morgonen är du irriterad på en kollega som alltid är sen. Eftermiddagen bjuder på oväntade problem som kräver din omdelbara uppmärksamhet. Tisdagen blir lugnare och du får en möjlighet att briljera med dina kunskaper inom ett visst område. På onsdagen och torsdagen orsaker du en hel del ilska när du väljer att gå dina egen väg istället för att jobba i ett team.

Annons