Fredag 20/12- söndag 22/12

20 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en mysig helg som går i julens tecken. Den enda problemet är att du eller en familjemedlem verkar lida av en lättar sjukdom och det drar ned stämningen en aning. På fredagen går du din egen väg och vägrar att lyssna på andra. Lördagen handlar om att ge av dig själv och att vara tillsammans med personer som står dig nära. Det blir en riktigt mysig dag. Under söndagen ifrågasätter du en vän/familjemedlems beslut angående ett framtidsval som han/hon har gjort.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen är det fullt upp. Oavsett om du steker julskinka, klär granen eller bara myser med familjen så ser du till att inte stressa. Du har hittat en harmoni inom dig själv som gör att du kan släppa ansvaret för jobbet när du är ledig. Lördagen blir en riktig shoppingdag där du gör av med alldeles för mycket pengar. Söndagen handlar om att vara fokuserad på de små detaljerna och att ha ett ordningssinne, något som rimmar illa med all spontan kreativitet som finns i ditt tecken.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att släppa jobbet och gå in i ledigheten. Oavsett om du är helt ledig eller bara delvis så håller du dig uppdaterad på saker som har med ditt arbete att göra. Under fredagen blir du arg på en vän/kollega som beter sig illa. Lördagen handlar om att förbereda. Det kan vara ett projekt, eller att fixa inför julen. Det finns en risk att du gör dåliga affärer den här helgen så försök att inte shoppa för mycket. Under söndagen kan ett gott råd slå fel och skapa ett roligt med lite irriterande missförstånd.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen blir inte så mysig som du hoppats. Det ligger osämja och irritation i luften. Antingen är det mellan dig och din partner eller mellan dig och en familjemedlem. På fredagen tar du dig an ett uppdrag som du egentligen vill undvika. Lördagen handlar om att lägga band på dina känslor och att uppträda civiliserat även om du är sur. Under söndagen får du ditt vintermys. Det blir en bra dag då alla pusselbitar faller på plats. Vill du julshoppa är söndagen den bästa dagen den här helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra helg där du får mycket vettigt gjort tack vare att du är så organiserad just nu. Under fredagen väljer du sida i konflikt på jobbet och det kan ge konskevenser. Lördagen handlar om att styra upp andra och att vara lite av spindeln i nätet något som passar dig utmärkt. Under söndagen tar du hänsyn till någon i din omgivning som inte mår riktigt bra. Det kan vara genom att hälsa på, skicka ett kort eller bara slå en signal.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skön helg där du får mer gjort än du planerat. Mycket handlar om att förbereda julen i form av julklappar, mat och städning. Men det finns även utrymme för lite skoj och galna upptåg. På fredagen finns det en risk att ditt temperament tar överhand och att du blir arg på en kollega eller vän. Under lördagen blandar du saker du måste göra med roligare aktiviteter. Det finns en air av romantik den här dagen. Under söndagen kan ett samtal från en släkting överraska dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen handlar till stor del om gemenskap och närhet. Mycket kretsar kring dig och hur du känner det. Under fredagen är det främst arbete som gäller under dagen. Du är stressad över att inte hinna med allt som du åtagit dig. Lördagen blir en rolig, intensiv och kreativ dag. Du fokuserar mycket på familjen och på hemmet. En släkting eller vän behöver hjälp och råd med ett problem. Som vanligt finns du där för honom/henne. Under söndagen har du turen på din sida.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här helgen har du möjlighet att utveckla en relation till något djupare. Det behöver inte röra sig om kärlek, den kan var en vän som du kommer närmare eller en släkting som du knyter ett band till. Fredagen blir stressig men effektiv och du är nöjd med dig själv när kvällen kommer. På lördagen ligger fokus på relationer och på vänskapsband. För dig är det viktigt att finnas sär för dina vänner och din familj. Under söndagen är det dags att reda ut ett missförstånd som uppstått.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen blir både rolig och annorlunda. Du får inte så mycket gjort av dina vanliga åtaganden, men du får pröva på nya saker och testa din intelligens på flera olika sätt. Under fredagskvällen träffar du gärna vänner på fest eller över en god middag. Lördagen handlar om att samarbeta och om att vara lyhörd. På söndagen intresserar du dig för en väns situation. Din empati hjälper din kompis att fatta ett beslut. Den här dagen andas jul och julmys.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite avig mot människor i din omgivning just nu och det beror på en negativ påverkan på ditt tecken. Du kommer ofta på dig själv med att fräsa åt dina vänner utan anledning. På lördagen jobbar du aktivt med att förbättra ditt beteende och att hålla tyst när du blir irriterad. Tack vare att du är medveten om ditt problem lyckas du vända det till något positivt och lördagen blir härlig. Du är spontan och har en massa idéer. Under söndagen får du oväntad hjälp från en vän eller släkting.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen går försvinnande fort.  På fredagen är det främst vänner och nöjen som gäller. Lördagen handlar om att ge och ta i ett visst sammanhang. Här finns det fler personer än dig själv att ta hänsyn till. Under söndagen fixar du gärna med saker som har med julen att göra. Det kan vara att shoppa de sista klapparna, fixa i hemmet eller göra julgodis. Den här dagen tvingas du även att lösa ett problem som har med pengar att göra. Tack vare att din påhittighet blir det inget stort problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här helgen vilar du mycket. Du är trött och det finns en varning för sjukdomar i ditt tecken. Genom att ta hand om dig själv och sätt dina egna behov före din omgivnings lyckas du kurera dig under helgen. Fredagen blir stressig eftersom du vill hinna med så mycket. Under lördagen är det vila och stillsamma intressen som gäller. En bra dag att sluka en bok. Under söndagen har du lite mer energi, men du väljer ändå att ta det lugnt och vägrar att stressa. Att återhämta sig tar tid.

Annons