Måndag 23/12- torsdag 26/12

23 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Oavsett om du jobbar eller är ledig så blir måndagen annorlunda. Det blir mer fokus på julen och mindre hårt slit. Du har roligt och vänskap står i fokus den här dagen. Julafton handlar om julmys och massor av mat. Det finns även en latent konflikt, men det är inte särskilt troligt att den blossar till ytan just den här dagen. Under juldagen och annandagen vilar du mycket, Lite spontana besök hos vänner och släktingar varvat med slöa timmar framför tv eller tillsammans med en bok.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen stressar du en hel del för att hinna med det sista. Det gör att du är rätt så trött på julafton så unna dig en sovmorgon om du har möjlighet. Hela julen blir lugn. Du njuter extra mycket om du är ledig. Jobbar du ser du till att behålla ditt goda humör och får människorna omkring att trivas. Juldagen kan bjuda på en överraskning som har med pengar eller en resa att göra. Under annandagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Hela veckan blir lite stressig. Under måndagen vill du avsluta så många projekt som möjligt innan julen. Julafton blir trevlig, men du tycks inte vara på en plats utan hälsa på hos flera personer den här dagen. Tänk på att inte stressa utan hellre dela upp julfirandet på flera dagar. Onsdagen och torsdagen blir dagar med mycket utomhusvistelse. Du njuter av att aktivera dig efter all mat som du satt i dig den senaste tiden. En vän eller släkting vill få med dig ut på en fest eller middag.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att fokusera dig under måndagen vilket resulterar i en del slarv från din sida. Julen blir mysig, även om du får medla lite mellan två släktingar som inte tycks kunna dra jämt. Under julafton får du en nyhet som gör dig både glad och vemodig på samma gång. Juldagen handlar om att vara med familjen och bara ta det lugnt. Det blir en välkommen avkoppling för din del. Under annandagen tar du tag i mindre projekt som har med hemmet eller ett fritidsintresse att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan fokuserar du på alla de som står dig nära. Måndagen blir inte så som du vill, men det gör inget eftersom du är mer flexibel än du brukar och anpassar dig till den nya situationen. Julafton blir en mysig familjehistoria med fokus på barnen och på god mat. Under juldagen tillåter du dig själv att vara egoistisk. Oavsett vad du gör den här dagen så är det dina behov som är i fokus. Under annandagen verkar du fara runt en hel del. Det blir en rolig men lite stressig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att det blir en bra vecka redan från måndagen då allt går perfekt,

vilket projekt du än påbörjar. Julafton blir precis så mysig som du vill att den ska vara. Ungarna håller sams, mostrarna är på sitt raraste humör och du får det du önskat dig. Juldagen blir en lugn historia där du egentligen gör så lite nytta som möjligt. Har du chansen kan det bli ett par timmar på mellandagsrean. Under torsdagen är det bra om du säger ifrån till en enveten bekant som har svårt att ta ett nej.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen är den stressigaste dagen den här veckan. Då vill du klämma in så många aktiviteter som möjligt från arbete till nöje. Julafton blir lagom lugn. Mycket kretsar kring mat och familj den här dagen. Under juldagen får du flera goda nyheter och det lyser upp en annars ganska tråkig dag. Har du möjlighet så kanske du går ut med dina vänner på kvällen. Under får du vara ifred och det tycker du är skönt. Det är sällan du får så mycket lugn och ro som du vill ha.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra vecka även om den kanske inte är lika traditionell som många andras. Under måndagen är det vardag och rutiner som dominerar. På julafton så firar du enligt dina egna speciella sätt. En skorpion vill alltid sätt sin prägel oavsett om det är i stort eller smått. På juldagen får du möjlighet att testa en lite mer äventyrlig aktivitet. Du känner dig tveksam, men du kommer bli positivt överraskad om du försöker. På annandag är det vänner och utomhusaktiviteter som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just den här veckan känner dig lite hängig och det är tråkigt eftersom du är en riktig familjemänniska och har sett fram emot julen. På julafton är du i alla fal så pass pigg att du kan njuta av julbordet och öppna lite klappar. Juldagen handlar om mängder av hett the, sängliggande och bra filmer. På annandagen kan du vara mogen för lite släktbesök. På kvällen träffar du gärna vänner även om du inte är i toppform. Det blir en trevlig kväll med en del insiderinformation.

Stenbocken 22/12-19/1

Just den här veckan är du på topphumör. Hela måndagen kretsar kring jul och julmys. Det blir en blandning av städning, matlagning och lite glöggmingel. På julafton är det familj, ja gärna hela släkten som gäller. Det blir en gemytlig dag med skratt, god mat och en del mindre konflikter. Kvällen slutar alldeles för sent juldagen handlar om andra än dig själv. Det finns människor som behöver din omvårdnad. Annandagen blir en riktigt lugn dag där du får chans att varva ned ordenligt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön vecka där familj och dina nära står i centrum. Under måndagen är det många olika aktiviteter på gång och dagen går fort. På kvällen myser du gärna med din vän eller familj. Julafton blir en ansträngande men rolig dag där stort fokus ligger på maten. Under juldagen träffar du släkt och vänner som du inte hunnit med tidigare. På annandagen får du möjlighet och utforska ett nytt intresse. Det blir en intressant och varierande dag. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period där du fokuserar mycket på familj och släkt. Under måndagen finns det en del måsten du bör klara av innan du helt kan slappna av. Julafton blir lugn, även om det finns en del stressiga inslag. Mycket handlar om familjen och att vara med dem du älskar. På juldagen tar du det gärna lugnt. Njut av att inte ha så mycket inbokat utan du kan vara lite mer spontan. Annandagen handlar om att vara lite mer social. Det ställs en del krav på service den här dagen.

Annons