Fredag 27/12- söndag 29/12

27 dec, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den härhelgen blir lite lätt stressig eftersom det finns så mycket som du vill hinna med. Under fredagen är du hjälpsam mot andra och din omtänksamhet uppskattas. Lördagen blir en ganska stressig dag där du tvingas att göra saker som är ett måste men som inte är särskilt roliga. Under söndagen är det en hel del lek och nöjen i ditt horoskop. Du har förutsättningarna att göra massor av fynd den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen tar du tag i saker som kan upplevas både som jobbiga och roliga på samma gång. Det blir en produktiv dag där skapandet ligger i fokus. Lördagen handlar om att inte sakta av utan att ha ett högt tempo hela tiden. Du ger mycket av dig själv just nu och det är bra om du tar dig tid och tänker lite på dig själv mellan varven. Under lördagskvällen är det familjen som gäller. Det blir en mysigt och lugnt. På söndagen har du fullt upp. Du har en massa olika projekt att ro i hamn.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen handlar om att vila och om att låta andra ta ansvar ett tag. Under fredagen kominerar du nytta med nöje och dagen blir både rolig, lärorik och utvecklande. Lördagen handlar om inte blunda för en gammal konflikt. Du gör dig själv en otjänst om du tror att det här kommer att lösa sig av sig själv. Var ärlig och stå för den du är. Söndagen blir rolig, men du verkar återigen göra av med lite för mycket pengar, Det är bra om du funderar igenom dina inköp lite bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Månen i stark i ditt tecken just nu och det gör dig väldigt hemmakär och väldigt pysslig. Mycket handlar om hemmet, familjen och själva boendet. Är du ledig på fredagen så ser du till att få en hel del gjort hemma. På arbetet är du ovanligt effektiv och avslutar en hel del tråkiga projekt. Lördagen handlar om att medla mellan två personer som du båda älskar men som tydligen har problem att hålla sams. Under söndagen låter du fantasin sväva fritt och det resulterar i en mängd ovanliga idéer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra, men lite stressig avslutning på veckan. Du ser till att få massor av projekt gjorda. Genom att vara lyhörd för andra personers idéer och tankar kan du vinna både respekt och lära dig nya saker. Lördagen blir enbart jobbig eftersom du envisas med att vilja göra saker efter ditt eget huvud och då går det inte som du tänkt dig. Även här är det bra att lyssnar på dem som har mer erfarenhet än du. Kvällen kan bjuda på en flirt och på lite romantik. På söndagen får du en gåva.

Jungfru 23/8-22/9

Under de senaste veckorna har du lagt dig till med en del mindre nyttiga ovanor och du börjar märkas på kroppen som känns däst och uppsvälld. Om du har möjlighet så unnar du dig gärna motion och nyttig mat den här helgen. Det blir träning, hemmaspa och mycket frukt och grönt. Du verkar även lägga in en del shopping, att träffa vänner och att förändra något i hemmamiljön. Lördagen kan bjuda på en positiv överraskning. Under söndagen bör du inte ta ett löfte allt för bokstavligt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen blir en av de roligaste på länge. Oavsett på du arbetar eller är ledig så ser du till att fylla dagarna med aktiviteter. Under fredagen så får du flera fina kompilamanger av en kollega eller vän. Du blir glad, smickrad och lite nervös över alla superlativ. Lördagen handlar om att våga visa känslor, även för personer som du inte känner så väl. Söndagen är rolig och kreativ. Du tycks skapa något i hemmet eller på jobbet. Dina idéer är originella och lite tokiga, men de går hem.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att säga ifrån och det kan hända att din omgivning utnyttjar din svaghet. Fredagen handlar en del hårt arbete men också på en massa skratt. Under lördagen får du möjlighet att göra något bara för dig själv. På lördagskvällens passar det bra att träffa vänner, gå på fest eller bara ta det lugnt hemma. Söndagen bjuder på en överraskning som du helst hade varit utan. Det handlar om information om en gammal kärlek som du inte riktigt kunnat glömma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då det sker mycket förändringar på arbetet och privat. Fredagen handlar om att inte blunda för problemen utan att ta tag i dem direkt istället. Under lördagen får du ett gott råd som du bör följa. Om du gör som den här personen säger vinner du både tid och pengar. Under lördagskvällen har du en vän att underhålla. Det blir både roligt och lite väl sent den här kvällen. Söndagen handlar mycket om motion, frisk luft och om att vilja känna sig sund.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du fullt upp och det gäller att du inte stressar upp dig i onödan. Risken är stor att om du blir stressad så får du inget matnyttigt gjort. Fredagen handlar om att ta och om att ge. Lördagen bjuder på flera utmaningar som har med logistik att göra. Du verkar planera inför en resa, en större fest eller ett engagemang av något slag. Använd dig av din envishet och din förmåga att få saker att fungera på ett smidigt sätt. Under söndagen verkar du vara på väg någonstans.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill inte vara allt för påstridig när det gäller en viss fråga, men i det här fallet känner du att du inte har något val. Fredagen handlar om att vara effektiv och om att inte lämna något till slumpen. Tyvärr är det inte en av dina största talanger, men du jobbar på din effektivitet. Under lördagen lämnar du inget åt slumpen. Det blir en rolig annorlunda och lite stressig dag. Det är särskilt ett projekt som du vill lyckas med och det har med mat att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte ledsen över spilld mjölk, alla gör fel ibland och det är bara att erkänna sitt misstag och gå vidare. Fredagen handlar till stor del om vänskap och om att kunna ta till sig information. Under lördagen är det bra om du lyssnar till ditt hjärta i an angelägenhet som har med familjen att göra. På lördagen och söndagen är du mycket i hemmet eller i närområdet av ditt hem. Du trivs bäst med kända miljöer omkring dig och du njuter av att kunna ta det lugnt.

Annons