Fredag 3/1- söndag 5/1

03 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen handlar om att ta för dig och om att visa dig stark. Det blir en rolig fredag där du får lära dig nya saker och du känner att du utvecklas. Under lördagen fokuserar du på familjen och på att få dina nära och kära att mår bra. Det är också en bra tid att reda ut missförstånd och att börja planera för framtiden. Söndagen handlar om att möta en bekant eller kollega halvvägs. Försök att se situationen ur hans eller hennes perspektiv.

Oxen 20/4-20/5

Den första helgen det här året blir rolig och intensiv. På fredagen försöker du får en vän eller kollega att tro mer på sig själv. Din positiva inställning är smittsam och få människor omkring dig att må bra. På lördagen är du serviceinriktad, framåt och kreativ. Oavsett om du arbetar eller är ledig så hittar du på olika projekt den här dagen och dina idéer får människorna att häpna. Söndagen blir lite stillsammare även om du har en del aktiviteter inplanerade. Det blir en hel del utomhusvistelse.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen startar du på ny kula när det gäller en relation till en vän eller släkting. Det har varit en hel del bråk mellan er, men nu vill du lämna det gamla bakom dig och gå vidare. Under fredagen så får du möjlighet att göra en bra investering. På lördagen kommer det en positiv influens in i ditt tecken och det underlättar när du börjar planera för framtiden. På lördagskvällen finns det möjlighet till romantik och närhet. Söndagen handlar om att vilja förstå en vän som har det svårt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period där du stör dig mycket på mindre detaljer. Fredagen blir en jäktig dag där du protiterar lite snett och det gör att du får göra om vissa saker. Under lördagen har du möjlighet att komma en person riktigt nära. Ni öppnar upp er för varandra på ett helt nytt sätt. Lördagskvällen kan bjuda på en överraskning om du är mottaglig för den. Under söndagen tar du tag i del tråkiga men nödvändiga uppgifter som har med arbete, utbildning eller ekonomi att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen har du svårt att hitta någon energi. Redan på fredagen känner du dig trött och din fantasi tryter. På lördagen bör du unna dig att sova så mycket som möjligt. Sömnen helar och det hjälper dig att bli frisk. Ett samtal till en vän kan ge perspektiv på vissa frågor. Söndagen bjuder på en massa känslor. Du har mycket stark påverklan i ditt tecken och det kan göra det jobbigt att hantera emotionella upplevelser. Du blir både arg, tårögd och jätteglad i loppet av några minuter.

Jungfru 23/8-22/9

Helgen bjuder på få nöjen, en del arbetet men framförallt en hel del nya perspektiv. Du inser äntligen att du har tänkt fel när det gäller en vän/bekant/kollega. Du har undervärderat den här personens inflytande både över dig ditt liv och över dina känslor. Kanske är det dags att du är ärlig emot dig själv. Lördagen blir en rolig och intensiv dag där en hobby eller sport tycks dominera dagens timmar. På kvällen vill du att en vän håller sitt löfte till dig. Söndagen handlar om att vara empatisk och tolerant.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen tvekar du över ett erbjudande som du får. Det låter lite för bra för att vara sant, och det är det antagligen också. Lördagen blir intensiv, stressig men väldigt givande. Du tycks hålla i trådarna i ett engagemang av något slag. På söndagen tvekar du om du ska berätta sanningen för en vän. Du vet att det kommer att såra din kompis, men samtidigt avskyr du att behöva ljuga om viktiga saker inför en person som du respekterar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ställer massa krav på din omgivning just nu, men glömmer att lägga en del av skulden av vad som skett på dig själv. Under fredagen tar du ansvar för dina handlingar och det är bra. Lördagen handlar om att vinna en insikt som har med förhållanden och känslor att göra. Under lördagskvällen passar det bra att träffa vänner. Du är ovanligt social de här dagarna. Söndagen blir rolig och väldigt varierande. Mycket tycks handla om utomhusaktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under helgen upplever du en hel del roliga och intressanta möten. Det gäller att du inte låter din konservativa sida ta över utan att du faktiskt är öppen för lite nya intryck. Fredagen handlar om att hantera sina känslor i en del delikata situationer. Under lördagen är det bra om du är öppen för nya tankar och idéer. Kvällen bjuder på oväntade nöjen. Under söndagen finns det en längre resa eller en kortare tur i ditt horoskop.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en turbulens i ditt horoskop just nu som gör att saker inte alltid går som planerat. När det finns så stora förändringar i ditt horoskop är det bra om du följer med strömmen och inte sätter dig på motvärn. Fredagen kan bli förtrollande om du låter dig ryckas med av en väns entusiasm. Lördagen handlar om att sätt gränser och om att skilja rätt från fel. Under söndagen kan ett påstående skapa starka känslor. Här gäller det att du lyssnar ordentligt på vad som sägs.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen blir en blandning av att göra nytta och att ha roligt. Fredagen bjuder på trevligt umgänge och är mysig snarare än händelserik. Under fredagen får du en del att göra, men det handlar om saker som du tycker är intressanta så dagen flyger iväg. Lördagen bjuder på en del hårda förhandlingar med en vän eller släkting. Det gäller att en kompromiss som båda kan acceptera. Under söndagen finns det ett lugn i ditt horoskop. Du njuter ovanligt mycket av nuet och bekymrar dig inte för framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

För dig handlar hela helgen om att ta en dag i taget och att inte försöka tänka så mycket framåt. Fredagen blir slitig, men ditt hårda arbete ger utdelningen. Under fredagskvällen träffar du nya människor som kan bidra i ett projekt som du håller på med. Lördagen blir en ganska ointressant dag där du fokuserar mer på att ta det lugnt än på att göra någon särskilt. Det låter trist, men för dig är det underbart. Under söndagen får du en trevlig men oväntat besök/ hälsning från en vän.

Annons