Måndag 6/1- torsdag 29/1

06 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan känner du dig osäker på vad som förväntas av dig. Här gäller det att du är bestämd och vågar säga vad du tycker och tänker. Tisdagen handlar om att vara hjälpsam och att få nya vänner. Under onsdagen blir din moral ifrågasatt och det sårar dig. Tänk på att det handlar om feedback som kan utveckla dig. På torsdagen händer det mycket roligt och du får flera fina komplimanger som du ska ta åt dig av.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite stressig eftersom det finns så mycket som du vill hinna med. Under tisdagen visar du prov på ett vuxet beteende när du inte svarar emot en kollega som försöker att irritera dig. Du vet att den här personen bara är avundsjuk på dina framgångar i ett visst sammanhang. Under onsdagen är det viktigt att du är punktlig och inte missar ett möte. På torsdagen får du möjlighet att förbättra en idé som har med hemmet eller ett fritidsintresse att göra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen och tisdagen är det seg efter en lång helg. Du har svårt att hitta tillbaka till vardagsrytmen. Är du ledig på måndagen ska du passa på att göra något utomhus. Du mår bra av frisk luft. På onsdagen får du möjlighet att vara lite mer flexibel i ditt sätt att arbeta och det passar dig bättre. Din frihet gör dig mer konstnärlig och ditt arbete håller hög kvalitet. Under torsdagen finns det en risk för en konflikt med en familjemedlem.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu vill du visa vad du går för och det gör du genom att vara både drivande och väldigt dominant inom vissa områden. Varberedd på konflikt, särskilt under tisdagen då du gärna är extra mån om att få som du vill. Onsdagen blir en mellandag där du får lite mindre att göra. Den dagen passar bra att träffa vänner och få nya impulser utifrån. Under torsdagen väntar ett viktigt uppdrag, Från början låter det rätt så anspråkslöst, men du inser snart att du bör lyssna på den information du får.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att träffa vänner och om att ha roligt. Det blir en lugn och skön dag där du inte gör så mycket nytta mer än ha trevligt. Under tisdagen och onsdagen är det bra om du övar upp din förmåga att organisera upp arbetet så effektivt som möjligt. Du brukar ha svårt inte vara din starka sida men nu får du hjälp av influenser från den praktisk lagda Jungfrun. Torsdagen handlar om att skilja sanning från lögn. Något som inte helt lätt i vissa sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen så vill du visa en vän hur talangfull du är, men risken är stor att du kompis uppfattar din stolthet som skryt och inte som det genuina intresse som det är. Under tisdagen får du möjlighet att samarbeta med en person som du tycker är spännande. Det blir en lärorik dag på många sätt. Under onsdagen är det mycket att tänka på. Här gäller det att vara praktisk och inte fundera allt för långt framåt. Torsdagen blir intressant eftersom du måste utmana din intelligens.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan handlar om att komma ikapp, både arbetsmässigt och hemma. Julen och nyåret har varit trevliga, men du har släppt lite väl mycket på dina vardagliga rutiner vilket gör det besvärligt att komma tillbaka igen. Under tisdagen är det bra om du är fokuserad eftersom du har egna problem att lösa. Onsdagen handlar om att bli vän med en fiende. Ett intressant men svårgenomfört projekt. Torsdagen blir klart den roligaste och mest omväxlande dagen den här veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här veckan ifrågasätter du en familjemedlems sätt att resonera och det kan skapa en del irritation. Under måndagen är det främst dina privata relationer som är i fokus. Tisdagen handlar om att få igång ett samarbete med en vän. Här gäller det att hitta en balans mellan att vara drivande och att låta båda få ta plats. Onsdagen och torsdagen passar bra att göra saker som har med din kreativitet och din vilja lära dig nya saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan startar långsamt. Du är trött och måndagen går åt till att skapa rutiner inför vardagen. Tisdagen blir lite mer produktiv. Du sätter mål och skapar nya infallsvinklar. Under onsdagen väntar du besked i en viktig fråga. Torsdagen blir en ambivalent dag där du låter känslorna styra och har svårt att fatta beslut. Det verkar som du missar en viktig chans för att du inte kan bestämma dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen vill du vara på den säkra sidan innan du frågar din vän om en sak. Ämnet är känsligt och du vill inte riskera ett bråk mellan er. Tisdagen handlar om att hitta balans i vardagen. Just nu är det mycket arbete och risken är stor att du inte hinner med din fritid. Under torsdagen vänder du dig till en vän för att få råd och hjälp med ett väldigt specifikt problem. Du vet att din vän har erfarenhet av liknande situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under måndagen vill du gärna dela med dig av goda nyheter med en vän som har tappat sugen. Du tror och hoppas att din kompis ska må lite bättre när hon får den här positiva feedbacken. Under tisdagen testar du gränserna för din förmåga när det gäller detaljerat arbete. Du har inte så mycket tålamod som du skulle önska. Onsdagen roligare och lite mer annorlunda tack vare att du har mycket inlevelseförmåga just nu. På torsdagen ska du se upp så du inte gör ett dåligt köp.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen bjuder på flera roliga överraskningar som har med en speciell person att göra. Torsdagen är en bra dag att uppdatera sig på saker som har hänt i jul och nyårsveckorna. Se till att du inte missar för många viktiga beslut. Under onsdagen förväntas du vara uppmärksam på detaljer som har med mat eller vin att göra. Torsdagen blir en bra dag där förändring, utbildning och nytänkande formar dagen.  På torsdagen ska du vara försiktig med vilket rykte du väljer att tro på.

Annons