Fredag 10/1- söndag 12/1

10 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen blir givande och du känner dig fullkomligt harmonisk. På fredagen tvingas du stressa en del för att hinna med allt som du vill göra innan lunch, men sedan flyter dagen på riktigt bra. På kvällen passar det bra för nykära Vädurar att dejta. Under lördagen tar du det lugnt och njuter av nuet utan att grubbla allt för mycket över morgondagen. Söndagen handlar om att stå vid sitt ord och att våga vara annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir intensiv på ett bra sätt. Redan på fredagen utmanas din förmåga att tänka kreativt. Du tvingas att ta ett ansvar för fel som andra gör och det lyckas du med på ett fenomenalt sätt. Under lördagen startar du upp mindre projekt i hemmet. Din fantasi saknar gränser tack vare Månens inflytande över ditt tecken.  Söndagen handlar om att ta för sig i olika situationer och att inte backa från en utmaning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen satsar du på att få mycket gjort. Du vill vara effektiv och genom att vara det så lyckas du hantera både stora och små problem. Fredagen blir givande på mer än ett sätt. Lördagen handlar om att kompromissa i stort och i smått och om att inte göra av med för mycket pengar. På söndagen kan du välja hur du vill göra i en situation som har med en släkting att göra. Du kan välja att försöka förstå din släktings dilemma eller helt ignorera det.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du flera bra förslag från en vän. Här gäller det att du lyssnar på henne för då kommer du att spara en massa tid. Fredagskvällen tycks handla om vänskap, lyx och fest. Det blir en trevlig kväll där du möter många nu människor. Under lördagen gör du av med lite för mycket pengar för ditt eget bästa. Söndagen blir en bra dag där du sätter vänskap och lojalitet i första rummet. Solen skänker ditt tecken energi och gör dig påhittig den närmaste tiden.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir jobbig eftersom du vill så mycket men inte orkar på det sätt som du vill. Under dagen lär du dig massor av saker och din effektivitet är uppskattad. Lördagen handlar om att lyssna och lära. Att försöka förstå människorna omkring dig och deras motivation. Det blir en intressant dag där du både inser något nytt om dig själv och om din partner. Under söndagen är det främst familjen som är i fokus. Du njuter av att omge dig med människor som du älskar.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir ett trevlig veckoslut där du fokuserar mycket av din energi på familjen och på hemmet. Fredagen blir intensiv på ett bra sätt och du känner att du får mycket gjort. Tack vare Plutos inblandning kan vissa projekt dra åt ett helt annat håll än du tänkt dig från början, men om du bara är flexibel så löser det sig. Lördagen och söndagen är bra dagar att besöka släktingar och familj. Du är lättsam, öppen och tålmodig den här perioden vilket underlättar i sociala sammanhang,

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen kan en fråga från en vän väcka vissa funderingar beträffande framtiden. Du funderar kanske på att söka en ny tjänst eller på att börja studera. Du känner att en förändring i ditt liv skulle vara bra, men vet inte riktigt hur du ska få till den. Lördagen handlar till stor del om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle för då kan du vinna ekonomiska fördelar. Under söndagen får ett samtal från en vän dig att må bra. Den här personen lyckas alltid peppa dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en motiverande fredag där du utmanas på flera olika sätt. Du stöter på problem i form av elakt skvaller. Lyssna och lär av andra som är äldre och klokare än dig. Försök att ignorera avundsjuka även om det kan vara svårt. På lördagen träffar du en person som du tycker mycket om redan från första stund. Lördagen handlar även om ekonomi och om att pengarna att räcka till. Söndagen tycks handla om en kortare resa eller en tripp någonstans. Det blir en lyckad dag.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen tar du tag i vardagliga och lite tråkiga uppgifter. Det kanske inte är så roligt, men samtidigt tycker du det är skönt att få saker och ting att fungera som vanligt igen. Under lördagen är du gärna utomhus om vädret tillåter. Du får alldeles för lite frisk luft under vardagarna så du tycker att det är skönt att få tillfälle att tillbringa tid utomhus på helgen. Under söndagen bör du ta en varning på allvar.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du alldeles för mycket planer och för lite struktur i din vardag. Du bör välja hur du ska göra i ett visst sammanhang och försöka med att ta en sak i taget. Lördagen blir en dag full av olika aktiviteter som främst tycks röra barn eller djur. Du omger dig med många människor och hela helgen går riktigt fort. Lördagen social och trevlig. Söndagen handlar om att motivera sig själv både i arbetet och på fritiden. Du måste hitta din egen väg.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du frustrerad, uttråkad och instängd. Den här tiden på året är alltid jobbig för Vattumannen. Du har svårt att hitta ett bra sätt att hantera vardagen efter ledigheten. Fredagen blir stressig, men du hinner med en hel del. Lördagen blir lugnare men trist eftersom du tvingas ta itu med vardagliga saker som har med städning, tvätt och ekonomi att göra. På kvällen bryter du gärna mönstret och går ut med vänner. Under söndagen utmanas din kunnighet i ett visst ämne.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och lite tråkig helg. Mycket handlar om att det är svårt att hitta på roliga saker att göra som inte kostar för mycket pengar och som får dig att må bra. Under fredagen är det hårt arbete som ger det bästa resultatet. Lördagen visar på kreativitet och uppfinningsrikedom i vissa sammanhang. Under söndagen får du gärna vara lite mer restriktiv med dina löften så att du inte lovar saker som du inte kan hålla.

Annons