Måndag 13/1- torsdag 16/1

13 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan har du en hel del att fundera över. Du motiveras av att folk tror på dig samtidigt som du tycker att ditt utökade ansvar ställer till problem i vissa sammanhang. Under måndagen bör du försöka att ta det lugnt och att inte stressa fram resultat. Tisdagen passar bra att träffa människor och att vara uppmärksam på detaljer. Under onsdagen och torsdagen är det bra om du är flexibel och kan hugga in lite här och där.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan börjar bra. Du vet precis hur du ska lägga upp arbetet och dina insatser får beröm. Under tisdagen dyker det upp en ny person som som du bör ta under dina vingars beskydd. Det är en nyttig vänskap som du bör odla väl. Under onsdagen får du gärna vara väldigt exakt så att du inte glömmer bort viktiga detaljer. Torsdagen handlar om att kompromissa och om att inte låta tröttheten ta överhand. Fokus är viktigt den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen är en bra dag att lyssna på andra och lära dig av dem som kan mer än vad du kan. Under tisdagen möter du människor som inspirerar och motiverar dig. Det blir en bra dag. Onsdagen är kaotisk och kräver hela tiden att du tänker två steg framåt för att inte råka ut för problem. Torsdagen blir en bra dag där du får massor gjort och du känner hur du hela tiden utvecklas. Mycket i ditt horoskop handlar om att du hela tiden gör små framsteg som leder ditt mot det mål du har.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan måste du stötta en vän/partner. Om du inte finns där för honom henne kan det skapa problem i er relation. Redan under måndagen och tisdagen bör du släppa dina fritidsintressen för att istället uppmuntra och hjälpa din vän. Onsdagen handlar om att agera som ett par extra händer och att göra som du blir tillsagd. Under torsdagen verkar ett rykte vara sant och det gör dig både arg och frustrerad. Det här är ett bakslag du inte räknat med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Början av veckan blir ganska lugn. Du slipper stressa och det passar bra eftersom din fysiska form inte är på topp och du blir fort trött. Under tisdagen förväntas du ha besked i en viss fråga. Onsdagen handlar om att se problemen innan de verkligen är ett problem. På torsdagen drivs du av din nyfikenhet och du väcker vissa frågor som kanske inte borde väckas. Eftersom den här problemställningen kommer på tal så kan du räkna med att du blir den som får lösa dilemmat.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen tar du tag i en hel del problem som har med de dagliga rutinerna och driften att göra. Du har flera innovativa idéer och Solen ger dig den extra energi du behöver för att genomdriva dina visioner. Tisdagen och onsdagen handlar mycket om att få vardagen att fungera och att ta en sak i taget, På torsdagen kan ett besked av något slag lyfta en sten från dina axlar. Äntligen kan du börja planera lite längre fram i tiden.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du mycket räkningar och ekonomin bekymrar dig. Försök att hålla i dina pengar och att inte ge efter för din vilja att spendera dem. Måndagen och tisdagen blir lugna dagar. D får massor gjort på jobbet och du har möjlighet att slappa lite på kvällarena. Under onsdagen vill en vän ha hjälp med ett projekt och du är både nyfiken och lite oroad över din väns tilltag. Torsdagen tycks främst fokusera sig på kärlek, vänskap och relationer.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan får du en hel del gjort. Det kommer in energi från Mars och den hjälper dig att ro de flesta av dina projekt i hamn samtidigt som den här energin gör dig lättretad och allmänt ilsken. Under tisdagskvällen får du möjlighet att komma ut och röra på dig. Onsdagen handlar om att försöka hitta en väg att samarbeta med en person som du har svårt att respektera. På torsdagen möter du en gammal vän eller bekant. Det blir ett känslomässigt turbulent möte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen passar bra att driva igenom vissa projekt och att starta upp de där rutinerna som du inte har haft tid att sätta igång med innan julen. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete över en person som du inte har träffat på länge och som hela tiden blir nedskuffad på prioriteringslistan. Torsdagen blir en riktigt bra dag då du har flyt med nästan allt du sätter igång. Du får beröm av en kollega som också uppför sig en smula flirtigt. Frågan är vad du tycker om honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan handlar om att samla information, hitta nya utvägar och att motivera dig själv. Du har ett behov av att förändra ditt liv i något sammanhang och det går ganska bra så länge du klarar av att vara flexibel. Stenbockar kan ha svårt att samarbeta, särskilt med personer son hon upplever som lata eller inkompetenta. Både måndagen och torsdagen blir extra bra dagar den här veckan. Då får du både beröm och massor av kärlek från din omgivning.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att ge uppmärksamhet till en familjemedlem. Det kan vara en födelsedag eller bara en person som har ett behov av lite speciell behandling. Under tisdagen får du gärna vara fokuserad eftersom en del av de uppgifter du tar tag i kräver en hel del funderingar. Onsdagen handlar om att ta och om att ge. Du måste hitta en väg som passar både i arbetet och privat. Torsdagen passar bra att sluta tidigt och att ägna dig åt ett särskilt fritidsintresse.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen är bra dagar att samarbeta med en ny kollega. Han eller hon har flera bra kunskaper att dela med sig av om du bara ta dig tid att lyssna till honom/henne. Under onsdagen har du fullt upp och det kan hända att du får sluta mycket senare än du tänkt dig. Det finns ett projekt som du måste ro i land och här är tiden rätt så oviktig. Under torsdagen fingranskar du en mängd detaljer. Det finns en hel del saker som du känner en viss oro för.

Annons