Fredag 17/1- söndag 19/1

17 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen är du väldigt försiktig med vad du säger till vissa personer. Du vet att somliga av dina kollegor är inne i känslig period och tenderar att missuppfatta det du säger. Lördagen blir lugn och skön. Äntligen får du möjlighet att vila upp dig ordentligt. Du behöver den här pausen från vardagen. Under kvällen passar det bra att träffa vänner. Venus gör dig extra social. Söndagen blir aktiv. Du har lovat bort dina tjänster under dagen och det finns inget du kan göra för att smita undan.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra helg, men fredagen kan upplevas som en aningen stressig. Dagen handlar om att hinna med så många olika projekt som möjligt. På kvällen umgås du i sociala sammanhang och passar även på att knyta lite nya kontakter. Lördagen blir också lite stressig inledningsvis. Det kan vara att du ordnar en middag eller en fest. På söndagen sätter du en familjemedlems intressen före dina egna. Trots att du fokuserar på andra blir dagen väldigt givande dag för din egen del.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen överväger du att avslöja en hemlighet för en vän, men du tvekar eftersom du inte kan avgöra om du gör din vän en tjänst eller otjänst genom att prata om det här ryktet. Lördagen handlar om att träffa vänner och ha trevligt. Det blir en bra dag där du träffar personer som du inte sett på länge. Dagen handlar både om minnen och om nuet. Saker som har hänt vävs samman med ert nuvarande liv. På söndagen ska du lyssna på din kropp och försöka undvika stress.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av att det är helg. Veckan har varit intensiv och bjudit på en hel del prövningar så nu ser du fram emot att få vara hemma och ta det lugnt. Under fredagen är det bra om du vägleder en vän eller kollega som har mindre kunskaper inom vissa områden. Lördagen handlar om att avsluta påbörjade projekt och om att umgås med dem du älskar. Det blir en lugn och harmonisk dag utan konflikter. Söndagen bjuder på en rolig överraskning som har med en gammal vän att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredag njuter du extra mycket av att få möjlighet att umgås med vänner som du ser lite för sällan på grund av att ni ständigt är så upptagna. Under lördagen fokuserar du på yngre familjemedlemmar, djur eller barn. Det blir en lite busig dag där du inte bestämmer så mycket i förväg utan tillåter dig att improvisera. Lördagskvällen bjuder på vila och mycket god mat. Under söndagen vågar du ta fler och större risker än vanligt. Det blir en äventyrlig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen är du beredd på det mesta. Både dagen och kvällen ser rolig med väldigt aktiv ut. Du är fullbokad och du kommer i säng senare än du tänkt dig. Inledningen på lördagen blir väldigt seg. Du orkar inte alls så mycket som du skulle vilja, men fram emot eftermiddagen kan det finnas lite utrymme för vänner och aktiviteter. Söndagen blir en stillsam oas i en ganska hektisk vardag. Genom att tillåta dig själv att vara lat hinner du samla krafter inför kommande arbetsvecka.

Annons

Vågen 23/9-22/10

På fredagen har du en del roliga och mindre trevliga aktiviteter att se fram emot. Det viktiga är att du är effektiv och att du inte ryggar för tunga beslut eller jobbiga uppgifter. Under lördagen får du slappna av. Oavsett om du är ledig eller jobbar så är tempot väldigt lugnt och behagligt. Vill du träna eller ägna dig åt sport så passar eftermiddagen bra. På söndagen har du lovat en vän eller bekant att delta i någon form av aktivitet. Du vet att din osjälviskhet kommer att löna sig på sikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det här veckoslutet blir lugnt och skönt. Du får möjlighet att ägna dig åt saker som du tycker är roliga snarare än saker som du måste göra. Fredagen bjuder på en del prövningar i form av ganska intensiva och energistjälande kollegor. På kvällen blir det festligt. Du träffar vänner och njuter av att ha människor omkring dig. Lördagen handlar om en hobby eller en sport som du uppskattar. Kvällen kan även bjuda på lite romantik. Under söndagen finns det goda möjligheter att göra fina fynd på rean.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen har du lovat att skämma bort dig ordentligt. Du har vissligen en del aktiviteter på fredagen, men inget som är särskilt betungande. Lördagen blir en riktig ta hand om dig själv dag. Du äter nyttigt, går gärna en långpromenad och du njuter av att slippa fundera så mycket över framtiden. Under söndagen satsar du på att vara med en vän som du tycker är intressant. Hon eller han är både inspirerande som människa och väldigt kunnig inom ett område som du vill lära dig mer om.

Stenbocken 22/12-19/1

Just den här helgen vill du inte stressa. Det har varit mycket olika aktiviteter under hela december så du behöver en paus, även från glitter och glamour. Fredagen är den mest sociala dagen det här veckoslutet. Då har du möjlighet att träffa en hel del nya bekantskaper både under dagen och under kvällen. Lördagen och söndagen bjuder på lugna aktiviteter både utomhus och inomhus. Fokus ligger på familjen och på dem som står dig nära. På söndagen tycks du fira en födelsedag eller liknande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har det stressigt på jobbet och kraven på att du ska prestera är rätt så höga. Under fredagen ger du akt på en kollega som ständigt tycks vara ute efter att göra livet surt för dig. Lördagen handlar om att se och höra människor i din omgivning. Det blir en bra dag där du får mycket tillbaka när du ger av dig själv. Under söndagen är det bra om du lyssnar på din familj. Ni har beslut som ni bör fatta tillsammans. Ibland kan du bli lite väl alenarådande.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan tycks vara viktig för dig på mer än ett sätt. Du har flera aktiviteter inplanerade, särskilt på fredagen och lördagen. Här handlar mycket om fokus och om att representera en idé som du har. Lördagen bjuder på en oväntad överraskning som kan vända ett problem till en fördel om du bara ser möjligheterna. På söndagen passar det bra med en kortare utflykt eller en aktivitet utomhus. Du behöver miljöombyte för att kunna ladda om batterierna.

Annons