Måndag 20/1- torsdag 23/1

20 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du få initiativ. Du är trött och seg och det känns inte som om kroppen riktigt hänger med. Tisdagen handlar om att få flera olika viljor att samarbeta vilket inte alltid är det lättaste. Du jobbar hårt på att få ihop alla olika åsikter och samtidigt behålla det unika hos varje individ. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar då både arbetet och privatlivet flyter på som det ska. De här dagarna njuter du av att låta någon annan styra och ställa för en gångs skull.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska intensiv. Du tvingas att ta tag i saker som har med arbetsmiljön eller hygien att göra. Under tisdagen försöker du kompromissa med en ytlig bekant i en fråga som rör barn. Onsdagen handlar om att lyssna och ta in information. En bra dag att lära sig nya saker.  Torsdagen blir ganska jäktig eftersom du ska hinna med saker som både är privata och som är arbetsrelaterade. Här gäller det att organisera din tid effektivt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu gör du av med alldeles för mycket pengar och du har svårt att se hur du kan dra ned på utgifterna. Här gäller det att ta råd av en person som har intresse av siffor och som gärna snöar in på detaljer. Under måndagen eller tisdagen får du ett besked i en fråga som rör studier eller kurser. Onsdagen handlar om att samla information och om att umgås med främmande människor i ett lättsamt sammanhang. Torsdagen passar bra att träna och att jobba med kroppen.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen är du upptagen med att reda ut olika intriger på jobbet. Det verkar som dina kollegor har för lite att göra så tiden går åt till att smida planer och försöka att stjälpa personer som de inte tycker om. Försök att hålla dig utanför de här konflikterna. Du kommer att vinna på att hålla dig neutral. Onsdagen blir en stressig dag eftersom många personer är borta eller sjuka. Under torsdagen tvingas du fatta beslut inom ett område som du känner att du inte behärskar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Månadgen och tisdagen passar bra att göra kreativa uppgifter som kräver ett flexibelt tänkande och en stark vilja. Mars ger dig den energi du behöver och din kreativitet får påfyllning från Neptunus. Under onsdagen och torsdagen dalar den här influensen och du känner dig rätt så trött. Här gäller det att hela tiden fokusera på att göra en sak i taget och att inte planera för långt in i framtiden. Under torsdagskvällen kan du få överraskande nyheter från en bekant eller vän.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan inleds stressigt med fram emot helgen har du fått det mesta under kontroll. Måndagen och tisdagen handlar om att vara saklig och om att lyssna på vad människor säger till dig. På onsdagen tar du många egna initiativ och det visar sig bli ett riktigt lyckokast. Du får med din dina kollegor och ni lyckas att effektivisera en hel del trista uppgifter. Under torsdagen ger du en kollega/vän en komplimang som kan uppfattas lite fel. Personen ifråga tror att du är mer intresserad än du är.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tar veckan som den kommer och du vägrar att stressa även om det är mycket att göra. Under måndagen och tisdagen är du dålig på att säga ifrån. Du tenderar att göra en del av dina kollegors jobb fast du egentligen vill säga nej. Under onsdagen får du ett ganska unikt erbjudande som du bör överväga. Torsdagen handlar om etik och moral. Här gäller det att du följer ditt eget samvete snarare än att du hela tiden lyssnar på vad andra tycker och tänker.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir väldigt seg i starten, men sedan går det enklare och du får en hel del gjort. Under tisdagen blir du anklagad för något som du inte har gjort. Här gäller det att du inte låter din ilska ta överhand. Onsdagen och torsdagen är bra dagar att pröva dina idéer, i varje fall de som gäller ansvar och ekonomi. Under torsdagskvällen kan din vän eller partner överraska dig med att vara ovanligt romantisk och omtänksam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan blir rolig och annorlunda. Din kreativitet blir starkare och starkare i ditt horoskop under den här veckan. Som vanligt är du positiv och framåt vilket gör dig populär både bland dina kollegor och privat. Under tisdagen kan en familjemedlem/vän tycka att du är gnällig, särskilt när det rör din hälsa. Onsdagen handlar om att blicka framåt och om att kunna ta kritik på ett moget sätt. Under torsdagen tvekar du länge inför ett köp som du vill göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds lite långsamt. Du är trött efter alla helger och din hjärna är inte sitt vanliga skarpa jag. Försök att dela upp både dagarna och arbetsuppgiftera i mindre delar så att det blir enklare att överblicka det som måste göras. Om projekten känns för stort blir du missmodig och då händer det ingenting. Under tisdagen finns det en stor chans att ett möte väcker upp bitterljuva minnen. Onsdagen handlar och att stå upp och försvara sig. På torsdagen tenderar du att chansa en del.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen träffar du nya människor och det är både roligt och lite skrämmande eftersom du inte vet vilka förväntningar de här personerna har på dig. Under tisdagen och onsdagen finns det risk för övertid och sena arbetsdagar. Här gäller det att fördela din tid och dina uppgifter på ett klokt sätt. På torsdagen ger du råd till en kollega som inte är smart nog att se det intelligenta i att följa dina anvisningar. Du blir frusterad över din kollegas stolthet och barnsliga uppträdande.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen och tisdagen möter du en del personer som du har arbetat/tränat eller umgåtts med tidigare. Det blir intensiv men lärorika dagar där fokus ligger på ekonomi, framåtsträvande och rationella beslut. Under onsdagen påverkas du starkt av Månen och det gör dig extra känslig. Under både onsdagen och torsdagen blir du arg, upprörd och lycklig för småsaker. Din familj och dina vänner tassar på tå för att inte göra dig upprörd.

Annons