Fredag 24/1 – torsdag 26/ 1

24 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen unnar du dig lite extra lyx. Det kan vara en shoppingrunda på rean, gå ut på restaurang eller bara ta en fika med några vänner. Fredagen blir lugn och skön. Oavsett om du jobbar eller är ledig så tycks inget gå emot varken under dagen eller på kvällen. På lördag kan en konflikt med en familjemedlem orsaka en del irritation hos dig. Lördagskvällen handlar om att ta och om att ge. På söndagen försöker du samordna flera intressen och det resulterar i en fullspäckad dag.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen har du möjlighet att vila dig lite mer än du brukar. Redan på fredagen unnar du dig att ta det lugnt. Du tillåter dig att var kreativ utan att tänka för mycket på det praktiska. På kvällen kan du vara bortbjuden på en middag eller en fest. Lördagen blir förhållandevis slö. Ett par timmar utomhus kan få dig på gott humör, men det troligaste är att du inte ens lämnar hemmet. Söndagen blir mer produktiv. Då drar du igång med ett gammalt fritidsintresse eller en ny hobby.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen bör du vara på din vakt mot elakt skvaller och missunnsamma människor, Det finns de som inte klarar av att det går bra för dig och gör sitt bästa för att minska dina populäritet. Under fredagskvällen finns det goda möjligheter för romantik och nöjen. Lördagen handlar om att kunna förhandla villkor under press. Här gäller det att behålla fokus. På söndagen är vänskap och förtroende viktigt. Du delar hemligheter med någon som du litar till hundra procent på.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen handlar om att se möjligheter och om at utvecklas. Under fredagen tycks du vara på väg någonstans. Lördagen handlar om att ta till sig kunskap och att fokusera på rätt saker. Se till att hela tiden behålla lugnet, även när en kollega eller bekant försöker att göra dig upprörd. På lördagskvällen tycks det vara god mat och trevligt sällskap som gäller. Söndagen handlar om en metamorfos av något slag. Du förändrar och utvecklar dig väldigt mycket just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir intensiv på ett bra sätt. Du lyckas få alla i din omgivning att hålla någorlunda sams och det trivs du med. På kvällen är du på festhumör och du vill gärna ut och träffa människor. Under lördagen tar du dig tid att lyssna på en vän som har problem. Genom att stötta och råda din kompis lyckas ni lösa inte bara hennes utan även några av dina egna problem. På kvällen är det bra om du kommer ut och rör på dig lite. Under söndagen tar du ett löfte allt för bokstavligt och det orsakar problem.

Jungfru 23/8-22/9

Helgen resulterar i en hel del hårt arbete. Du har satt igång projekt som du inte hunnit avsluta och nu måste du se till att ro dina åtaganden i hamn innan det är försent. På fredagen ifrågasätts ditt omdöme och det sårar dig. Lördagen blir rolig inledningsvis, men fram emot eftermiddagen måste du stressa för att hinna med. Visa framfötterna genom att vara lagom påstridig. Under söndagen vill du gärna kombinera dina måsten med någon rolig aktivitet. Låt din fantasi få fritt spelrum.

Annons

Vågen 23/9-22/10

På fredagen och fredagskvällen finns det en hel del positiv spänning i dit horoskop. Det kan vara en flirt/date eller något som har med ditt arbete att göra. Du har svårt att styra dina känslor och ditt hjärta bankar lite hårdare i närheten av en viss person. På lördagen tillåter du dig själv att vara lite dekatant. Du syndar både med mat, shopping och annan lyx. Kvällen blir överraskande lugn. Under söndagen är det bra om du får i väg viktiga papper som har blivit liggande.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir händelserik och lite annorlunda eftersom du plötsligt måste svara för dina handlingar inför en person som har en stark auktoritet. Lördagen bjuder på en överraskning i form av ett besök. Det här är en person som du valt bort från ditt umgänge av någon anledning, men nu när han/hon är tillbaka så känns det helt rätt igen. På söndagen gör du av med alldeles för mycket pengar. Du har lätt för att impulsshoppa trots att din ekonomi är rätt så ansträngd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här helgen är det bra om du är vaken på detaljer. Under fredagen kan ett beröm få din kreativitet att blomma ut. Lördagen handlar om att lägga ihop fakta och försöka att förstå helheten i ett pussel där du saknar vissa delar. Använd logik och slutledningsförmågan för att hitta de saknande bitarna. Under söndagen bör du undvika att anstränga dig. Din hälsa är lite bräcklig och du behöver få tid att återhämta dig efter en tuff arbetsvecka.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du flera olika projekt som du driver och det gör det svårt för dig att slappna av oavsett om det är helg eller vardag. Under fredagen är du ivrig att visa en bekant eller vän dina teorier. Lördagen handlar om att våga tänja på gränserna och om att inte vara så korrekt jämt. På söndagen möts du av flera färgstarka personligheter. Här är det bra om du lyssna på de råd som du får och tar åt dig av den kritik som en kollega eller vän ger dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen har du bråttom att hinna färdigt med ett projekt. Genom att vara både effektiv och noggrann kan du vinna många fördelar. En vän har problem som indirekt rör dig. Det är bra om du lyssna på vad han eller hon har att säga. Under lördagen möts du av en rad olika intryck. Lördagen blir intensiv så var flexibel och följ med strömmen, det blir enklast i längden. På söndagen kan en konflikt mellan dig och en familjemedlem ta fart. Då är det bra om du har fakta bakom dina påståenden.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar om att förnya sig. Tänk inte i gamla invanda spår utan försök att hitta en ny synvinkel och följ dina impulser. Under fredagen är det viktigt att du är bestämd i dina åsikter. Lördagen handlar mycket om familjen och närheten till dem du älskar. Du vill gärna ha din familj nära, samtidigt som de tenderar att gå dig på nerverna. Erkänn för dig själv att lagom är bäst i det här sammanhanget. På söndagen ska du inte vika ned din åsikt bara för att du stöter på mothugg.

Annons