Måndag 27/1- torsdag 30/1

27 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av den här veckan slåss du med en vän om en av dina chefers uppmärksamhet. Till en början är det en vänskaplig tävling, men den utvecklas och blir allvarlig. Onsdagen handlar till stor del om att kunna följa direktiv och om att kunna lyssna på vad människor i din närhet säger. Du har lätt att avfärda värdefull information som skvaller. Torsdagen utvecklas till en riktigt rolig och kreativ dag där du får göra det du älskar att göra.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen blir roliga och kreativa dagar där du jobbare med människor som du tycker om och som inspirerar dig. På onsdagen stöter på problem som har med missade samtal eller felaktig information att göra. Här gäller det att du är exakt och att du tar reda på fakta innan du fattar ett beslut. Torsdagen handlar till stor del om rutiner och om att få saker gjorda i en hyfsad hög takt. Något i ditt privatliv bekymrar dig och gör dig disträ. Följ ditt hjärta i dina val.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen och tisdagen händer det en hel del som har med dina privata relationer att göra. Det handlar till stor del om att du och din partner/vän inte är överrens i en rätt så väsentlig fråga. Lite beroende på er relation kan ni arbeta er igenom era problem och nå en gemensam lösning eller helt enkelt välja att gå olika vägar. Onsdagen blir en lugn dag i motsats till den konfliktfulla inledningen på veckan. Torsdagen handlar om att fatta snabba beslut under press.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då mycket i ditt liv styrs av slumpen. Under måndagen och tisdagen möter du personer som kommer att betyda en hel del för dig senare i livet men som just nu kan kännas oväsentliga. Onsdagen blir en bra dag där mycket fokus ligger på hemmet och på familjen. Under onsdagskvällen passar det bra att träna eller att röra på dig. Torsdagen blir en dag fylld av utmaningar. Här gäller det att hitta lösningar och att medla i konflikter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Början på veckan blir rätt så varierande, särskilt för tidigt födda Lejon. Det ligger en förändring under våren i ditt horoskop och du börjar redan märka av hur det kommer att påverka dig. Mars har en stark relation till ditt tecken och det ger dig en bra drivkraft samtidigt som det gör dig grinig. Under onsdagen händer något som du inte räknat med och som gör att du måste tänka om. Torsdagen handlar om att förmedla en känsla till en person som du inte står så nära.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en händelsefull och intressant vecka. Början av perioden kan upplevas som stressig och en smula kaotisk. Du har händerna fulla samtidigt som du åtar dig nya arbetsuppgifter utan att tänka. Onsdagen bjuder på en del utmaningar i form av att få privatliv och jobb att gå ihop. Du har åtaganden i båda så du hinner varken jobba över eller kan smita tidigare även om du skulle behöva det. Under torsdagen får du inte glömma en släkting eller vän som firar något.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan bjuder på flera roliga utmaningar. Här gäller det att du är med och att du inte tvekar när det kommer till att lyssna på råd som du får. En vän eller kollega har mycket mer erfarenhet inom ett visst område så utnyttja hennes kunskaper och lyssna på vad hon har att säga dig. När det gäller ekonomin bör du vara försiktig med vad du spenderar dina pengar på. Särskilt under onsdagen och torsdagen då du har en förmåga att impulsshoppa i onödan.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan bjuder på flera olika utamningar både på jobbet och privat. Du är just nu inne i en period då du sätter igång en mängd olika projekt, men du har svårt att avsluta dem eftersom något nytt fångar ditt intresse. Det är en stark påverkan från Väduren som gör dig så här impulsiv. Under måndagen och tisdagen måste du arbeta strukturerat om du ska hinna klart i tid på dagarna. Onsdagen blir en blandning av fysiskt arbete och möten. Under torsdagen blandar du nytta med nöje.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite väl ivrig just nu och det gör dig slarvig i vissa projekt. Istället för att engagera dig i en sak i taget så börjar du lite här och där vilket gör din arbetsmiljö väldigt stressig. Hur tråkigt det än låter så är det bra om du gör listor på vad som är viktigt och prickar av punkt för punkt. Under tisdagen väntar goda nyheter. Onsdagen bjuder på hårt fysiskt arbete och många skratt. Under torsdagen kan en vän eller din partner överraska dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du uttråkad och det märks i allt du gör. Du varken har ork eller engagemang nog att starta nya projekt samtidigt som du är väldigt rastlös och missnöjd med det liv du har. Det gäller att du hittar en balansgång mellan arbete och nöjen och att du försöker hitt inspiration i ditt arbete. Ta till vara på de små guldkornen och njut av det som är positivt i din vardag snarare än att fokusera på det negativa. Under onsdagen och torsdagen kan ett möte få dig att hitta tillbaka till din vardagsglädje.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att göra både privat och på arbetet vilket gör att du hela tiden är stressad. Under måndagen och tisdagen är det viktigt att du lyssnar på din omgivning och försöker anpassa dig efter andra. Onsdagen handlar om att det är dina beslut som styr och att du har förmågan att påverka mer än vad du själv tror. På torsdagen gäller det att ställa upp för andra som tidigare har hjälpt dig. Även om du inte har tid eller ork bör du försöka hjälpa till.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en konflikt i ditt horoskop och det tycks till stor del handla om dig själv och om dina mål. Det mesta i din värld cirkulerar kring dig själv just nu och det är inget som du direkt vill eller kan påverka. Du måste få ha den här perioden av själcentrering för att orka ta dig vidare. Det finns många personer i din omgivning som värnar om ditt bästa och det märker du särskilt på tisdagen och onsdagen. Ett samtal från en vän muntrar upp dig med lite skvaller och ny information.

Annons