Fredag 31/1- söndag 2/2

31 jan, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen träffar du en person som gärna vill lära känna dig lite närmare, men själv är du en aningen skeptisk eftersom du inte riktigt litar på personen ifråga.  Under lördagen kan ett påhitt få dig ur balans. Det handlar om en ytlig bekant eller avlägsen släkting som har en hel del idéer och gärna blandar in andra i sina bus. På söndagen får du starkt motstånd när du lyfter frågan om återhållsamhet när det gäller ekonomin.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen har du få eller inga aktiviteter inbokade och det passar dig utmärkt. Det har varit lite för många olika saker på gång i ditt liv under en längre tid så du njuter verkligen av att inte göra någonting. På fredagen ska du se upp med en kollega som beter sig en smula falskt. Under lördagen bör du uppmärksamma någon som fyller år eller har namnsdag. Söndagen handlar om att ta hand om sig själv och om att få vara egoistisk för en gångs skull.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir spännande och varierande, särskilt för tidigt födda tvillingar. Under fredagskvällen kan en vän komma med överraskande nyheter. Lördagen handlar om att våga tro på personer som inte alltid har visar sig vara pålitliga. Det kan bli svårt, men försök att ge din vän en andra chans. Under söndagen får du vara ifred och det tycker du är skönt. Förmodligen ägnar du dig åt en hobby eller någon form av idrott.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du ut och cyklar när det gäller en viss fråga och det kommer att visa sig under fredagen. På lördagen anstränger du dig lite extra för att få människor i din närhet att trivas. Det finns en speciell person som du väldigt gärna vill ska tycka om dig. Här gäller det att inte gå till överdrift utan försök att anstränga dig lagom mycket. Söndagen blir en bra dag där utomhus aktiviteter och barn tycks spela en avgöraande roll.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under fredagen får du uppleva något som är unikt och som får dig att känna att du är väldigt speciell. Lördagen handlar om att samla ihop, summera och strukturera mål inför våren. Just nu har du ett starkt behov av ordning och reda tack vare influenser från jord. Även ekonomin betyder en hel del för dig, du vill gärna lägga undan lite så att framtiden känns trygg. På söndagen är det främst vänner eller familjen som gäller. Det blir en trevlig och okomplicerad dag.

Jungfru 23/8-22/9

På fredagen får du flera goda råd och tips på hur du ska utvecklas som medarbetare. Här gäller det att lyssna noga eftersom en del av den här informationen är en aning kontroversiell och bör användas försiktigt. Under lördagen tar du kontakt med en vän som du verkligen håller av, men som du ser alldeles för sällan. Det blir en ovanligt trevlig dag. Söndagen handlar om att förmedla dina känslor till din partner eller en släkting. Något som kan visa sig bli ganska knepigt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under dagen på fredagen kan frågor om ditt förslutna göra dig upprörd. Det finns hemligheter som du vill ska förbli hemliga och du är inte beredd att offra din integritet även om det ger dig fördelar. Lördagen blir fridfull på gränsen till tråkig. Efter en rätt så jobbig vecka anser du att du förtjänar att vila upp dig. På lördagskvällen blir händelserik och en smula ovanlig. Du träffar nya vänner och gamla bekanta. Söndagen handlar om att sätta sig in i en väns problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen tar du ansvar för dina handlingar även om konsekvenserna är tråkiga. Du vet vad du har gjort för fel och du är beredd att göra allt för att rätta till ditt misstag. Lördagen blir impulsiv. Du följer ditt hjärta den här dagen och ser vart det leder dig. En vän eller partner lyser upp den här dagen lite extra med sitt vackra leende och sin charmiga personlighet. Under söndagen tar du tag i saker i hemmet. Ett samtal med goda nyheter blir en bonus den här söndagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen träffar du på flera olika personer som både kan hjälpa dig och sätta krokben för dig när du försöker uppnå ett visst mål. Var tydlig med hur du tycker och tänker i olika sammanhang. Otydlighet skapar bara förvirring. Lördagen blir stressig eftersom en del av de aktiviteter som du planerat måste ställas in och en del av de aktiviteter du gör måste ändras. På kvällen gäller det att du är flexibel och kan improvisera. På söndagen ska du passa på att vila en hel del.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen tvekar du om du ska tro på ett rykte eller inte. Det klokaste är om du tar reda på fakta istället för att på egen hand försöka lista ut vad som är falskt och vad som är sant. Under lördagen finns det risk oför en konflikt mellan dig och en familjemedlem. Läget har varit infekterat en längre tid och nu känner du att du måste få lätta ditt hjärta. På söndagen träffar du människor som du älskar. Det blir den mest harmoniska och trevliga dagen den här veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen handlar om att ta hand om dina privata relationer. Du sköter om dina kontakter både i ditt yrkesliv och i dina hobbyers, men privat kan du ibland vara lite slarvig med att visa dina närmaste hur mycket de betyder för dig. Lördagen bjuder på ett oväntat besök eller samtal. Det blir en händelserik dag där gamla värderingar ställs på sin spets. Under söndagen förväntas du ställa upp på ett evenemang av något slag. Du är som vanligt social och blir omtyckt av alla.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen bjuder på få överraskningar och en del skämt. Det är en avslappnad dag där vänskapen hjälper dig att ta dig igenom tråkiga arbetsuppgifter som ibland känns orimliga. På kvällen träffar du gärna vänner eller umgås på tu man hand med din partner. Under lördagen inträffar något oväntat som får dig att funder över hur världen egentligen fungerar. Du får lite nya insikter både om dig själv och om andra. Söndagen blir en kreativ dag där din fantasi är det enda som sätter gränser.

Annons