Måndag 3/2- torsdag 6/1

03 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är det viktigt att du lyssnar på människor i din närhet och tar åt dig av den kritik som du får. Genom att lyssna och lära så utvecklas du en hel del. Tisdagen blir stressig eftersom du förväntas vara på fler olika poster samtidigt. Det är svårt att hinna med både ditt eget och andras arbeten. Onsdagen är varierad, rolig och annorlunda. Det blir en bra dag. Torsdagen handlar om att stävja ett rykte innan det börjar betraktas som fakta istället för skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds rätt så tungt. Stora förändringar i ditt liv tvingar dig att leta eter nya sätt att anpassa dig till din vardag. På tisdagen är det hårt arbete som gäller och ett försök att glömma det mesta omkring dig. Onsdagen blir emotionell och det känns både jobbigt och bra på samma gång. Du behöver en möjlighet att få leva ut dina känslor avsett om det rör sig om tårar, ilska eller frustration. Under torsdagen känner du att du äntligen är på rätt spår och att du avslutat ett kapitel i ditt liv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en hel del på gång i ditt liv just nu och det handlar först och främst om en förändring som du inte kan råda över. På måndagen är det rutiner som styr ditt liv och hjälper dig att komma igång och att hålla tankarna på plats. På tisdagen så försöker du anpassa dig efter andra personers önskamål. Onsdagen och torsdagen är bra dagar att reflektera, fundera och att ta ett steg vidare mot ditt nya liv. Genom att anpassa dig och försöka vara positiv så kommer det mesta att ordna sig.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen tar du hand om din familj och om dem som står dig nära. Det finns en sorgsenhet och ett lugn i ditt tecken som är ovanlig att se. Oavsett hur du hanterar din vardag så vandrar din tankar till ditt privatliv. Under onsdagen kommer det fram en nyhet som kan vara chockerande och skrämmande på samma gång. Tordagen blir en bra dag där du äntligen börjar planera framåt och se ljuset i tunneln. Du unnar dig tid för dig själv de här dagarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du går igenom en positiv förändring i ditt horoskop som både stärker dig och får dig att tro på framtiden. Under måndagen och tisdagen kan det vara tungt att utföra fysiskt arbete. Din kropp är inte i toppform så ta hand om dig själv. Under onsdagen blir du tvungen att ljuga för någon närstående och det irriterar dig. Torsdagen handlar om att finnas till hands för de personer som du älskar och som litar på din styrka.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en stressig vecka eftersom många tycks vara sjuka och det blir lite upp till dig att ta tag i allt som sker omkring. Måndagen och tisdagen bjuder på flera olika överraskningar som både ställer till det eftersom de är oplanerade och som lyser upp dagen eftersom de är trevliga. Onsdagen blir en ganska organiserad dag där du får den struktur som du vill ha. På torsdagen är det bra som du lyssnar på din chef och gör som han eller hon säger. I det här fallet vet han/hon bäst.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att fokusera på rätt saker. Det finns en ovanlig rastlöshet som kommer sig av större planeter som är i omvälvning. Här gäller det att lyssna på din kropp och att ta en sak i taget. Så fort du försöker dig på flera saker samtidigt så blir det rörigt. Måndagen och tisdagen handlar om arbete och om att finnas till hands. På onsdagen får en frågeställning dig att fundera över framtiden. Torsdagen handlar om att stötta sin en vän med personliga problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte rädd för att säga ifrån och det är bra Genom att vara riktigt bestämd så blir vardagen enklare, samtidigt måste du hitta en balans så att du inte kliver kollegor och familjemedlemmar på tårna i onödan. Under måndagen och tisdagen är det bra om du agerar rationellt. Onsdagen handlar om att värna om framtiden och att vara försiktig med att tro på rykten. På torsdagen blir du lite förälskad i en person som du möter. Det handlar mest om att han/hon är så charmig och trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu går ditt horoskop igenom en del förändringar och det kan påverka ditt humör både positivt och negativt. Under måndagen och tisdagen är du väldigt splittrad. Det finns många saker att ta tag i och du vet inte riktigt vart du ska börja nysta. Onsdagen handlar om att förmedla en känsla av lugn till en närstående som är nervös inför något. Du blir klippan som den här personen lutar sig mot. På torsdagen finns det risk för att du blandar ihop fakta och rör till det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att tänka på och det är en emotionellt turbulent vecka. När det kommer till konflikter måste du tänka på att det alltid är två som bråkar och att en del av skulden ligger på dig. Ditt humör pendlar väldigt mycket just nu. En del beror på att det är så mycket på gång i ditt liv och en del kommer sig av Mars inflytande på ditt tecken. Under början av veckan är det bra om du flyter med strömmen. På onsdagen dyker en rolig överraskning upp. Torsdagen handlar om att var praktisk.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period som är väldigt händelserik på gott och på ont. Genom att finnas till hands för din omgivning tvingas du att lösa problem som inte riktigt ligger på ditt bord. Du gör det av omtanke för dina nära och kära. Under måndagen och tisdagen är det hårt arbete och sena kvällar som gäller. Onsdagen blir lite lugnare och du kan ägna dig åt saker som är intressanta snarare än som är ett måste. På torsdagen undrar du över vart veckan tagit vägen. Du har svårt att hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan markerar en positiv nystart för din del. Det kommer in en oväntad energi i ditt tecken som hjälper dig vidare. Du är glad att du äntligen är lite friare att göra som du vill att och inte omständigheterna låser fast dig. På måndagen och tisdagen passar du på att spendera tid med människor som du älskar. Det blir roliga och innehållsrika dagar. Onsdagen handlar om att lyssna och ta åt sig av den kritik du får. På torsdagen väntar goda nyheter.

Annons