fredag 7/2- söndag 9/1

07 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen hoppas du på goda nyheter som tyvärr uteblir. Det har blivit en miss i kommunikationen och därför blir beskedet senare än du tänkt dig. Lördagen handlar om familj, familj och åter familj. Det blir en mysig utedag där roliga aktiviteter och lite bus står på agendan. Söndagen blir en mer inomhus betonad dag där du ägnar dig rätt så mycket hobby. Det bli en lugn en bra avslutning på veckan.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska bra helg där du fokuserar mycket på drömmar och planer om framtiden. Normalt sett är du en jordnära person som lever mycket här och nu, men av någon anledning behöver du får drömma dig bort lite just nu. Fredagen blir stressig men givande. Lördagen handlar om vänskap och om att lita på de personer som står dig nära. Under söndagen stöter du på fördomsfulla människor och det irriterar dig. Du står gärna upp för dem som behöver hjälp eller är utsatta.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen blir stillsammare än du tänkte dig. Efter en tung period börjar du äntligen att se framåt och att se ljuset i tunneln. På fredagen så samlar du information av någon anledning och det håller dina tankar sysselsatta. På kvällen är det främst familjen och dina nära som gäller. Under lördagen fattar du ett kontroversiellt beslut som hjälper dig att hitta ny energi. Söndagen handlar om att sortera ut saker och röja. Det kan vara en mental eller en fysisk röjning.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen lyssnar du inte på de råd som du får utan väljer att helt gå din egen väg och det får konsekvenser. Fredagskvällen blir lagom mysig och stillsam. Under lördagen möter du nya personer som får dig att drömma om framtiden. På söndagen är det viktigt att du fattar ett beslut hur motigt det än känns. Du är väldigt ambivalent, det är därför det tar emot att göra på ena eller andra sättet. Nu tvingas du av yttre omständigheter att fatta ett beslut rätt så omgående.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen fattar du många beslut som rör framtiden och det är bra. Du behöver en hel del positiv energi för att orka med och det får du från din stöttande omgivning. Fredagen blir stressig men rolig. Lördagen ser social ut. Du är mittpunkten för hela din omgivnings uppmärksamhet, Njut av att vara i fokus helt och fullt. På kvällen äter du gärna god mat tillsammans med familjen. Söndagen handlar om att motivera varandra på ett bra sätt. Här är det ömsesidigt stöd som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här helgen är det bra om du omvärderar vissa delar av ditt arbete. Det har uppstått en ny situation som gör att du måste tänka om när det gäller vad du vill med framtiden. Under lördagen kan en vän få dig att må riktigt bra. Lördagskvällen blir mysig på alla sätt och vis. Under söndagen får du gärna var lite aktiv. Du mår bra av att komma ut och röra på dig. Under dagen får du ett samtal som väcker fler frågor an det besvarar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du en hel del olika projekt på din agenda och det gäller att hinna med allt som du planerat. På fredagen stressar du en hel del, men det verkar inte bli mer gjort för det. Försök att fokusera på en sak i taget så blir det enklare. Lördagen handlar om samverkan och om att få människor i din närhet att känna sig bekväma. På söndagen satsar du stort för att vinna fördelar i ett visst sammanhang. Det tycks främst röra sig om tävling eller sport.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här helgen är det viktigt att du kollar upp fakta i en viss fråga innan du blir arg eller irriterad. Det kan hända att du fått en hel del bakom foten och då lägger du energi på ilska alldeles i onödan. På fredagen får din en fin komplimang som lyser upp dagen. Lördagen handlar om att samarbeta med många olika människor. Här gäller det att hålla till godo med att någon annan tar kommandot. Söndagen lovar en hel del turbulens, men du lyckas vända motgång till medgång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen handlar till stor del om att mötas halvvägs. En av dina vänner och du är inte ense i en viss fråga och om ni inte ska bli osams på riktigt så är det bra om du kompromissar. Lördagen blir händelserik och tempofylld. Här gäller det att du hänger med när en familjemedlem eller kompis hittar en massa aktiviteter. På söndagen är du ganska matt och försöker ta det lugnt. Du känner att du behöver koppla av, men risken finns att ödet vill överraska dig med ännu en aktionfylld dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir minnesvärd eftersom du presterar mer än du brukar inom ett område som har med arbetet att göra. Under fredagskvällen kan en gammal förälskelse vakna till liv. Lördagen bjuder på lugn och ro. Månen skänker ditt tecken ovanligt mycket harmoni och du får en chans att återhämta dig efter en ansträngande vecka. Se till att stå på dig när det kommer till saker som du tror starkt på. Under söndagen drabbas du av tvivel och du tar avstånd från en person som tidigare stått dig nära.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under hela fredagen får du möjlighet att imponera på en medarbetare eller chef. Det handlar inte enbart om din kompitens utan även om din förmåga att anpassa dig för gruppens bästa. Under lördagen träffar du vänner och bekanta som du tycker mycket om. De finns ständigt vid din sida och ställer upp när du behöver råd. Dagen tycks också handla om ett hantverk av något slag. På söndagen tar du chansen att få frisk luft. Det är mycket som gnager inom dig och du behöver få komma ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen blir lite annorlunda emot vad du är van. Det ser ut som din närmiljö förändras antingen i form av en resa eller så är du bortbjuden under stora delar av helgen. Lördagen blir en dag fylld av nya intryck och upplevelser. Här är det bästa tipset för dagen att verkligen ta till vara på nuet. Under söndagen tycks en hel del gamla minnen vakna till liv igen. Du drömmer dig bort till en enklare tid utan lika många krav på dig.

Annons