Måndag 10/2- torsdag 13/2

10 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen har du det ganska lugnt, Du behärskar en del nya tekniker på ett bra sätt och du känner dig trygg i din situation. På tisdagen konfronteras du med personer som har en förmåga att göra dig upprörd. Här gäller det att du håller humöret i schack. Mars placering kan göra dig extra aggressiv den här perioden. Onsdagen och torsdagen tycks till stor del kretsa kring familjen och kring en nyhet som berör er på ett personligt plan.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en ganska tuff dag, särskilt för tidigt födda Oxar. Du tvingas att ta itu med känslor som du sopat under matten en längre tid. Torsdagen handlar om att gå vidare och att förlåta människor som behandlat dig illa. Under onsdagen och torsdagen är det bra om du verkligen är uppmärksam på signaler som en kollega eller vän sänder ut. Han/hon mår inte bra men har svårt att uttrycka sina känslor i ord.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Veckan inleds lugnt och försiktigt vilket passar dig bra. Det har varit en hel del dalar och toppar i ditt horoskop den senaste tiden så nu gäller det för dig att tillbaka till en fungerande vardagsrytm. Under måndagen och tisdagen är det viktigt att du fokuserar på en sak i taget och inte låter dina tankar irra omkring. På onsdagen kan ett möte ge dig inspiration och framtidshopp. Torsdagen handlar om att ta tag i praktiska problem och låta din logiska sida blomma ut.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan inleds stressigt eftersom du tycks ha svårt att komma igång på mornarna. Hur du än gör kommer du alltid senare hemifrån än planerat. Under måndagen och tisdagen ska du lyssna noga på de råd du får från en kollega. Hennes tips kan spara tid för dig. Onsdagen och torsdagen blir rolig och lite flirtig. Venus skänker ditt tecken en air av positiv energi som både män och kvinnor reagerar på. Du är omedveten om din nyvunna charm och blir förvånad över all uppmärksamhet du får.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en metamorfos just nu och de här första veckorna i februari är inledningen på din förvandling. Under måndagen och tisdagen är det främst rutiner som spelar stor roll i din vardag. Du hänger dig fast vid det invanda och kända eftersom du vet att förändringar väntar runt hörnet. På onsdagen kan en nyhet göra dig antingen jätteglad eller upprörd lite beroende på hur du mår för stunden. Torsdagen handlar om att begrava en gamma stridsyxa och gå vidare med ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen är du ganska svår att ha att göra med. Ditt humör pendlar väldigt den här veckan och just på måndagen har du en dipp. Tisdagen blir bättre. En påverkan från Månen ger dig en kreativ energi och massor av humor. Under onsdagen kan en vag idé utvecklas till ett genidrag från din sida. Du kan vinna både pengar och framgång på din idé.  Torsdagen blir händelserik och stressig. Du har massor av järn i elden och det gäller att hinna med att förverkliga alla planer som du har.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen inleds med roliga nyheter, även om de inte berör dig direkt. På måndagskvällen åtar du dig ett uppdrag av något slag. Tisdagen handlar om att hitta rätt i en obekväm situation. Försök att inte dra förhastade slutsatser lyssna och lär av vad andra har att säga. Onsdagen blir ganska rolig men samtidigt rätt så krävande. Dagen tycks handla om möten eller utbildning där kunskap är i fokus. Under torsdagen försöker att jobba praktiskt så mycket som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan är det viktigt att du inte blandar ihop fakta med rykten. Det finns en tendens i ditt horoskop som varnar för slarv, särskilt i sammanhang som har med källforskning att göra. Bästa knepet att undvika missförstånd är att inte ta något för givet utan att själv leta fram sanningen. Måndagen och tisdagen blir intressanta dagar som rymmer både sorg och glädje. Under onsdagen är du rätt så slarvig. På torsdagen kan du göra riktigt bra fynd om du bara håller ögonen öppna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan bjuder på framgångar på det privata planet. Är du singel har du goda möjligheter att springa på kärleken under de närmaste veckodagarna. Det du bör tänka på är att passionen i ditt liv inte kommer att vara eller se ut som något du tänkt dig från början. Här gäller det att vara öppen för det nya. Under måndagen och tisdagen kan det uppstå en konflikt mellan dig och en kollega. Onsdagen handlar om kompromisser. På torsdagen ska du följa din intuition så hamnar du rätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen ställer du krav på din omgivning och du blir besviken om de inte lever upp till dina förväntningar. Under onsdagen är du i centrum för många personers uppmärksamhet. Det blir en bra dag. På torsdagen råkar du ut för en del spydiga kommentarer. Här gäller det att inte svara tillbaka utan låta personen i fråga få skämmas för sitt omogna beteende. Ibland är det bästa försvaret iskall tystnad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del olika människor omkring dig i början av veckan och det ställer krav på både ditt minne och dina sociala talanger. Under måndagen och tisdagen fungerar du som stöd för någon som står dig nära. Onsdagen handlar till stor del om att lyssna på en chef eller en medarbetares åsikter. Genom att vara uppmärksam kan du undvika tidskrävande misstag. På torsdagen är du väldigt trött. Du har svårt att motivera dig själv att ens kliva ur sängen på morgonen.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt horoskop talar om stora förändringar, resor och nya perspektiv. Det här är en pågående process som kanske inte märks så tydligt den här veckan, men du kan nästan känna lukten aväventyr i luften. Under måndagen är du rastlös. Du har svårt att koncentrera dig. Tisdagen och onsdagen tycks först och främst handla om ekonomi. Det kan gälla dina privata finanser eller så gäller det pengar som är knutet till ditt arbete. Torsdagen är en bra dag att ägna sig åt kreativa uppgifter.

Annons