fredag 14/2- söndag 16/2

14 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på löften och på romantik. Det finns en stark passion i ditt tecken. Som singel söker du dig gärna ut för att möta nya människor. Du vill uppleva kärleken. Under lördagen är du ganska trött och det innebär vila för din del. En slö dag där du återhämtar dig efter en tuff vecka. Söndagen tycks handla om släkt och vänner. Det kan vara allt från en anspråkslös söndagsmiddag till en födelsedagsfest.

Oxen 20/4-20/5

Helgen kommer överraskande fort och fredagen bjuder på god mat och trevligt umgänge. Under lördagen är du tvungen att ta itu med uppgifter som kanske inte är så roliga, men som är nödvändiga. Det blir en dag då siffror och ekonomi tycks stå i centrum för din uppmärksamhet. Under söndagen anstränger du dig lite extra för att få ordning på vardagen. Mycket tycks handla om att få dina privata intressen att samsas med arbete och familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Helgen blir trevlig, men lugn. På fredagen äter du gärna en god middag tillsammans med din partner eller familj. Det blir en skön avslutning på en ansträngande vecka. Lördagen handlar om att stå för det du ha gjort och om att informera människor i din närhet om vissa beslut som du tagit. Tvillingen kan lätt bli ambivalent, men här gäller det att du håller fast vid dina planer. Under söndagen tvingas du träffa personer som du inte är så förtjust i. Trots din tveksamhet blir dagen riktigt rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen låter du gärna romantiken flöda. Kräftan är en känslomänniska så fredagen bjuder på ömhet, passion och närhet. Är du singel lägger du ned energi på att få din familj och dina vänner att må bra.  Lördagen blir krävande eftersom du är tvungen att göra klart ett projekt som du påbörjat. Du är inte bra när det kommer till deadlines, men i det här fallet har du inget val. På söndagen ska du passa på att ägna dig åt ett fritidsintresse som du nyligen tagit upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inte särskilt målmedveten vilket gör att du inte får så mycket gjort på jobbet. Du påbörjar gärna projekt men har svårt att avsluta dem. Ditt intresse svalnar för snabbt. Fredagen blir en härlig dag fylld av värme och skratt. Lördagen bjuder på fysiskt arbete, en del smågräl och riktigt, riktigt mysiga stunder. Under söndagen kan det hända att du förlorar ett vad av något slag. Egentligen handlar det mest om din stolthet som blir lite stukad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period där du hela tiden försöker att komma ett steg längre i dina planer både när det gäller arbete och ditt privatliv. Tyvärr kör du slut på dig själv och det gör att ditt tålamod när det gäller människor i din omgivning tryter. Försök att inte lägga energi på att irritera dig på saker som inte kan påverkas. Lördagen bjuder på en överraskning som har med en släkting att göra. Under söndagen tar du över kommandot när det gäller planerandet av en tillställning eller en resa.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen finns det en hel del personer som gärna flirtar med dig. Du är ovanligt attraktiv just nu och det gör att du drar till dig både välkomna och ovälkomna beundrare. På lördagen har du fullt sjå att hålla jämn fart med en vän som hela tiden har nya projekt på gång. Det bästa är om du kan bromsa ned din kompis tempo en aning. Under söndagen tar du mod till dig och ställer en fråga som du inte vet om du vill ha svaret på.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen bjuder på en hel del tempo och massor av nya intryck. Det kan vara att du är ute och reser eller så har du bara sett till att fylla almanackan ordentligt. Fredagen bjuder på romantik med ett stänk av allvar. Lördagen handlar om att våga vara sårbar och om att ta första steget. Under söndagen snöar du gärna i på detaljer av olika slag. Någon i din omgivning blir galen på att du inte kan se helheten utan hakar upp dig på småsaker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen vill du gärna visa upp en kreativ sida. Det kan vara allt från ett hemgjort valentinkort till en romantisk middag. Som singel är du flirtig och utåtriktad. Du är redo att möta kärleken, frågan är om kärleken är redo att möta dig. Under lördagen tar du initiativ som har med ekonomi och trygghet att göra. Det blir en intressant dag är siffrorna styr. På söndagen vill du övertala en bekant eller vän att följa med dig på ett ganska ogenomtänkt äventyr.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen undviker du att reta upp en person som du vanligtvis är bra på att trigga igång. Resultatet blir en minnesvärd och mysig kväll. På lördagen är det träning eller någon form av idrott som står på agendan. Det blir en intensiv dag där du hela tiden försöker att få alla i din omgivning att trivas. Söndagen handlar om att du bör undvika diskussioner med en envis vän. Här är det bättre att din kompis får som hon vill. Det är ingen viktig strid att vinna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen bjuder på en kombination av fritidsintressen, arbete och vila. Fredagen blir rolig och överaskande. På lördagen tar du tag i lite trista uppgifter som måste slutföras. Du är mån om att vara rättvis och du är bra på att medla vilket gynnar alla i din närhet. Söndagen handlar mer om dig själv och om dina intressen än om något annat. Det blir en bra dag där du får chansen att testa en teori som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i en period där du har svårt att hitta fokus. Fredagen blir rörig och förvirrande, men till slut lyckas du avsluta all dina projekt. Under fredagskvällen finns det utrymme för både hemmamys och romantik. Lördagen bjuder på flera överraskningar som har med en bekant eller avlägsen släkting att göra. Här gäller det att hålla isär fakta och att få personen ifråga att lyssna på de råd som du har. Under söndagen ska du inte tveka om du får ett bra erbjudande.

Annons