Måndag 17/2- torsdag 20/2

17 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen växer ditt tvivel i en fråga som rör arbetet. Tisdagen handlar om att kompromissa och om att ta och ge. Du måste vara lyhörd. Det finns risk för svartsjuka under onsdagen. En person som du bryr dig om lägger lite för mycket tid på att umgås med en annan.  Här gäller det att du försöker vara objektiv och inte låter känslorna rusa iväg. På torsdagen är du flexibel. Du får utlopp för din kreativitet. En bra dag med andra ord.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen börjar bra. Du har fullt upp, men tack vara att du är fokuserad lyckas du med det mesta du tar dig för. Tisdagen tycks handla om känslor och minnen. Under onsdagen är Venus stark i ditt tecken och det ger dig en sexig utstrålning. Under onsdagskvällen kan det hetta till mellan dig och en vän. På torsdagen tycks du förbereda dig för en resa, en kurs eller en temporär förändring. Det blir både en dag och en kväll som kräver att du har huvudet på skaft.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan bjuder på en hel del överraskningar. Redan på måndagen möter du någon ur det förflutna som visar sig bli ett bra stöd i en jobbig situation. Torsdagen blir lugn, men krävande. Du måste testa på nya saker som du inte prövat på tidigare. Onsdagen och torsdagen handlar om information och om hur du ska få ut den på rätt sätt. Här gäller det att inte linda in sanningen utan att vara väldigt ärlig redan från början.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här veckan får du ett trevligt förslag från en kollega eller arbetskamrat. När en chef plötsligt ger dig beröm som kan tolkas som kritik blir du orolig. Du gillar inte när människor är otydliga. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete inför någon som di glömt bort. Torsdagen handlar om att samla energi inför ett prov eller en test av något slag. Här gäller det att utnyttja det tillskott du får från Solen.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Måndagen handlar om att var stark och om att tro på sig själv även när det går trögt. På tisdagen får du flera fina komplimanger av en vän eller kollega som fattat tycke för dig. Onsdagen handlar om moraliska frågar. Du ser en kollega eller vän råka illa ut och frågan är om du ska stötta henne eller dra dig undan. Du vet att risken är stor att du själv får problem om du försvarar din vän. Under torsdagen vill du visa hur mycket din familj betyder för dig. Det finns mycket kärlek i ditt horoskop den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under början av veckan kan Månen få dig att bli drömmande. Du får svårt att fokusera och du fladdrar iväg i dina tankar. Under tisdagen blir du glatt överraskad när en kollega/vän bestämmer sig för att hjälpa dig utan att du ber om det. Under onsdagen ska du undvika att diskutera med en familjemedlem som tenderar att bli upprörd för det minsta lilla. Byt samtalsämne om du känner att samtalet börjar glida iväg på hal is.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period som är väldigt lyckosam för dig. Den här veckan går det mesta din väg och du får både komplimanger och positiv konstruktiv kritik. Under måndagen och tisdagen är du ovanligt effektiv tack vare Mars påverkan på dit tecken. Onsdagen handlar om kreativitet och att lita på dina instinkter. Torsdagen tycks först och främst kretsa kring vänskap, lojalitet och ett behov av att förstå. Här gäller det att inte vara rädd för att ställa frågor.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan inleds med en del frågetecken. Du undrar över saker som har med arbetet och vissa rutiner att göra. Under måndagen söker du svar som kan vara jobbiga att få. På tisdagen får du oväntat stöd från en vän eller kollega. Onsdagen handlar om att fokusera energin rätt. Just nu är du rätt så trött och du har svårt att orka med dagarna. Torsdagen blir en trevlig dag där dina sociala talanger får komma till sin rätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan blir givande även om inledningen blir lite jobbig. Du är en tendens att komma försent både till jobbet och till möten. Försök att lägga på ytterligare en kvart till den tid du beräknar att det ska ta för att ta sig mellan A och B. Med extra marginal så slipper du chansa. Tisdagen bjuder på goda nyheter. På onsdagen lyckas du överträffa dig själv. Undvik skaldjur på fredagen så undviker du att bli matförgiftad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period där du har lite svårt att komma överrens med människor. Egentligen handlar det om att du upplever många i din omgivning som korkade eller naiva. Mars ger ditt tecken bristande tålamod och förstärker de här negativa effekterna. Om du bara håller ut kommer känslan att försvinna och allt blir bra igen. Bra dagar att gör affärer på är måndag och onsdag. På måndagen  får du lära känna en ny person. Torsdagen blir både rolig och stressig på samma gång.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under början av veckan är du lite extra uppmuntrande mot en vän som har dåligt självförtroende. På måndagen ska du lyssna noga på den information du får under ett möte. Tisdagen handlarom känslor och om att lyssna. Onsdagen är bra för praktiska sysslor både på jobbet och i hemmet. Under torsdagen blir du ifrågasatt av en kollega och det uppskattar du inte. För dig är det viktigt att behålla din auktoritet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen stressar du för att hinna med en deadline av något slag. Onsdagen handlar om en kompromiss som du egentligen inte är villig att gå med på. På torsdagen träffa du en person som inte bara inspirerar dig utan han eller hon väcker en slumrande passion hos dig. Det kan röra sig om ett kreativt projekt lika väl som en förälskelse. Oavsett vad den här passionen rör sig om så lyser den upp din vecka.

Annons