Fredag 21/2- söndag 23/2

21 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen är du stressad över många saker. Det ligger ett tungt ansvar på dina axlar och det är helt upp till dig att se till saker fungerar både på arbetet och hemma. Lördagen blir behagligare. Du kan dela dina funderingar med en vän eller partner. Det blir en social dag med betoning på utomhusaktiviteter. Det riktigt kryper i dig av vårkänslor. Under söndagen testar du en släktings tålamod. Han eller hon har försökt att få dig att ta ditt förnuft till fånga.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lång och rolig fredag där du lär dig en hel del. Nyckeln till att klara de påfrestningar du utsätts för under delar av dagen är att ha tålamod. Lördagen tycks bjuda på god mat och miljöombyte. Det blir en skön dag där familjen står i fokus. Under söndagen ska du våga ta ut svängarna lite extra. Det är genom att testa dina gränser som du vet vad du går för. Var modig i sammanhang som rör sport och fritid.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen handlar till stor del om att ta hand om de dina. Det har varit mycket fokus på dig och dina problem så nu är det bra om du flyttar uppmärksamhet från dig till någon annan. Fredagen blir intensiv och lång. Lördagen bjuder på flera roliga överraskningar och massor av värme från din omgivning. Venus är i en positiv position som hjälper dig att övervinna problem och se positivt på livet. Under söndagen tvekar du om du ska erkänna ett misstag eller fortsätta att tiga.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen är du mycket upprörd över något som har hänt under veckan eller under fredagen. Det tycks röra sig om ett beslut som en vän eller kollega har fattat. Det kan vara att någon ska flytta, byta arbetsplats eller bara göra sig otillgänglig en tid framöver. Det här är en person som du tycker om och som du vill ha i ditt liv så känslorna svallar. Lördagen blir lite mer stillsam än övriga veckan. På söndagen tycks du ägna dig åt praktiska projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen ska du se upp med falska rykten. En ytlig vän/granne försöker få dig att framstå i dålig dager. Under fredagskvällen passar det bra att träffa vänner och vara social. Lördagen blir stressig eftersom du har lite för många bollar i luften samtidigt. Här gäller det att planera noga. På söndagen ska du inte tacka nej om en vän eller släkting erbjuder dig sin hjälp. Låt inte stoltheten segra över det faktum att du behöver all hjälp du kan få med ditt projekt.

Jungfru 23/8-22/9

Just den här fredagen har du en förmåga att vara lite klumpig i ditt sätt att uttrycka dig. Du säger vad du tycker och tänker rakt ut från hjärtat utan att funder över hur dina uttalanden kommer att uppfattas. Lördagen blir en rolig och kreativ dag där du kläcker en massa idéer. Var inte rädd för att ta ut svängarna. Du behöver ta riskerför att lyckas. På söndagen kan ett samtal eller ett sms rubba dina cirklar. Du inser att du måst ändra på inbokade aktiviteter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen är det full fart från fredag kväll till söndag natt. Du har en massa planer och du ser till att infria varenda en av dem. Fredagen handlar om att vara social och om att knyta viktiga kontakter. Under lördagen är du väldigt verbal och du lyckas sälja in dina idéer oavsett hur galna de är. Lördagen handlar även om möten. På söndagen tar du tag i en miljon praktiska, men tråkiga saker. Du får massor av energi från Solen den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen bjuder på få överraskningar och hårt arbete. Du uppmuntrar, lirkar och smickrar kollegor så att de presterar lite mer än vanligt. Genom din charm lyckas du rädda dagen. Lördagen blir en riktig vilodag där du kan ägna dig åt antingen en hobby eller bara slappa hemma. Trevliga samtal och god mat tycks kanta den här dagen. Under söndagen söker du svar på en fråga som rör ditt privatliv. Du inser snart att det svar du söker har flera bottnar och sanningen är svår att få fram.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen bjudet på roliga aktiviteter och trevligt umgänge. Det ser ut som du ska ut och resa, antingen med familj eller med vänner. Fredagen tycks till stor del handla om att ta sig från A till Ö. På lördagen är du lite busig och du driver gärna med människor i din omgivning. Tänk på att alla inte har samma humor som du har. Under söndagen tycks du ägna dig åt aktiviteter utomhus. Det blir en skön dag som bjuder på en rejäl nypa frisk luft.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen tvekar du om du ska våga lita på en vän eller inte. Den här personen har en förmåga att hitta på saker eller komma med halvsanningar. I det här fallet är han/hon helt ärlig. Under lördagen verkar du vara involverad i ett större projekt. Dagen går fort och du har jätteroligt. Du träffar nya vänner och upplever en hel del äventyr. På söndagen testar du hur långt du kan provocera en släkting innan han/hon flyger i luften.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en harmonisk period och du tar dagen lite som den kommer. Fredagen tycks bjuda på nya upplevelser och en hel del tålamodsprövande aktiviteter. Under lördagen njuter du av lugn och ro. Stora delar av dagen ägnar du åt film, musik eller litteratur. Kvällen handlar om nya kontakter och god mat. På söndagen blir det många glada skratt. Du inser att du verkligen satt delar av din familj i klistret och nu iakttar du deras uppfinningsrikedom.

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen blir stillsam trevlig. Fredagen bjuder på intellektuella utmaningar och roliga projekt. Lördagen handlar om dina vänner om din familj. Det blir en skön dag där du kan fokusera på saker som du älskar att göra. Kvällen bjuder på hemmamys och lagom mycket familjegräl. På söndagen aktiverar du inte bara dig själv utan hela din familj i ett projekt som är både utmanade intellektuellt och kreativt på samma gång. Dagen går svindalande fort.

Annons