måndag 24/2- torsdag 27/2

24 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lite stressig eftersom du slits mellan två plikter. Den ena privat och den andra har med arbetet eller skola att göra. Under tisdagen är det bra på du är uppmärksam på detaljer, inte bara när det gäller dit eget arbete utan även på dina kollegors prestationer. Om du håller ett vakande öga är risken mindre för misstag. Onsdagen kretsar kring hälsa och hygien. På torsdagen låter du känslorna härja fritt och det ger ett rätt så varierat resultat.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön start på veckan. Det mesta följer ett behagligt tempo och du tar dagarna som det kommer. På onsdagen tycks du är en del saker att göra. Dagen kan bli en smula stressig, men på det hela taget intressant. Torsdagen ä r en bra dag att unna dig lite extra lyx. Efter tunga veckor på jobbet förtjänar du lite avkoppling. Tänk på att hålla kontakten med en vän eller släkting som har det lite svårt just nu.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir bra om du fokuserar dig på rätt saker och inte låter tankarna sväva fritt. Under tisdagen kan en påverkan från Månen göra ditt humör en smula nedstämt. En vän eller släkting försöker att peppa dig. Lyssna på vad han eller hon säger. Onsdagen och torsdagen handlar om att vara kreativa och om att låta fantasin få fritt spelrum. Du skapar som bäst när du tänker fritt. Torsdagen kan även bjuda på en romantisk kväll för nyförälskade Tvillingar.

Kräftan 21/6-22/7

Du måste lyssna på de råd som du får och inte ta åt dig av all kritik som haglar över dig just nu. Du gör ditt bästa och det finns inget mer du kan göra just nu som situationen ser ut. Under tisdagen får du flera roliga förslag för sommaraktiviteter. Onsdagen handlar om att vara närvarande och om att visa empati snarare än om att lösa problem. Genom din medkänsla visa du att du bryr dig. På torsdagen finns det utrymme både för hårt arbete och egen tid. Det blir en bra och kreativ dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir stressig eftersom du som vanligt bokat in lite för många aktiviteter. På tisdagen kan en överraskning rubba dina cirklar och få dig att fundera över de beslut som du fattat det senaste halvåret. Onsdagen handlar om att ta och ge. Det blir en dag fylld av komprimisser. Under onsdagen finns det stor risk att du hamna i bråk med en vän/kollega/familjemedlem. Ditt humör är väldigt upp och ned den här dagen och du har svårt att hålla inne med dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir förvånansvärt problemfri. Du njuter av en lugn och harmonisk dag där dina egna intressen är i fokus. Tisdagen bjuder flera olika utmaningar. Här gäller det att du lyssnar om din omgivning och känner in stämningen. På onsdagen kan du lätt drabbas av oro. Det kan vara inför ett möte eller så handlar det om ett framträdande som du ska göra inom kort. På torsdagen är du i högform och din charm förstärks av Venus vilket gör dig oemotståndlig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu får du inte lita för mycket till rykten utan ta reda på fakta själv innan du dömer någon. Under måndagen och tisdagen händer det mycket i ditt liv. Onsdagen handlar till stor del om sympati och om att sätta sig in i någon annans situation. Torsdagen bjuder på både skratt och gråt. En riktigt känslor fylld dag. På kvällen finns det någon som vill träffa dig, men som är lite blyg. Här är det du som får ta första steget.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då dina känslor är väldigt starka. Oavsett om du är glad, arg eller ledsen så har du svårt att inte visa hur du mår. Under måndagen och tisdagen har du svårt att ta kritik, även om den till största del är positiv. Onsdagen handlar om att lyssna på en kollega och försöka att förstå vad han eller hon vill säga dig mellan raderna, inte på vad han eller hon säger rakt ut. Torsdagen är en bra dag för fysiskt arbete eller sport. Du har ovanligt mycket energi i ditt horoskop just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen bjuder på en hel del variation. Det blir en händelserik dag där du står i centrum för det mesta som sker. Under onsdagen är du ovanligt förlåtande mot en vän som begått ett misstag. Torsdagen handlar mer och att stödja och finnas till hand än om att själv prestera. Det blir den lugnaste dagen den här veckan. Det verkar som om du träffar en person som inspirera dig den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen gör du lite som du själv vill. Det blir en underbar dag där du njuter av att få vara i centrum. Tisdagen bjuder på överraskningar av olika slag. Under onsdagen är du aktiv och det ger det resultat som du eftersträvar. Du är verkligen på hugget den här dagen. Torsdagen bjuder på ett lugnt tempo och på flera möjligheter att få lära dig nya saker. Du verkar studera eller vara på någon kurs av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Någon beundrar dig men har svårt att få fram det till dig. Du verkar knappt lägga märke till den här personen som du har bedårat. Under måndagen och tisdagen är du ditt allra charmigaste jag och då kan ingen motstå dig. Onsdagen handlar om effektivitet och om att ta vara på de möjligheter som ges till dig. Du har en förmåga att se utanför ramarna vilket är bra. Under torsdagens anstränger du dig gärna fysiskt. Det blir en aktiv dag där du får mycket gjort.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen bjuder på få överraskningar. Du jobbar på i ett rätt så behagligt tempo och det passar dig bra. Under tisdagskvällen kan nyheter från en vän spräcka dina planer inför helgen. Onsdagen handlar om att vara på plats först och att ta för dig av de möjligheter som erbjuda. Var inte blyg, finns det område som du ör intresserad av så ska du visa det. Torsdagen blir en ganska händelserik dag där du låter både dina egna och andras intressen få blomma ut.

Annons