fredag 28/2- söndag 2/3

28 feb, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på högt tempo och du måste hela tiden fokusera dig om du ska hänga med. Tyvärr är du lite disträ och det finns en risk att du missar något väsentligt. Under lördagen tillåter du dig att njuta av livet. Du låter inte någon eller något dra ned ditt humör den här dagen. Kvällen kan bjuda på både romantik och på roliga äventyr om du är lyhörd för din vän eller dina vänners idéer. På söndagen tillåter du dig att vara riktigt lat. Det blir en dag där dina intressen får stort spelrum.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen har du en massa aktiviteter inbokade och du ser till att hinna med allt du planerat även om det är lite stressigt mellan varven. Lördagen blir lugnare. Då njuter du av nuet och set till att inte planera in något särskilt. Är vädret vacker är du gärna utomhus. Du suger åt dig av natur och jordenergin som finns omkring dig. Söndagen handlar till stor del om att infria ett löfte som du gett en vän. Det blir på många sätt en lärorik daga både för dig och för din vän.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att fundera över och det drar din uppmärksamhet från jobbet. Försök att lägga dina grubblerier åt sidan under dina arbetspass. En vän får dig att inse hu r lyckligt lottad du egentligen är och det får dig på bra humör. Under lördagen vill du gärna visa din käraste eller någon i din familj lite extra uppskattaning. Det blir en lugn dag och en behaglig kväll. Under söndagen kan Månen ställa till problem för ditt tecken. Du bli ovanligt lynnig och säger saker som du inte menar.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland kan en hemlighet bli väldigt tunga att bära. När din vän lättar sitt hjärta under fredagen är du inte beredd på den effekt som den här hemligheten har på dig. Lördagen handlar till stor del om att våga vara lite annorlunda. Du behöver inte passa in i alla sammanhang. Stick ut och våga visa upp din unika personlighet. På kvällen lagar du gärna god mat tillsammans med familjen eller dina vänner. Söndagen bjuder på hårt arbete och ett fantastiskt resultat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir lite stressig eftersom du vill komma från arbetet i god tid. På kvällen verkar det finnas ett flertal aktiviteter inbokade. Det blir en bra dag och kväll. Under lördagen skäms du för något som du sagt eller gjort. Det bästa vore om du helt enkelt sa sanningen och stod för konsekvenserna, men frågan är om du är så modig. Under söndagen får du en perfekt ursäkt till att vara riktigt lat. Det blir en skön dag där du får möjlighet att ta det lugnt.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen blir stressig, främst för att du inte har vett att säga nej när någon ber dig om hjälp. Fredagen bjuder på jobbiga stunder och på roliga stunder. Du är trött och begår misstag som du inte borde göra. Under lördagen har du goda möjligheter att lära dig nya saker inom ett område som både intresserar dig och inspirerar dig i din vardag. Söndagen handlar mest om att inte vara långsint när det kommer till ett familjegräl. Visa att du både kan glömma och förlåta.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en inspirerande fredag där du får en massa kreativitet från Månen. På kvällen lagar du gärna lite extra god mat till familjen/vännerna. Under lördagen kan ny information få dig att hoppas på en förändring på jobbet. Det blir både roligt och krävande på samma gång. Under söndagen kör du på i full fart och stannar inte upp för att fundera på om det du gör verkligen är nödvändigt. Ibland blir du lite fartblind och då missar du själva målet.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen har du ett försoningsarbete att utföra. Det gäller både att du sväljer din stolthet och att du tillåter dig att bli arg. Under fredagen får du inte så mycket tid över till det projekt som du tänkt att dra igång. Det bästa är om du skjuter upp dina planer till nästa vecka. Lördagen handlar om familj och om vänner. Försoning är ledordet den här dagen. Låt inte din fåfänga vara i vägen när det handlar om familjen. Under söndagen får du ett meddelande som du bör ta på största allvar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen vill du gärna visa upp lite av dina talanger. Du vill vara i centrum och det gör att du glömmer bort något som du inte bör missa. Under fredagskvällen är du på riktigt festhumör. Lördagen blir inspirerande och kreativ. Du skapar gärna den här dagen både i ord och med dina händer. Under söndagen tar du tag i ett gammalt projekt som legat nere på grund av tidsbrist. Resultatet blir över förväntan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att glömma och förlåta gamla synder vilket gör att du har svårt att förlåta en vän. Tänk på att alla förändras och att det faktiskt kan löna sig att ge en person en andra chans. Under fredagen är du väldigt bestämd. Du vet precis vad du vill åstadkomma. Lördagen handlar om precision och om att vara noggrann med detaljer. På söndagen är du ovanligt social och söker kontakt utanför din vanliga umgängeskrets.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter i fulla drag av den här helgen. Fredagen blir både rolig och annorlunda. Du testar nya vyer och du blir inspirerad till stordåd. Under lördagen har du möjlighet att välja mellan att vara aktiv eller lat. Valet beror till stor del på dagsformen. På lördagskvällen vill du gärna utforska nya domäner. Du tycker det är roligt att upptäcka och utforska. Söndagen handlar om ekonomi och om att fundera över framtida val. Du funderar på att förändra din arbetssituation.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen är det bra om du är väldigt rationell i det du gör. Du har en förmåga att påbörja saker lite här och lite där och då blir det ingenting gjort. Under lördagen väntar en hel del roliga aktiviteter som handlar om en fest, bemärkelsedag eller likanande. Du återser många kära vänner eller släktingar som du inte får möjlighet att träffa så ofta. Söndagen blir effektiv eftersom du har en massa ny energi från Solen. Du stökar gärna med praktiska saker den här dagen.

Annons