Måndag 3/3- torsdag 6/3

03 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen lovar en hel del. Du får oväntat beröm av en kollega och allt du tar dig för tycks bli rätt. På tisdagen ställs det höga krav på precision och ett bra minne. Onsdagen handlar om att var på rätt plats vid rätt tillfälle. Det blir en bra dag om du lyckas med konsten att hålla dig steget före. Under torsdagen tvekar du en hel del över den information som du får. Du har hittat stora luckor i din väns sätt att resonera.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen tycks bjuda på en hel del flyt och massor av roliga upplevelser. Tisdagen blir stressig men inspirerande. Du hittar nya infallvinklar den här dagen. Onsdagen och torsdagen går till stor del på rutin. Om du slappnar av och tar dagen som den kommer så blir allt riktigt harmoniskt. Försök inte tvinga fram resultat utan nöj det med att vara här och nu istället. Torsdagskvällen passar bra för umgänge med både nya och gamla vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Det händer mycket den här våren för Tvillingarna. Horoskopet talar om förändringar, både sådana som du själv väljer och de som tvingas på dig av omvälden. Den här veckan blir en aning förvirrande. Du jobbar på att rätta till ett misstag som du begått, men det visar sig inte vara fullt så enkelt som du tänkt dig.  Under början på veckan letar du efter fakta. Onsdagen blir stressig eftersom du försöker göra flera saker samtidigt. På torsdagen undviker du flera personer som du jobbar med.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen undrar du om du ska lyckas med ett projekt som du startat upp. Tisdagen handlar mest om att lyssna på människor som du har omkring dig, men ändå följa ditt eget hjärta när det väl kommer till att fatta ett beslut. På onsdagen är det arbetet och träning i fokus. Det blir en aktiv dag där du får mycket gjort. Torsdagen kan bjuda på familjegräl av något slag. Du och din partner är inte helt överrens om hur ni ska göra när det gäller er gemensamma ledighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan tar du tag i projekt som har med ditt hem och ditt privatliv att göra. Det blir en bra start på veckan, men samtidigt så blir du lite frustrerad över hur lång tid alla projekt tar. Under måndagen och tisdagen är det bra om du håller dig till dina planer och inte svävar ut allt för mycket. Onsdagen handlar om disciplin och noggrannhet. På torsdagen möter du en person som du inte sett på länge och det här mötet väcker en hel del känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan ska du passa på att flirta lite, särskilt om du är singel. Under måndagen har du fått en del indikationer på att någon är intresserad av dig. Tisdagen handlar om arbete och lek gärna i kombination. Under onsdagen passar du på att träffa vänner och göra något annorlunda. Arbetar du blir det en kvällaktivitet. På torsdagen är du väldigt trött. Hur du än försöker lyckas du inte uppbåda tillräckligt med energi för att orka ta tag i jobbiga arbetsuppgifter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra inledning på veckan. Genom att undvika stress blir du faktiskt mer effektiv. Måndagen och tisdagen handlar om att planera i förväg och om att hålla sig till dina uppgjorda planer. Under onsdagen stöter du på hårt motstånd när en vän får problem med dina åsikter i en viss fråga. Torsdagen passar bra att knyta sociala kontakter, söka jobb eller ta mod till sig och lägga in en stöt på någon som du är intresserad av. Venus är extra gynnsam just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter i fulla drag av den kommande våren. Under måndagen och tisdagen är du ute så mycket om vädret och jobbet tillåter. Du suger åt dig av den positiva energin som finns i naturen. Det är när du joggar eller promenerar som du får dina bästa idéer. Under onsdagen blir du riktigt arg på en person som visar sig vara falsk. Normalt sett brukar du inte reagera så starkt, men den här personen har du anförtrott en hel del hemligheter. Tordagen handlar om etik och om moral.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen bjuder på hårt arbete och få överraskning. Du är innerligt trött på en chefs eller en kollegas ständiga gnäll. Under tisdagskvällen bestämmer du för att säga ifrån på allvar. Onsdagen handlar om att försöka om och om igen när saker blir fel. Ge inte upp, du kommer att klara det till slut. Torsdagen blir en riktigt bra dag där fokus ligger på arbete och på dina vänner. Dagen bjuder på en härlig blandning av utmaningar, skratt och en del upptåg.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet precis vad du vill och du tänker inte tveka om du får chansen att visa upp dina talanger inom ett visst område. På måndagen och tisdagen satsar du allt du har på effektivitet och på att vara först på plats när det gäller arbetet. Onsdagen blir en intensiv men rolig dag där du får en massa gjort. Här lyckas du kombinera arbete och fritidsintressen på ett bra sätt. Under torsdagen måste du komma ihåg att gratta någon som fyller år.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds en aning stressigt. Du har en massa saker som du vill klara av innan månaden är slut och fram till nu har du litat till din tur och till andra. Nu inser du att det blir du själv som måste styra upp projekten om de ska bli klara i tid. Under onsdagen kan ett samtal från en vän få dig att undra. Han eller hon väcker en fråga i ett rätt så känsligt ämne. Våga vara ärlig i dina svar. Om du visar att du litar på din vän kommer du får det hjälp du behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan bjuder på en lagom blandning av sött och salt. Veckan börjar med en rivstart så det gäller att du är utvilad. Under måndagen och tisdagen måste du vara väldigt noggrann i allt som du tar dig för. Onsdagen handlar om att uttrycka sig kreativt och om att inte låta sig styras av normer. Tänk utanför de vanliga ramarna så hittar du dina svar. Torsdagen tycks bli en dag fylld av möten. Här gäller det att du vågar uttrycka dig fritt utan att bekymra dig för vad andra tycker.

Annons