fredag 7/3- söndag 9/3

07 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir väldigt lugn. Allt som du planerat den här dagen får vara för du är antingen sjuk själv eller tar hand om någon som inte mår så bra. Det blir en vilsam dag med fokus på ditt eget och andras behov. Under lördagen försöker du att aktivera dig, men du har varken ork eller fantasi till att hitta på något. En vän försöker dra med dig ut, men allt som han vill göra verkar jobbigt i dina öron. Under söndagen passar du på att vara med någon som du tycker riktigt mycket om.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen bjuder på ett par välkomna överraskningar, men på det hela taget blir det en ganska tråkig dag. Du förväntas att sköta dig själv, vilket gör dig irriterad. Efter en intensiv vecka är du trött och grinig. Risken är stor att du hamnar i bråk med en familjemedlem eller vän. Under lördagen vilar du mycket och organiserar något inför den kommande veckan. Söndagen handlar om att komma ikapp på områden som har halkat efter med.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här helgen har du en hel del som du vill hinna med. Redan på fredagen börjar du ordna och styra upp inför de kommande dagarna. På fredagen är ditt humör uselt tack vare en påverkan från Pluto och det gör att du kan råka i gräl med i stort sett vem som helst. Under lördagen passar du på att be om ursäkt till de personer som du förolämpat under fredagen. Kvällen blir trevlig och social. Under söndagen tycks du fokusera på arbete och på fysisk aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Helgen blir avslappnad och harmonisk. Du är väldigt kärleksfull just nu, något som både din familj och din partner får njuta av. Under fredagen tycks du planera en överraskning av något slag. Lördagen handlar om gemensamma projekt och om att vara lite extra omtänksam. På kvällen blir det en kärleksfullt tillagad middag eller en mindre fest. Under söndagen passar du på att komma ut och röra på dig. Du har varit instängd hela veckan spå du behöver all frisk luft som du kan få.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen är det bra om du är noga med vad du säger. Du har en tendens att bre på lite extra just nu och det kan uppfattas som lögn av vissa. Under fredagen försöker du att kompensera en vän för vissa utgifter som han eller hon har haft. Lördagen blir en rolig dag där du är i centrum för många personers uppmärksamhet. Under lördagskvällen kan ett skämt väcka en del uppmärksamhet. Söndagen handlar om att bistå en vän eller släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara lite väl direkt ibland och det påverkar dina relationer negativt. Under fredagen tar du ett kliv tillbaka och låter dina vänner få vara i fokus. På lördagen ägnar du dig åt frivilligt arbete, välgörenhet eller likanande. Det blir en givande dag eftersom du får så mycket igen i form av uppskattning och glädje. Under lördagskvällen ska du unna dig något extra. På söndagen träffar du många nya människor som kan hjälpa dig att komma vidare inom ett projekt som du startat upp.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den här fredagen är det bra om du är uppmärksam på en kollega som mår dåligt. Han eller hon har svårt att uttrycka sin sorg över något i privatlivet, men behöver ändå stöd och uppmuntran från sina kollegor. Lördagen blir ett samspel mellan dig och nära vän. Dagen kan bli helt underbar om du bara tillåter dig att slappna av och inte fundera för mycket. På söndagen är utomhusaktiviteter är att rekommendera, men det går också bra med sport eller idrott.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en skön och lugn helg. Du njuter av att få vara tillsammans med familjen. På fredagen ska du satsa på det omöjliga. Det här är en dag då kan uppnå alla dina mål. Lördagen handlar om disciplin och om att våga lita till ditt eget omdöme. På kvällen kan en middag gå över styr och du inte styr upp alkoholintaget hos vissa personer. Tänk på att ibland vet man inte sitt eget bästa. På söndagen ägnar du dig gärna åt lugnare aktiviteter som att se på film eller läsa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då ditt liv rasar på i ett väldigt snabbt tempo. Normalt sett tycker du att det är roligt och inspirerande att det händer mycket omkring dig, men just nu önskar du nog att det var lite lugnare. Fredagen ägnar du åt arbete och åt att odla dina sociala talanger. Lördagen handlar om att få visa vad du går för i ett kreativt sammanhang. Kvällen ägnar du gärna åt en idrott eller en hobby. Söndagen tycks till stor del fokusera på din ekonomi och på hur du ska få alla räkningar att gå ihop. Det blir en tuff dag där du tvingas inse att du måste spara ett tag framöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en massa olika aktiviteter inplanerade den här helgen så det är inte underligt att dagar går väldigt snabbt. Fredagen handlar om att ha tålamod. Det finns situationer där du inte kan stressa på händelseförloppet och då är det bara att vänta. På lördagen träffar du djur och barn Det blir en lyckad dag då du känner dig både omhuldad och populär. Under söndagen unnar du dig att vara lat, särskilt på förmiddagen. Kvällen blir senare än du planerat och det får konsekvenser i veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen handlar helt och fullt om att landa. Fredagen har varit tålamodskrävande på flera sätt. Under lördagen tar du det lugnt och njuter av hemmet. Sannorlikt betyder det maratonspass framför tv med hämtmat. Du är inte särskilt social just nu utan vill bara vara ifred. Under lördagskvällen kan en nyhet om en vän få dig att ändra planerna inför söndagen. På söndagen är det bra om du lyssnar och ta in den kunskap som förmedlas.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra helg även om det inte händer så mycket. Lugnet blir en skön kontrast till den hetsiga vardagen. Under fredagen får du kämpa för att få fram din åsikt på ett bra och övertygande sätt. Du vill gärna köra över människor som krånglar. Lördagen handlar om att sätta dina egna behov i fokus och om att inte låta dig övertalas att delta i en inte allt för lockande aktivitet. På söndagen får du gärna tillbringa tid utomhus. Den friska luften får dig att tänka klarare, särskilt i frågor som rör pengar

Annons