Måndag 10/3- torsdag 13/3

10 mar, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är du på väldigt dåligt humör, det har varit en tuff period där du har fått mer ansvar än du vill ha. Under tisdagen får du goda nyheter som få dig att se gamla problem med nya ögon och som hjälper dig att tänka framåt. Under onsdagen och torsdagen är du bra om du är bestämd, annars finns det en risk att en person i chefsposition utnyttjar dig. En kollega finns där för dig och stöttar dig så det blir enklare för dig att säga nej till chefen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om känslor och om att förstå något ofattbart. Det blir en bra, men samtidigt väldigt påfrestande dag. Under tisdagen kan ett kärt återseende locka fram känslor som du inte ens visste att du hade. Dagen blir intensiv, rolig och kanske lite flirtig. Under onsdagen är det bra om du fokuserar på rätt saker, då slipper du jobba över. Torsdagen handlar om att organiser och styra upp människor i din omgivning på bästa sätt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir både en nystart och ett avsked. Du inser att du måste vidare i ditt liv hur ont det än gör. På tisdagen har du många planer, men din hälsa kan sätta käppar i hjulet för dig. Det är sällan du lyssnar på din kropp på din kropps behov. Onsdagen och torsdagen är bra dagar att göra lugna aktiviteter utan press eller krav. På torsdagsförmiddagen kan nyheter av något slag få dig ur balans. Oavsett om det är positiva eller negativa nyheter är det något som du inte räknat med.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen är möten med människor det som står i centrum för din uppmärksamhet. Det blir roliga, intressanta och lärorika dagar. Under tisdagskvällen passar det bra att gå ut med vänner eller aktivera dig på annat sätt. Under onsdagen och torsdagen kan en influens från Månen öka din känslighet och få dig en aningen gråtmild. Tänk på att du inte själv kan påverka att dina känslor rinner över. Som tur är så går den här influensen över på ett para dagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har mycket olika projekt på gång och ibland hinner du inte med dig själv. Den här veckan är du aktiverad på många håll och det blir lite stressigt mellan varven. Måndagen handlar om att vara ute i god tid och om att räkna med förseningar. Tisdagen blir stressig eftersom du vill hinna med så mycket. Onsdagen lovar ett positivt samtal som ger dig en energikick. På torsdagen ska du akta dig för att trampa på en vän/kollegas ömma tår.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här veckan uppträder du mycket korrekt och håller både dina vänner och dina fiender på en armlängds avstånd. Det har varit mycket upp ned känslomässigt den senaste tiden så nu skapar du medvetet en distans till din omgivning. Under måndagen och tisdagen slänger du dig in i utmanande och tankekrävande arbetsuppgifter. På onsdagen får du en hel del privata saker att fundera på. Det verkar som du äntligen får den förändring du strävat efter. Torsdagen passar bra till vardagssaker.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen och tisdagen handlar om att ge av sig själv och att lyssna in andra människor. Det blir jobbiga men samtidigt givande dagar. Under onsdagen försöker du locka fram en kollega i rampljuset. Personen i fråga är lite blyg och håller sig gärna i bakgrunden. Torsdagen bjuder på flera roliga utmaningar i form av projekt som kräver både uppfinningsförmåga och kreativitet. På kvällen hör du av dig till en vän som du oroar dig en hel del för.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen ska du undvika konflikter eftersom Pluto gör ditt humör oberäkneligt och det finns en risk att du får utbrott utan någon anledning. Under tisdagen träffar du nya människor och det gör dig lite blyg. Den här blyheten är en väldigt ovanlig känsla och det gör att du håller dig i baggrunden den här dagen. Onsdagen blir kreativ och intensiv. Då sätts din begåvning på prov. Under torsdagen kan ett rykte om en vän ta en obehaglig vändning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra men intensiv måndag där du tvingas att konfrontera med några av dina svagheter. Under tisdagen kan en oskyldig fråga få dig ur balans. Det handlar egentligen inte så mycket om själv frågan som om vem som ställer den. Under onsdagen och torsdagen sätter du fokus på ekonomi och på pengar. Det kan ha både med arbetet eller dina privata finanser att göra. För dig är det viktigt att ha kontroll över utgifter och inkomster.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds lite sorgligt med ett avsked av något slag. Tisdagen blir rolig intensiv och överraskande. På onsdagen upptäcker du att det finns en vän eller bekant som är intresserad av dig men som är för blyg för att våga säga något. Under resten av veckan är det svallande känslor. Oavsett hur du agerar i situationen med din beundrare så känner du dig både smickrad, orolig och glad på samma gång. Torsdagskvällen handlar om att ge järnet inom en idrott eller på gymmet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har haft en skön period, men nu är du allvaret tillbaka igen. Måndagen handlar om organisation och om att få iordning alla pusselbitar. Tisdagen och onsdagen är vardagliga men intensiva dagar där arbetet kommer före vänner och familj. Du slukas upp av intressanta projekt och då glömmer du tid och rum helt. Under onsdagskvällen kan ett argt samtal från en familjemedlem eller vän väcka upp dig till verkligheten igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Hela veckan bygger på att våga lite mer än vanligt. Genom att ta ut svängarna ordentligt kommer du kunna uppnå din fulla potential. Du har mycket Måne i ditt tecken vilket ökar din kreativa förmåga men också antalet tokiga, icke genomförbara idéer. Under början av veckan kan du vara lite seg i starten. Du är ofta sen och du har svårt att strukturera upp ditt arbete. De negativa influenserna försvinner under veckan och du får mer positiv energi i ditt tecken.

Annons